|
Zlot we Frydku Mistku 8-10.IX.2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-01, 07:50
|
|
|
| tylko pelu... jak coś to jak ja cie wyniose na scene, razem z domkiem czy co ?? :) tym razem trzeba będzie pokombinować :D |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-09-01, 10:24
|
|
|
Czajniczku my, tzn. JA + RYBA wyjezdzamy z mielca w srode wieczorkiem we 2 jednym trabim... Jedziemy do sulkowic (za krakowem) i tam nocujemy bo mamy jeszcze jedną imprezke do zaliczenia ;)... Spotkamy sie w czwartek w okolicach KALWARII ZEBRZYDOWSKIEJ (trasa KRAK.-B.BIALA) okolo godz.13:00... Czyli spokojnie mozecie sobie rano wyjechac okolo 9:00 10:00... ;) Z reszta... Bedziemy w kontakcie ;)
pozdrawiam
Ps. Reszta "mielcuchow" dojedzie w piatek wieczorkiem ;) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-09-01, 23:37
|
|
|
| kędzior na tym zlocie to teraz jakas dziewczynke wyniesiemy pod scene, mam juz jedna na oku, zwie sie...KĘDZIORKA:p:p:p |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 18:39
|
|
|
My wyjezdzamy z tarnobrzega w czwartek rano i bedziemy przekraczac granice w cieszynie może ktos sie dołączy w cieszynie
Złoty ok |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 23:36
|
|
|
czajnik masz mak między zębami :)
no dzięki... chłopaki z tarnobrzega wreszcie docenili moją kobiecość :p |
|
|
|
 |
KRIS
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 21:48
|
|
|
Witam.Zazdroszcze wszystkim ,co sie do Frydka wybieraja,bo (jak w Jivce)jest tam naprawde super.Mam nadzieje,ze Polish team nie da najmniejszych szans Czechom we wszystkich konkurencjach na parkingu pod TESCO,bo nagrody sa bardzo przydatne w wieczornej czesci zlotu(wina,kielbaski na grilla itp.).Wiem,ze Lokata z Jakimem i Pelu jada na bank i mam nadzieje ,ze moi ziomale z Poznania tez sie pokaza.
PS.Wypijcie znowu moje zdrowie(napewno wam nie zaszkodzi he,he),i bawcie sie super!!! Julek,nie martw sie bedzie dzien,ze wypijemy.Nie wiem ile,ale Napewno,obiecuje. Pelu,na weekend do Angli zapraszam serdecznie.Pozdro dla wszystkich. |
|
|
|
 |
KRIS
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 22:14
|
|
|
| Aaaa,i w troche aktualniejsza fotka. |
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 22:22
|
|
|
A będzie ktoś pod Cieszynem na wieczór :) My jedziemy popołudniu z Mielca ,bedziemy leciec na krakow a póxneij w dół do samego Frydka :] Może z kimś się stykniemy.
Pozdro. |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-09-04, 23:01
|
|
|
| hmm! ziomale z Poznania sie wybieraja chyba w nocy w czwartek zeby przed osma byc na miejscu - do Bielska Bialej mamy autostrady wiec sie zdazymy wyspac i te 517 do granicy mykniemy raz dwa hihihii chyba ze przez wroclaw. A moze Ci co jada na ranna objazdowe spotkaja sie na granicy napiszcie o ktorej??? |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 07:01
|
|
|
my najprawdopodobniej nie przyjedziemy, bo wolnego nie bedzie, moze w sobote jakby sie udalo, to bysmy sie pojawili,ale sprawa watpliwa, jak bedziesie dalo, to przyjedziemy napewno
pozdro |
|
|
|
 |
Kuba Depa
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 13:17
|
|
|
je tez wybieram sie na ten zlocik. z rzeszowa planujemy wyjazd w piatek kolo 12-13. jakbysmy mieli wyjechac troche pozniej to moze podczepimy sie pod ekipe z krakowa. jak co to bede dwonil do GrzegorzaB;-)
PozDDrawiam |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 18:49
|
|
|
| Gosia i Arek CB.Ja tak jak pisałem jade w czwartek spotykam sie z katowicami i kępnem.W częstochowie na mc donald's o godz.19:00-19:15,jest co prawda nie na tym pasie ale damy rade.Jak chcecie to możemy się tam spotkać.Pozdrawiam.Wnuq |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-09-05, 20:54
|
|
|
| Witam ja mam propozycje by w piatek spotkac sie o 16.00w Mikolowie pod AUCHANEM by ci co maja na rano dojechali tam na spokojnie a tych co jada z innych rejonow Polski przez Katowice to zapraszam do dolaczenia do nas. PozDDRawiam Andrzej |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-09-06, 08:55
|
|
|
Asia & Andrzej Postaram Się Odnaleść Auchan i Dołączymy do Was tzn Ja i Brat
Tylko co Będziemy robić od Rana ?? |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-09-06, 17:00
|
|
|
Na mnie przyszla pora.... wyjezdzam! Czajnik widzimy sie jutro kolo 13:00 w sulkowicach... Szerokiej drogi wszystkim i do zobaczenia na miejscu :)
pozdro |
|
|
|
 |
|
|