Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Szczecin - czy ktoś tu jeszcze żyje?
Autor Wiadomość
Waldemar
Gość
Wysłany: 2006-09-05, 11:50   

Witam,
Czy duch Trabantowy jeszcze żyje w tym mieście czy przeniósł się do innego matrixa?

Przed wakacjami nie było kiedy bo wszyscy coś zaliczali,
W czasie wakcji nie było kiedy bo wszyscy gdzieś wyjechali
Po wakacjach też nie ma kiedy bo wszyscy gdzieś poznikali

Zlotu tez juz pewnie nijakiego nie będzie ???
Szkoda.

chicco
Gość
Wysłany: 2006-09-05, 13:09   

witam jesli chodzi o ludzi ze szczecina moge dac namairy na osobe ktora przezywaja pietrekddr ale nie wiem czy on jest za!!choc wiem ze tez staral znalesc ludzi z tego miasta co woza sie trabim...i powiem tak najlepiej przyjedz na zlot do gniezna on bedzie!!pozdrawiam on ma 1,1 w skorze:D pozdrawiam

Turek
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 20:37   

Witam,

Rownież jestem ze Szczecina... Jeżeli chodzi o zlot to owszem przydałby sie - trzeba coś pokombinować, ale widze za dużo chętnych to coś nie ma...

Pozdro.

chicco
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 20:40   

zapraszam do gniezna bo tu beda ludzie ze szczecina i okolic!!zapraszam moze razem jak sie spotkacie obgadacie wrazie co kontakt ze mna 1451637 gg lub kom 889472287

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 22:52   

Szczerze to nie ma kiedy. Waldemar, zapomniales dodac ze wiekszosc sie remontuje albo pracuje za granica, a jak sie uczy pracuje i remontuje traba to naprawde nie ma czasu w sumie na wszystko. Bez sensu jest w takim razie robic spot (nie zlot) skoro ludzie i tak by nie mieli czasu a jak juz to nie byliby trabantami. Mam maile do osob ze szczecina tylko przydaloby sie odswierzyc troche kontakty, bo niestety nie wszyscy pozostali przy trabantach. Przy okazji jak nie mam czyjegos kontaktu to chetnie nadrobie zaleglosci.

Turek
Gość
Wysłany: 2006-09-21, 23:04   

Zawsze można znaleźć jakąś godzinke albo dwie na Spocik...
Też pracuje, ucze się, a później siedzie wieczorami w garażu, ale pewno dałbym rade gdzieś się spotkać, nawet dopychając tam trabanta nie mając w nim silnika ;P (no może trochę przesadzam)... ale myślę że można zawsze znaleźć trochę wolnego czasu na rozrywkę - przecież nie można siedzieć non stop w garażu.

Pozdro.

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-09-22, 09:06   

No tak.. nie mozna siedziec caly czas w garazu.. szczegolnie jak sie go nie ma i sie robi traba na dworzu przed blokiem.

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-09-24, 01:25   

znam ten bol robienia traba przed blokiem;/

Pyralginum
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 09:52   

Witam
Ja tez jestem ze szczecina... aktualnie koncze robic mojego ponurego... teraz mam problem z wygietymwachaczem(da sie jezdziec i nie moge go odpalic.. cos zelektryka - musze kolesia zaciagnac onpewnie wykmini co to jest). A jakis spot to dobry pomysl chcetnie bym poznal reszte szczecinskiej wysigowej smietanki.

Turek
Gość
Wysłany: 2006-09-29, 19:20   

Też kończe składać maszyne... po wymianie silnika zostało mi 3 kabelki które nie wiem jeszcze gdzie podłączyć 8-) )
Jak się uporam to trza coś będzie wymyśleć...

Pyralginum
Gość
Wysłany: 2006-09-29, 21:08   

ja ostatnio juz jezdzilem.... ciagle mam problem z wydechem(rura dotyka przedniego wachacza ale to nie jest chyba wielki problem).zna ktos warsztat dobry gdzie moj trabi bezproblemo przejdzie przeglad w szczecinie?

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-09-30, 13:13   

Witam.
Warsztat gdzie sie znaja na trabach jest na przestrzennej 12 w dabiu tel. (0-91) 4612455.

Igor sq1fyi
Gość
Wysłany: 2006-10-31, 12:32   

przepraszam za długie milczenie. Aktualnie mój " Potwór" stoi bez silnika (zatarty wał), ale jak przyjadę nim do Szczecina to możemy się spotkać.
W wakacje nie mogłem bo znowu byłem na czarnym lądzie.
Pozdrawiam igor

JaJer
Gość
Wysłany: 2006-10-31, 18:52   

Zapraszam na Mikołajki do Skarszew. Jak zbiorą się ludzie to zawsze można czegos ciekawego się dowiedzieć. Szczecin! liczę na was.

Pozdrawiam.
JaJer

PS
lista znajduje się na stronie głównej CT, a "szczecina" na niej nie widzę :( - wielka szkoda

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-10-31, 21:20   

Szczecin od dluzszego czasu boryka sie ze sprawami technicznymi swoich autek. Moj od jutra zimuje pod plandeka do czasu az sie cieplo zrobi.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi