Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
KONKURS - LICYTACJA
Autor Wiadomość
gonzo
Gość
Wysłany: 2006-09-02, 12:53   

no to osiolkowi w zloby dano...

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 07:08   

zgłaszam chęć uczestnictwa ekipy łódź w "przetargu"
doświadczenie: zloty "trabimania 2003", "trabimania2", "trabimania 3", organizacja kilku imprez trabantowo dziecięcych przy okazji dnia dziecka, wielkiej orkiestry świątecznej pomocy
plany zlotowe: w każdej z organizowanych przez nas "trabimanii" wprowadzaliśmy nowe konkursy-zabawy (trabi kręgle, wyscigi na torze kartingowym, wyścig na 400m z połprofesjonalnym sygnalizatorem startu...) i ten stan chcemy utrzymać (pomysły są, niektóre już się "próbują" ale ze względu na chęć zaskoczenia wszystkich chciałbym utrzymać je w tajemnicy). termin majowy
ułatwia nam znalezienie bazy noclegowej, również więcej można zorganizować na świeżym powietrzu (w zeszłym roku rozmawiałem o organizacji wielkiego grila przez knorra i sprawa upadła z ich powodu
ale kontakt mam i może by się udało zrobić to na zlocie. jestem też po wstępnej rozmowie z tomkiem szwedem oraz jasiem nastarowiczem (występowali w czersku) w sprawie przyjazdu zespołu na koncert na zlot (oprócz tego mam kontakt z kilkoma innymi zespołami nie tylko country i może uda się ściągnąć jeszcze kogoś). oczywiści ważnym i niezmiennym punktem zlotu jest parada po piotrkowskiej. dla tych, którzy mają w pamięci zamieszanie z "trabimanią 4" informacja: w dniu wczorajszym odbyło się u mnie spotkanie zawiązujące komitet organizacyjny zlotów i spotów w łodzi w skład którego wchodzą na dzień dzisiejszy: bartek "lewy", ania , tomek "xiędzu", kasia "xiędzowa", kamil "wnuq", agnieszka "aguska87" (wszyscy - oprócz "aguski" mają już doświadczenie w organizacji zlotów i innych imprez a "aguska" ma największy zapał do organizacji) więc sytuacja tegoroczna już się nie powtórzy. co tu dalej pisać....
po prostu liczę na pomyślne rozpatrzenie wniosku
postrofizga
w imieniu komitetu
tomek "xiędzu"

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 19:12   

POZNAN UBBER ALLES :)

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 20:27   

a ja myślę, żeby zorganizować oba zloty z dwumiesięczną przerwą, czy to ważne kiedy który będzie ? ważne żeby były :)

warcab
Gość
Wysłany: 2006-09-16, 09:42   

najwazniejse zeby zlot byl w srodku polski zeby kazdy mial tak samo daleko jak blisko do niego i zeby jak najwiecej ludzi przyjechalo na zlota
taki wlasnie byl belchatow i oby jego nastepcytez tacy byli
zycze powdzneia i trzymam kciuki za nastepce belchatowa

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-16, 09:58   

ja jestem za łodzią, jak zlot będzie w poznaniu to lublin na bank się nie pojawi, a przynajmniej ekipa pijackich ryjów :)

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-09-19, 10:37   

kędzior bez względu na przyznanie lub nie terminu majowego zlot w łodzi będzie!!!
jeśli nie w maju to w marcu... lub...
i szykowane są nowe atrakcje... i będzie parada piotrkowską... nic tylko jechać do nas...
postrofizga

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-09-19, 18:02   

Może 3 miasto.... :>

chicco
Gość
Wysłany: 2006-09-19, 18:46   

hm a moze udostepnicie termin majowy na TRABI SZOŁ GNIEZNO??!!dajcie mi czas zobaczycie jak wam się spodoba Gnieźniejska imprezka i powiecie np, że w gnieźnie mogło by być w maju jak nie to pech ale wiem, że termin i tak ulegnie za rok u nas zmianie bo wrzesień to skefa na zlot:( ble ble ble ta pogoda zmienna a pozatym wrzesień zawsze choruje we Wrześniu:) hhehe teraz znów a zlot na bani:) Powiedzcie mi po zapowiedzi zlot w TVP3 co sadzicie czy mamy szanse a tak wlećcie do Gniezna 22/24września czyli teraz Piątek Sobota Niedziela i zdecydujcie kto wygra są narazie 3 propozycje kto wygra kto??!!ja nie wnikam mam tylko nadzieje, że wam sie spodoba!!a co w zamian zobaczycie sami i osobiscie!!ajj:) pozdro 601

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi