Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Duroplastikon 2006
Autor Wiadomość
emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-24, 18:25   

jak dla mnie wszystko jasne :)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-24, 18:56   

chłopaki! znalazłam internat na mapie ! trafimy w tym Ciechocinku bez kłpotów (przynjamniej tak wynika z mapy) :) jakbyśmy do 21 do Aleksa nie zajechali :)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-24, 18:58   

to jeszcze raz ja! A po sąsiedzku z internatem jest knajpa z dyskoteką :) sesesesese :)

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-24, 22:43   

my bedziemy moim trabikiem:D hehhe przyjedziemy mam nadzieje:D heheh caly piatek ciezka praca przy MahMaschine a w sobote z ranca wyjazd...hm po zlocie dodatek do hobby spotkanie w poznaniu bosko:D hehe pozdro i do zo ba czy ska:D

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-25, 08:18   

zadam dosc glupie pytanie jak dojade w sobote kolo 10/11 to gdzie mam sie pojawic w ciechocinku czy aleksandrowie bo juz sam nie kumam:D pozdro i mam nadzieje ze dzis uslysze odpowiedz bo chce odwiedzic ten zlot a tak przejechac sie i szukac nie mam ochoty:P pozdro 601

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-25, 12:15   

W Aleksandrowie.

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-08-25, 12:28   

Let's go :)

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 12:20   

heheh i po zlocie przynajmniej dla mnie:D bylo milo chciaz trabik dal czadu 3 razy jak jechalismy do aleksandrowa i 2 razy jak wracalismy i dlatego:( nie dojade dzis na spot do poznania bo nie mam juz na paliwo a zgubilem po drodze jakies hm 2 tyle zeby dojechac do aleksandrowa:( buuu nie ma to jak szykowac autko cala noc i ominac taki szczegolik jak wezyki...bylo milo i dzieki organizatorom za to ze moglem looknac tyle trabkow na raz pierwszy raz na zywo.dzieki Kasi i Kubie za opieke po drodze i za zrozumienie i wytrzymalosc dzieki wam i sorry ze tyle zlotu przez trabka wam minelo...macie skrzyniaka browarka na zlociaku u mnie:D pozdrawiam wszystkich i dzieki:) pozdro 601

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 13:43   

Dojechaliśmy szczęśliwie, dzieki za super zabawe.

Fotki brzoza wklei wkrótce :P

zajace
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 14:50   

Super impreza, ale za duzo nie pamietam :P, i troche krotko bylismy :)

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 15:24   

Było super.
Wielkie dzięki dla Trójmiasta za dzisiejsze śniadanko.

magik
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 16:30   

Krótko ale spoko.Wyjazd zaliczam do tych udanych. Za rok jestem na pewno i mam nadzieję że wreszcie swoim. Dzięki wszystkim za miłą atmosferę.

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 18:14   

własnie dojechalismy, dziekujemy za fajny zlot. oczywiscie nie bez przygod - cos nam zaczelo pukac w kole z tylu, po krotkich ogledzinach i uzyskaniu pewnosci ze nic nie odpadnie dowleklismy sie do warszawy... na gwiazdy zlotu chcialbym nominowac darka i numer z mikrofonem oraz tego co postawil klocka do felgi od stara na wesolym miasteczku w ciechocinku. kto byl ten wie. do zobaczenia

Wojtek Brzozowski
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 18:48   

Heh, Darek szefu :P
Fotki jak napisal maxx za pare dni gdzies umieszcze a tym czasem dzieki wszystkim. Pekniety klosz mam gdzies. Sa w koncu Ci co maja wieksze usterki... niestety ehhh.
PozDDRo

Darek Drabik
Gość
Wysłany: 2006-08-27, 19:44   

Zyje slabo ale jestem juz w domu pozDDRawiam Wszytstkich

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi