Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot we Frydku Mistku 8-10.IX.2006
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-01, 07:50   

tylko pelu... jak coś to jak ja cie wyniose na scene, razem z domkiem czy co ?? :) tym razem trzeba będzie pokombinować :D

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-09-01, 10:24   

Czajniczku my, tzn. JA + RYBA wyjezdzamy z mielca w srode wieczorkiem we 2 jednym trabim... Jedziemy do sulkowic (za krakowem) i tam nocujemy bo mamy jeszcze jedną imprezke do zaliczenia ;)... Spotkamy sie w czwartek w okolicach KALWARII ZEBRZYDOWSKIEJ (trasa KRAK.-B.BIALA) okolo godz.13:00... Czyli spokojnie mozecie sobie rano wyjechac okolo 9:00 10:00... ;) Z reszta... Bedziemy w kontakcie ;)

pozdrawiam

Ps. Reszta "mielcuchow" dojedzie w piatek wieczorkiem ;)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-09-01, 23:37   

kędzior na tym zlocie to teraz jakas dziewczynke wyniesiemy pod scene, mam juz jedna na oku, zwie sie...KĘDZIORKA:p:p:p

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-09-02, 18:39   

My wyjezdzamy z tarnobrzega w czwartek rano i bedziemy przekraczac granice w cieszynie może ktos sie dołączy w cieszynie

Złoty ok

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-02, 23:36   

czajnik masz mak między zębami :)
no dzięki... chłopaki z tarnobrzega wreszcie docenili moją kobiecość :p

KRIS
Gość
Wysłany: 2006-09-03, 21:48   

Witam.Zazdroszcze wszystkim ,co sie do Frydka wybieraja,bo (jak w Jivce)jest tam naprawde super.Mam nadzieje,ze Polish team nie da najmniejszych szans Czechom we wszystkich konkurencjach na parkingu pod TESCO,bo nagrody sa bardzo przydatne w wieczornej czesci zlotu(wina,kielbaski na grilla itp.).Wiem,ze Lokata z Jakimem i Pelu jada na bank i mam nadzieje ,ze moi ziomale z Poznania tez sie pokaza.
PS.Wypijcie znowu moje zdrowie(napewno wam nie zaszkodzi he,he),i bawcie sie super!!! Julek,nie martw sie bedzie dzien,ze wypijemy.Nie wiem ile,ale Napewno,obiecuje. Pelu,na weekend do Angli zapraszam serdecznie.Pozdro dla wszystkich.

KRIS
Gość
Wysłany: 2006-09-03, 22:14   

Aaaa,i w troche aktualniejsza fotka.

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-09-04, 22:22   

A będzie ktoś pod Cieszynem na wieczór :) My jedziemy popołudniu z Mielca ,bedziemy leciec na krakow a póxneij w dół do samego Frydka :] Może z kimś się stykniemy.
Pozdro.

Galant
Gość
Wysłany: 2006-09-04, 23:01   

hmm! ziomale z Poznania sie wybieraja chyba w nocy w czwartek zeby przed osma byc na miejscu - do Bielska Bialej mamy autostrady wiec sie zdazymy wyspac i te 517 do granicy mykniemy raz dwa hihihii chyba ze przez wroclaw. A moze Ci co jada na ranna objazdowe spotkaja sie na granicy napiszcie o ktorej???

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-09-05, 07:01   

my najprawdopodobniej nie przyjedziemy, bo wolnego nie bedzie, moze w sobote jakby sie udalo, to bysmy sie pojawili,ale sprawa watpliwa, jak bedziesie dalo, to przyjedziemy napewno
pozdro

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2006-09-05, 13:17   

je tez wybieram sie na ten zlocik. z rzeszowa planujemy wyjazd w piatek kolo 12-13. jakbysmy mieli wyjechac troche pozniej to moze podczepimy sie pod ekipe z krakowa. jak co to bede dwonil do GrzegorzaB;-)
PozDDrawiam

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-09-05, 18:49   

Gosia i Arek CB.Ja tak jak pisałem jade w czwartek spotykam sie z katowicami i kępnem.W częstochowie na mc donald's o godz.19:00-19:15,jest co prawda nie na tym pasie ale damy rade.Jak chcecie to możemy się tam spotkać.Pozdrawiam.Wnuq

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2006-09-05, 20:54   

Witam ja mam propozycje by w piatek spotkac sie o 16.00w Mikolowie pod AUCHANEM by ci co maja na rano dojechali tam na spokojnie a tych co jada z innych rejonow Polski przez Katowice to zapraszam do dolaczenia do nas. PozDDRawiam Andrzej

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-09-06, 08:55   

Asia & Andrzej Postaram Się Odnaleść Auchan i Dołączymy do Was tzn Ja i Brat

Tylko co Będziemy robić od Rana ??

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-09-06, 17:00   

Na mnie przyszla pora.... wyjezdzam! Czajnik widzimy sie jutro kolo 13:00 w sulkowicach... Szerokiej drogi wszystkim i do zobaczenia na miejscu :)

pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi