Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Frydek Mistek i po Frydkaku Mistku
Autor Wiadomość
Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 16:50   

A nam po drodze znow chlodnica puscila (w Czestochowie troszke zadymilismy). Oprocz tego cali i zdrowi kolo polnocy bylismy w domu.

Lokata
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 18:50   

Zlot naprawdę wzorowy, niezły rajd po pionowych górach w piątek. Czytaliśmy forum czeskie, no i torszkę na nas jadą za dobrą zabawę do rana. A kolega, który nas budził rano klaksonem jest szalenie dumny że nie dał nam pospać.Trzeba mu się dać nacieszyć...

arek_353
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 19:03   

zlocik fajny
w drodze powrotnej "temperowaliśmy" nosy mesiom na autostradzie po czym zamknołem budzik

ten czech co nas klaksonem budził - zaparkował tuż obok mojego pokoju hotelowego, ale jakos mi nie przeszkadzał :)

ekipa RZ zaczyna sie budzić do życia thx. Kuba
pozdrawiam i do zobaczenia ...
a wypowiedzi dla nas niesmaczne nalezy olać ciepłym moczem i nie reagować :) każdy sie bawi jak potrafi
acha na karaoke puścili nam "biały krzyż" buhahah niby na wojne ??

arek_353
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 19:08   

a zapomniałem dodać, że byli w sumie bardzo mili dla nas i troszke ich ogólnie zaskoczyliśmy nie tylko imprezami..

najbardziej podobało mi sie jak nas motywowali do wyjazdów :) no bo jakby to wyglądało parada w 15 aut :P wiec na naszą ekipe musieli zaczekac hehe

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 21:19   

No wiesz Lokata wyżej jeszcze wyczytałem ze "porsche" już wczesniej miało dzwonka a podobno nie wszystkie ślady były od Paździocha no i dowcipne podsumowanie że i tak był do wymiany... wiec skoro mu to było na ręke to by chyba nie sypnął taką ceną... a ten od titania to Kojak który w sumie stał obok Mixola i mnie na przemian. No poza lekkimi zgrzytami nawet czesi pisali że takiego zlotu dawno nie było i że na każdym są jakieś dzwonki.

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 21:52   

nie przekręcajcie proszę...
to słowakowi nie pasowały nasze godziny zabaw,ale nie robiłbym z tego wojny(to młody kolo,nie przyjechał z rodzinką,tym z rodzinkami to nie przeszkadzało),oni w taki sposób imprezują a my po swojemu...
trabiporshe nie miał wcześniej zadnego dzwonka,tylko był podany przykład ze zlotu v Vrbnie...przeciez on mógł dzwonic po policje i byłoby mniej przyjemnie dla Pażdziocha...
zlot udany,a ziomki z Czech juz sie szykują na rewanz w Krakowie,fajnie jakby ich przyjechało chociaz połowa z tego co nas było we Frydku :)

Paździoch
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 22:07   

witam Bolek ma racje nie robmy wojny bylo minelo dobrze ze nie zadzwonil na policje.DZIEKI Bolek za tlumaczenie i za pogadanie :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 07:22   

ale paździoch między nami fajnie że pierdolłeś tego porsze :) rzygać mi sie chce jak na niego patrze. O właśnie, jeszcze jedno, Paździoch przeklepał troche plastikowego jaguara (za co mu chwała) a jak nam jakiś czech wjechał w zad to jakoś nikt nic nie powiedział... james ma troche porysowany zderzak, w porsze z tego co widziałem to lakier płatami poodpadał a james ma taką nieprzyjemną rysę. no czech nawet nagrody nie dostał :)

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 09:38   

hehe spoko spoko. Wszystko Ok. Trabi obleciał bez szwanku , zamknął budzik :) , ale ja za to po dwóch nockach w trabie , przepiździło mnie i teraz są efekty bo jakieś choróbsko mnie chyta :| ale co . Wartoo było :D:D Teraz czekać tylko na Trabi Expo .Pozdro.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-12, 10:36   

przepiździło mnie i teraz są efekty bo jakieś choróbsko mnie chyta no to witam w klubie bo ja siedze w domu i biore antybiotyki :D

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-09-20, 13:03   

Hej !!! jak tam zdięcia ??
Zućcie coś głodnym :) :) hehehe

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi