|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[601] FOTELE PILNE |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-08-20, 16:42
|
|
|
Hej,
Na wstępie przepraszam, że uderzam z takim tematem na forum, ale sprawa jest bardzo pilna!
Chodzi o to, że w nadchodzącym tygodniu muszę tapicerowi dostarczyć wszystkie 'klocki' z wnętrza trabancika do obicia skórką. Wszystkie elementy mam, ale brakuje foteli.
Mogę mu dać do obicia te zwykłe trabantowskie z 1.1 (z zagłówkami) ale ani one ładne ani tym bardziej wygodne.
Szkoda wydawać sporo kasy tylko po to, żeby potem robić to na innych fotelach jeszcze raz.
Jeżeli nie będę miał foteli minie mi termin u tapicera (a o ten niezwykle trudno), a ja muszę mieć gotowego Trabanta na 2 września (ślub kolegi).
Dlatego zwracam się z OGROMNĄ PROŚBĄ - jeżeli ktoś miłościwy odsprzeda mi swoje fotele inne niż oryginały, a które wyglądają nowocześnie i są wygodne, będę po rękach całował i oczywiście płacił gotówką :)
Najbardziej by mi pasowały z BMW e30 w wersji RECARO, ale przyjmę każde, które będą pasować do trabika!
HELP! Sprawna bardzo pilna!
Kontakt:
ZBuK 606 66 65 77
zbuk@interia.pl
GG: 2883772
PS. Jeszcze raz sorka za 'śmiecenie' forum - siła wyższa, nie mam się do kogo zwrócić o pomoc |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2006-08-22, 12:03
|
|
|
| poszly pw ;] |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-08-22, 19:56
|
|
|
Dziękuję wszystkim którzy próbowali pomóc (Radziecki, Spiderman) - można rzecz: CUD NAD WISŁĄ. W dniu, w którym umówiony byłem z tapicerem i do niego jechałem trafiłem na fotele z BMW e30 w wersji trzy-drzwiowej (takie sportowe z masą regulacji - rewelacyjne).
Ponoć idealnie pasują do trabancika, więc kamień z serca.
Jeszcze raz dzięki!
PozDDRawiam
ZBuK |
|
|
|
 |
misza
Gość
|
Wysłany: 2006-08-22, 20:15
|
|
|
to poinformujcie za ile PLN zmieniły właściciela?
i który to rocznik BMW e30? jeszcze słyszałem że od małej MAZDY pasjuą gabarytowo. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-08-22, 20:49
|
|
|
| NA GIEłDE :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|