|
23WRZEŚNIA ZAPRASZA GNIEZNO |
| Autor |
Wiadomość |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-16, 23:40
|
|
|
| Spider. Kolezanka ma jedno wolne miejsce, wiec jak chcesz to mozesz jechac albo pkp albo Trabantem :D daj znac na gg, bo tu rzadko zagladam. |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-17, 11:05
|
|
|
taka informacja dla wszystkich cena za wjazd ulegnie chyba zmianie poniewaz nie mielismy az tyle kaski na wylozenie na koszulki beda dostepne do kupienia ale ne beda w zestawie wiec nastawiajcie sie na to ze wjazd bedzie tanszy:) ale za to zestaw ubozszy:(
dodatkowe info dla tych ktorzy chca spac w hotelu lub schronisku na wtorek najpozniej bedzie umieszczone info z cenami i cyz wogole jest miejsce bo wtym czasie w gnieznie sa 4inne imprezy i nie potrafie powiedziec jak to wyglada z miejscem!!moge powiedziec tyle sa 2wielkie namioty organizacji i w nich bylo by miejsce dla osob ktore nie maja gdzie spac:)pozdro i dozobaczenia szykujcie sie na...hm zabawe |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-09-17, 16:17
|
|
|
Bydgoszcz wyjeżdża 23 września o 8:30 ze stacji ORLEN przy ul. Szubińskiej (wylot na Poznań "5")
szt 4 ....a może więcej..... :P |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-17, 17:09
|
|
|
| super wielkie dzieki za info no i czekam na was:D |
|
|
|
 |
Bartek Zawadzki
Gość
|
Wysłany: 2006-09-17, 18:28
|
|
|
A czy jakaś ekipa jedzie może ze wschodu? Ja zapewne się w Gnieźnie pojawię, ale samemu się jedzie nudno, więc chętnie bym sie do jakiejś ekipy przyłączył.
Moja trasa wg mapy wiedzie z Kutna przez Konin i Słupcę, gdzie skręcam na Gniezno.
Więc jak, przygarnie ktoś Kropka? |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-17, 20:36
|
|
|
| zalezy w jaki dzien chcesz jechac wiem ze 30km od gniezna czyli we wrzesni tam bedzie grupka:) hehh ale tak to nie wiem z rejonow slupcy tez cos mialo jechac ale oni bez neta sa:( wiec trudno cos wiecej powiedziec |
|
|
|
 |
zajace
Gość
|
Wysłany: 2006-09-17, 21:58
|
|
|
| Ekipa z belchatowa wyjezdza w piatek o 16tej wiec powinismy dojechac okolo 19-20tej do gniezna... |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 10:03
|
|
|
| kiedy i o ktorej godzinie wyjezdza Poznan ? Bo bym sie chetnie do nich dolaczyl ;) |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 12:36
|
|
|
| poznan wyjezdza w paitek przynajmniej tak maja byc!!heheh ale wrazie co moge dac ci namairy na kogos podbij na priv sie zgadamy i dam ci namiary |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 14:01
|
|
|
| bartuś ekipa z lodzi jedzie i mozesz nawet sie dolaczyc jako osoba do auta bo prorok poszukuje chetnego. Ale pewnie do lodzi Ci nie po drodze? My jedziemy w sobote rano, a dokladniej nie wiemy jeszcze. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 14:53
|
|
|
| Wieluń też rusza w sobote z rana:D najprawdopodobniej ruszy ok. 4-5 trabów, szkoda że łódź nie po drodze:( |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 16:34
|
|
|
| heh jak milo ze juz sie zgrywacie!!moje info pierwsze 30 zarejestrowanych osob dostanie specjalny dodatek do gadzetow:d jakim sa(hm...jakim jest mini przydatny gadzet od MTV) reszta dostanie tez gadzecik od MTV lecz to bedzie juz tylko naklejka no ale naprawde musze podziekowac MTV za dotrzymanie słowa paczka dotarła zdziwiłem się pozytywnie:) heheh pierwsze 30 osób też się zdziwi:) pozdro i do zlotu wszyscy chorzy zdrowiec zdrowi trzymac forme ja sie kuruje do zlotu dam rade:P |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 17:29
|
|
|
Qbs. Nie chodzi o dolaczanie sie do auta :) chodzi o to, zeby jechac w grupie ;)
Zielona Góra rusza w piatek okolo godz. 14. |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 18:46
|
|
|
| heh czyli nocka chlopaki udana szykuje galeznie na ognisko:D wrazie co brq wal na priv |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-18, 21:52
|
|
|
ale ja do bartka zawadzkiego pisalem brq |