Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zobaczcie to - co to jest - jakaś ściema!!!
Autor Wiadomość
MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 17:42   

http://www.anonse.pl/motoryzacja/opinie/75.jsp

7 pozycja

MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 17:44   

Teraz dobrze:

Ściema!!!

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 21:51   

Czyzbys nie byl jedynym wlascicieliem traba 1.8??? A ten gosc to go nikt nie zna? Taie traby chyba sie zna i sie wie czyje. Moze jest jakies podziemie trabantowe w Polsce o torym nieliczni tylo wiedza??? To jakis bajkopisarz konfabulator chyba, tyle o tym mysle!

Pozdrawiam =]

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 22:00   

Chyba muzg mu się grzybem, czyli plesnią pokrył, albo całkowicie zanikł.

yarema47
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 00:45   

.
Bajkopisarz! I to marny!
.
Skrzynia mu się zepsuła?! A resor to pewnie teraz ma do bloku przykręcony...
.

Clark
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 06:46   

Nie chce was krytykowac,ale u nas w rybniku stoi trbi na warsztacie z silnikiem 1.8 z Corrado na turbinie.Koleś montował jeszcze dodatkową turbine na chłodzenie itp. Ów silnik ma ponad 250Km.Trabi będzie jeżdził tylko w sezonie na rajdach 1,4(nie wiem jak sie pisze jedna czwarta)mili.Zakłada,ze łyknie około 20L na 100kmKto nie wierzy to zapraszam do Rybnika to zaprowadze.Ostatnio jak go widziałem to był w trakcie roboty.Rozebrany,zrobiona klatka,obspawany pod maską i oczywiście włożny silnik już był.Troszke wiary w możliwości ludzkiego umysłu panowie:)

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 09:08   

Ja jestem pełen wiery w umysły ale konkretnych ludzi: Maximusa Cukra Lewego i jeszcze by wymieniać (przepraszam tych których nie wymienilem) ale oni jakos nie pisza bajek... wiec może tak jest to mozliwe ale pewnie nie w wykonaniu niejakiego grzyba

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 15:32   

Maximus, czyżbyś poczuł się zagrożony? Może koleś przeczytał w GT o pewnym niebieskim trabie wystylizowanym na 601, co ma pod maską potwora i...A może to ten sam, co ogłaszał się na forum, że ma pod machą 2 litry z Vectry? Ja mam znajomego, który twierdzi, że jego 10 letnia siostra miała już trzy zawały i dwa razy przeżyła śmierć kliniczną. Poza tym koleś jest spoko, więc nikt się nie przejmuje.

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 19:27   

witam :)
dlaczego tak odrazu stwierdziliście, że to bajkopisarz, może koleś nie jest po prostu w klubie i dlatego nikt go nie zna
QBS niestety ale sie mylisz
Yarema mój kolega z bloku obok ma w budzie 601 silnik 1,8 , zmienił zawieszenie na G2 , więc resor już mu nie potrzebny , tak samo mógł zrobić ten koleś :)
no to tyle moich wypocin
pozdrawiam

James
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 22:15   

Przeczytajcie dokładnie ten opis... Nikt go nie zna, bo on już nawet nie wygląda jak trabant:)))

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 23:32   

a moze to SEVRION??
;P

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 11:17   

Prawda jest taka że trabanciarstwo to nie tylko to forum, niektórzy nawet uważają internet za lamerstwo...

MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 20:26   

Zobaczymy...

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 10:55   

Ja to tam bym obstawiał na Sevriona jednak :P

Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 18:39   

.
Ok arek 353. Chyba faktycznie zbyt pochopnie wyraziłem swoje zdanie.
.
Mnie pewnie też wiele ludzi nie wierzy, że mam podłączone 47 przekaźników i każdy ma swoje konkretne zadanie i mam w aucie 6 i 12 V :)
.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi