Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
widziałem ładną kobietę w trampie polo 29.08.2006, zna ktoś?
Autor Wiadomość
Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 19:03   

Magik...Słuchajcie mi tez coś mignęło. Czarna polówka kombi z białym dachem. Jakaś młoda trabanciarkaa krótkie blond włosy. Jeśli widziałeś ją w warszawie to...khm...tym samochodem jeździ mój kumpel:P Chyba, że jechał nim ktoś inny...

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 19:23   

a Kędziora posądzają o bycie kobietą ;-)

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 19:56   

Może Skłodowska Curie też była kobietą?????!!!!

Syl
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 21:36   

Ja też ostatnio... stoję swoją 601 na światłach i tak sobie od niechcenia zajrzałam w lusterko wsteczne i zobaczyłam ładną kobietę ;-)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 22:06   

ładne kobiety za kierownicą Trabanta to przecież bardzo częsty widok ! :) Jak jedzie Trabant a w nim kobieta no to już wy chłopaki najlepiej powinniście wiedzieć że bankowo będzie ładna ;-)

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-08-31, 23:36   

A ja dziś widziałem starego dziada w maluchu. Stał na świetłach, podskakując wraz z całym autem w takt kolejnych suwów silnika. Aha- z nosa wisiał mu wieeeeeeeeeeeeeeeelki gil. I ani dziad nie był ładny ani ten maluch...
A tak w ogóle to ostatnio widziałem taką jedną panią co jechała takim niebiesko-białym trabantem. Wyglądała jak moja żona w moim samochodzie...Wjechała do garażu pod naszym domem i jeszcze zaparkowała na naszym miejscu...

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2006-09-01, 23:48   

Emi masz rację!
Ja do tej pory nie widziałem, żeby jakaś Trabanciarka była przeciętna, bądź co gorsze - brzydka. Wszystkie są ładne!!! Auuuuuu.....

Wojtek K. a ja dziś widziałem dziada z wącholami w Skodzie 105. Skoda była fajna...

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-09-04, 21:32   

Bo niektorzy widza kobiety przez pryzmat auta;) najpierw widza zadbanego traba a potem jakis kształt w srodku - wiec morał taki ze potem na forum jest "piekna trabanciarke widziałem"

mateusz
Gość
Wysłany: 2006-09-04, 21:49   

a ja dzisiaj widziałem taką jedną panią, co Wojtek też ją widuje dosyć często( co nawet do jego garażu wjeżdza) w czarnym 601, nawet mi odmachała:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi