Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot we Frydku Mistku 8-10.IX.2006
Autor Wiadomość
wnuq
Gość
Wysłany: 2006-08-29, 15:11   

DOBRA TO JAK JUZ WIECIE LUB NIE JA JADE Z ŁODZI.PEWNIE PODEPNE SIĘ DO KATOWIC-BEDE DZWONIĆ NAPISZCIE TYLKO DOKŁADNIE GDZIE SIĘ I O KTÓREJ SPOTYKAMY.MI PASUJE WYJAZD NAWET W CZWARTEK.A MAM PYTANIE DO BOLKA LUB ADIKA CO Z NIKE-EM??.NO I OCZYWIŚCIE SPIMY W NAMIOTACH...

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2006-08-29, 22:19   

no ja tez planuje w czwartek wieczorem,po Asinkowej pracy ok.21.30...Adic w piątek rano chyba,a Najki nie wiem jeszcze,ale na pewno przez Katowice leci:)

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2006-08-29, 22:57   

wnuqu
My lecimy z Wawy wiec na katowickiej mozemy sie gdzies styknąc

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-08-30, 01:35   

Złoty jak zmontujesz jakiegoś ludzia , to moze bym poleciał :)tylko musze osoby zmotać bo z kasą sie nie wyrobie , a pojechałby do Frydka :]
Tylko kiedy planujecie wyjazd ??

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-08-30, 07:54   

Prawdopodobnie Jadę w piątek zaraz po pracy czyli o 14 podrodze jade na katowickie Tesco (te na dębie)Kupie co nieco. może ktoś się ze mną zabieże ?? (tylko 1osoba)
DDR :)

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-08-30, 08:57   

Nie orientuje sie ktos czy jeszcze mozna rezerwowac domki? (i gdzie to mozna zrobic) Bo pogoda nam sie coraz bardziej psuje a w namiocie w taka pluche nie jest zbyt przyjemnie...

pozdrawiam

Galant
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 16:01   

Witam! Wlkp tez sie wybiera. Kto pojedzie? Wszyscy!!! Nie wiemy ktore "vozidla" pojada (tzn ktore poskladamy i naprawimy) ale musimy byc. pozDDRo
PS. Kris jak mialbys wypic za wszystkich pijacych za Ciebie to musialbys miec polska głowe. HIHIHIHIHIHIHI No to po szklanie i na rusztowanie....

Galant
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 16:03   

Aha no wlasnie rezerwacja domkow (wiadomo ze bedzie overload ale domek trzeba zdobyc) Kto zna na tyle czeski???

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 17:41   

Z moich obliczeń wynika ze będe gnał ze skierniewic i zatrzymuje się w katowicach,więc może i ty bolek ruszysz zrano w pta nie w czw wieczorem,chcesz namiot po ciemku rozkładać??No chyba ze domki jednak zarezerwowałeś...Pogodę zamówcie,ma byc ciepło i NIE PADAĆ!!!!!!!!

warcab
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 20:51   

gliwice i oklolie umawiaja sie na piatek na 10 rano tam gdzie zawsze, czyli pod minimalem na rybnickiej
zapraszamy wszystkich spotykamy sie z reszta katowicami i raciborzem juz pod granica o 12 i mysle mala wycieczka i zwiedzanie po przygranicznych bazarach

wiecej info zapewne udziela jakimy,najwieksi gliwicy organizatorzy:P

pozDDRo

Jakim
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 22:18   

Gliwice i okolice cd.
Sorki za zamieszanie, ale się nie dogadaliśmy z Warcabem. Poroponuję wyjazd z Gliwic (spod MINIMALa na Rybnickiej) o 5-tej rano w piątek jako, że o 8.00 planują we Frydku wyjazd na objazdówkę po górach a to może być ciekawe. Na granicy w Chałupkach będziemy ok 6.30 i tam moglibyśmy spotkać się z resztą wiary.
Co Wy na to?
Pozdrówka :-)

ali
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 22:48   

a mi to ganz egal byle byśmy sie zeszli na granicy (albo wcześniej) ja to sie dostoruje do raciborza i stojanów, urlop już zaklepany więc teraz tylko egzamin i jazzzzdaaaaa :-)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 23:22   

my jak sie tylko uda, a mam nadzieje,ze sie uda, t oprzyjedziemy tez
pozdr

warcab
Gość
Wysłany: 2006-09-01, 07:17   

no to bedzie pieknie:D:)
nam tez w 100%pasuje byle tylko wstac yak wczesnie:)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-01, 07:49   

dżejms właśnie wpadł na genialny pomysł żeby jechać. Musymy przez tydzień uzbierać po 300 zł na głowe :D jak tylko sieuda to jedziemy do pyrdka :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi