|
23WRZEŚNIA ZAPRASZA GNIEZNO |
| Autor |
Wiadomość |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 01:39
|
|
|
| aaa ok to przepraszam :) |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 11:31
|
|
|
Nie no jak tyskie sponsoruje to jedziemy :-p
A tak powaznie to powiedz mi (jesli juz ktos nie poruszył tego, ale nie chce mi sie czytac wszystkiego od nowa) jak jest z alkoholem, znaczy z piwem? Brac swoje czy jakis barman bedzie rozlewal piwko w cenie sklepowej? I czy jakaś garkuchnia bedzie bo nie wiem czy brac zupki chinskie? |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 15:57
|
|
|
| bedzie wszystki ja wiecie sponsorem jest Tyskie i oni ustawiaja swoj barek oraz ustawiaja kuchnie wszystko bedzie ale wiadomo w cenach zarcie roznych browar nie bedzie drogi z tego co nam podali wrazie co udostepniam wam informacje gniezniejski euro cash jest blisko:D hehhe mozna cos poradzic:D pamietajcie piatek ogniesko zapoznawcze i biba:P |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 17:27
|
|
|
U mnie, tak jak ostatnio rozmawialiśmy, okaże się wszystko dopiero w piątek. Może cały zlot będę, może jeden dzień, może wogóle nie dam rady... Jedno jest pewne - cholernie chcę być w Gnieźnie!
W każdym razie Szymon, Kuba, gratuluję Wam. Pomimo wielu nieprzychylności dopieliście swego.
Mam nadzieję do zobaczenia w łikend. pozDDR |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-19, 18:21
|
|
|
| heh:) kuba dzieki:D pamietam ze wisze wam browara za zlot w aleksandrowie wiec mam nadzieje ze bedziecie zebym dlug splacil:D pozdrawiam serdecznie i pozdrow swa lube:) |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 21:14
|
|
|
| mi tez sie chyba prawdopuda przybyc :D a mialem juz niejechac.. uff :D |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-20, 21:24
|
|
|
| no no wy mi tu niewymiekac bo co sam mam sie bawic:D heheh powtarzam...przybywajcie:D hhehe zapraszam |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 19:37
|
|
|
| Nikt z Wielunia nie jedzie, ja tez już nie dam rady na 100% ponieważ muj trabi nie śmiga:( Pozdro |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 21:27
|
|
|
Hej!
Ja wyjeżdżam z Aleksandrowa Kujawskiego w sobotę ok. 8:30 - 9:00. Jeśli ktoś przejeżdża pobliżem to chętnie się z nim zabiorę...propozycje mojej trasy podam jutro bo już idę spać ;) |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 22:23
|
|
|
| serdecznie zapraszam przypominam ze my udostepniamy noclegowych okolo 70miejsc w namiotach organizacji |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 23:05
|
|
|
| Chętnie bym się zjawił, ale przekładka silnika mi się opóźniła :/ |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 23:27
|
|
|
| zlot praktycznie juz dzis!!wiec spoznialskim przypominam!!szykujcie sie pakujcie i przybywajcie!!pozdro 601 |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-21, 23:39
|
|
|
Johnek jak to? Namioty własne, czy wy zapewniacie? Nie do końca zrozumiałem Twoją przedostatnią wypowiedź...
A jak ktoś w Trabim śpi to ma jakąś zniżkę?? ;) |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-22, 11:32
|
|
|
A co do mojej trasy:
start: Aleksandrów Kujawski-->Służewo-->Przybranowo-->Zakrzewo-->Sikorowo-->Inowrocław Mątwy-->Tupadły-->Markowice-->Strzelno(ok.9:30-45 łączymy się z Trabim z Włocławka) :) -->Wylatowo-->Gniezno: meta :))
Jeśli ktoś planuje jutro wyjedźać i na którymś odcinku nasze trasy się krzyżują to proszę o info: 606331495.
Do zobaczenia!!! |
|
|
|
 |
|
|