|
Propozycja Wyścigu :/ :) |
| Autor |
Wiadomość |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 00:50
|
|
|
| hehe no nie przypuszczałem że sprawa przybierze taki obrót.. To ja mam tego forda panowie... i faktycznie stawka 500 kolega wybiera trase :) Dałem mu fory i czekamy na mokre dni bo od 48 godzin jest w miare sucho wieć Fordziątko czeka |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 00:54
|
|
|
| VooDoo bez obrazy ale To nie ty |
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 10:02
|
|
|
Emi: ja byłem ten chudy z dziewczyną :P
Bross: Zrób tak jak ja - oprócz pierdłół w silniku miałem wypieprzone wszystko ze środka oprócz tapicerek drzwi (nie było czasu :) i mojego fotela :P
Oponki 155/70 no i dobry start z 2000 obr.
Ale mimo wszystko bedziesz miał z nim robote...
Mi opór stawiał bagaznik dachowy :D:D:D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 10:15
|
|
|
odkrec jeszcze zderzaki, zdejmij oprawki lamp, wywal ogrzewanie, nie tankuj duzo benzynki, wyjmij boczne szyby tylne i jak max mowi odelzyj srodek maksymalnie: wykladzinki, kanapy i fotel, poleczka pod deska i ta tylne, bagaznik pusty. Mozesz jeszcze zdjac filtr powietrza i co za tym idzie te puszke. Lekka moc posiadziesz. i mozesz srube regulacji mieszanki dokrecic maksymalnie. Bedzie sie szybciej na obroty wkrecal ale nie bedzie trzymal wolnych.
No i przejedz sie ta trasa z 20 razy:)
Powodzenia. |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 10:32
|
|
|
sory, ale myślę, że jak na tej trasie rozpedzasz sie do 65 km/h to na tej trasie nie masz szans :( ale spróbować możesz, wywal wszystko ze środka i zrób jakoś zawieszenie
pozdro |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 13:18
|
|
|
| No wiem Ale te 65km/h to na Zatoczce tak to się do 100 km/h rozpędzam i Więcej ale czasem niewaro Dziś też testowałem trase pod maską niemam nic co zbędne nawet silniczka ze spryskiwaczy niema jeszcze tylko tapicerki i dywaniki i luz. będzie dobrze DDR |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 14:23
|
|
|
| heh, no twardziel z ciebie :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 14:50
|
|
|
| a wyscig ze startu rownoleglego czy czasówka? |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 17:55
|
|
|
| no trzymam kciuki:D ja raz probowalem z astra na dlugiej prostej i powiem tak do 80:D idzie jakos ale pozniej ty boisz sie ryzyka i jedziesz takie max 135 a on ci ucieka majac 160:D wiesz lajt jest na poczatku kiedy ty uciekasz bo masz leciutkie autko ale on ci ucieknie w polowie prostej pozniej bedzie mial chlopak z gorki jesli umie jezdzic chyba ze ciota jest i boi sie szybkich zakretow...wrazie co wyslij go do dziona do gniezna ja lubie takie wyzwania moge pojechac za honor a to mysle ze jest bezcenne!! |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 21:56
|
|
|
jeszcze raz powtarzam, że jak się rozpędzasz do takiej prędkości (mówię o 65 km/h nie wspominając o 100km/h ) to nie masz szans z tym eskortem :(
gdybym miał obstawiać to dał bym 500 na tego typa
trasa to musi być typowy kręciołek, w którym prędkości bedą niewielkie i musiałbyś mieć przewagę w umiejętnościach, jechać bez zbędnych poślizgów, na okrągło i jechać na granicy przyczepności opon
nie chce żle krakać ale czuję, że przegrasz z tym typem
ps. jak by co to ja chetnie też się z nim chetnie zmierzę :) mogę wystawić 40 lub 60 km, może se wybrać :) ale ja wybieram trasę :) |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 22:40
|
|
|
wiesz ja mam pomysl...
ktos mi kiedys opowiadal jak sie scigal jawka 50 z 350 i mu po cichaczu sciagnal fajke z jednego gara i wygral :P wez mu sciagnij ze 2 kable, na 2 garach ni ma szans :) |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-09-02, 23:06
|
|
|
w moich okolciach jest fajna trasa
zakret na zakrecie wąsko i wogoole
seryjnym samochodem nie jechal bym tam wiecej niz 60 na łukach
g0 trabi tam prawie 100 smigal ;) tzn kierowca nie spuszczal nogi z gazu ;)
bałem sie...
pamietam to do dzis ;) |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 12:49
|
|
|
| trasa jest Kręta a 65km/h na zatoczce to max inaczej Wypadniesz niepotrzebne z trasy. trasa jest wąska oboje chcemy wolnego startu z tym że przez około 150m jest w miarę szeroko i trzeba wywalczyć miejsce. puźniej szansa na łuku ,puźniej jest wąsko i jeden szerszy łuk (na nim ślisko a o przejeździe 2 pojzdów na raz niema szans) dalej gwałtowny zakręt w przeciwną strone jakieś 30-50 m prosta i zatoczka na niej zawracamy ale tam jak niepojedziesz poniżej 70 wypadasz wydaje mi się że prędkośc maxymalna 160to marzenie o parq zasłuźonych i niema gdzie się rozpędzić. :) Myśle że jak na 1szych 150m będę 1szy to do końca dotrwam DDR |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 13:11
|
|
|
| zrob sobie reczny ;) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-03, 18:26
|
|
|
| pojedź samą ramą z silnikiem i siedzeniem. Tym sposobem wszystko co zbędne wywalisz. |
|
|
|
 |
|
|