|
Propozycja Wyścigu :/ :) |
| Autor |
Wiadomość |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 20:43
|
|
|
| boję się! |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 20:56
|
|
|
| kiedy ten wyscig? dalej stawiam ze przegrasz :( chyba ze go zepchniesz do rowu :) |
|
|
|
 |
misza
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 23:34
|
|
|
| Nie dalej jak tydzień temu, scigałem się z garbatymiWV. na slalomie gdybym nie zburaczył dwa x trasy miałbym 1 miejsce ( mam foto z uniesionymi kołami) ale na prostej czasówce ja miałem 9sek z przecinkiem a nie rasowane garby o 1.5 sek mniej. oczywiście trab był do tego nijak nieprzygotowany (pozbawiłem go tylko filtru powietrza, ale nie wiem czy to coś daje) Na ostrych zakrętach "wyruszHasz" wszystkie fordy. powodzenia! |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 23:40
|
|
|
a ja w ciebie stary wierzę! Tylko nie przeginaj na tych zakrętach a przede wszystkim trasę przejedź tyle razy aż z zamkniętymi oczami będziesz umiał ją pokonać ;)
POWODZENIA!!! |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 07:24
|
|
|
| Heh, ja tez myśle ze dasz rade skoro taka trasa... tylko go wyprzedź przed tymi zakrętami i powinieneś się utrzymać jako pierwszy. Pozdro |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 07:36
|
|
|
| tylko się nie pozabijajcie :) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 11:23
|
|
|
| Ta będzie ćwiczył ćwiczył a na wyścig mu wachy zabraknie :) A jak dobrze będzie to osobiście będę widział tą rywalizacje hehe |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 14:45
|
|
|
| to może nakrecicie jakiś filmik z tego pojedynku ? |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 08:17
|
|
|
Cześć Wszystkim. Wczoraj pojechałem do banku wypłacić kase (przy okazji spotkałem Ali-ego z Raciborzapodłączył mi obrotomierz Dzięki Ali :) )
puźniej pojechałem do pracy a temu gościowi pokazałem Kase zrobił się dziwny i mina mu zrzedła poczym okazało się że pojedynek się nieodbędzie bo coś jest nietak skoro to "tylko" Trabant :) niewiem czy dobrze czy źle ale kasa by mi się przydała. (zyżytej benzyny nieuważam za straconą poniewaź Potraktowałem to jako "szkolenie" wrazie "niemiłych" zdarzeń na drodze :) )
Szkoda dres Poprostu Wymiękł :) Śmiać się czy Płakać ??
DDR |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 08:31
|
|
|
Śmiać się.
Paweł, pokazałeś że masz honor i jaja.
RESPECT |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 08:43
|
|
|
| Heheh, czyli wygrałeś walkowerem:D A teraz tylko go wyśmiewać:) |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 08:49
|
|
|
To śmiejemy się Razem :)
Obroniony Honor Trabanciaży ? hehe |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 09:49
|
|
|
Hej!
Gościu wymiękł-wręcz się wystraszył...widać myślał,że trafił na słabeusza. Fajnie,że się nie poddałeś, GRATULUJĘ WYGRANEJ!!!Honor Trabanciarzy podtrzymany a przede wszystkim Twój!!!
pozDDRo! |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 10:16
|
|
|
a ja parskne smiechem :D
buhaha
jako kolo : D
;)
gratki [; szkoda ze to w/o ;) fajnie by mu w gacie poszlo jakbys go odstawil na zakretach :]
DDR |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 16:53
|
|
|