Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Duroplastikon 2006
Autor Wiadomość
Ye
Gość
Wysłany: 2006-08-05, 20:24   

na wstepie wiem ze powinien to zrobic organizator raczej ale cos w qlki leci :P a zlot z opowiesci trojmiejskiej trabantowej rodziny jest bardzo zajefajny ;) wiec trza przekazac osobne info niz tylko w zlotach 06 :)

wiec tak :D

IV Ogólnopolski Zlot Trabantów
D U R O P L A S T I K O N 2006

Termin: 25-27 sierpnia 2006r.
Miejsce: Aleksandrów Kujawski-boisko przy M.C.K.
Organizator: Bartosz Gołębiowski
Kontakt: 503-48-98-73; bartez601@o2.pl
Program:
Piatek
- zakwaterowanie w Internacie Z.S.nr1
Sobota
- godz.11:00 - defilada ulicami Aleksandrowa Kujawskiego
- godz.12:00 - wyjazd do Ciechocinka i powrót do Aleksandrowa na godz. 16:00
- godz.16:00 - festyn "Pożegnanie lata" przy M.C.K. w Aleksandrowie Kujawskim połaczony ze zbiórka pieniędzy dla dwóch braci chorych na zanik mięsni
Niedziela
- zakończenie zlotu

reszte to niech onanizator dopisze ;)

DDR

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-08-06, 07:36   

Jadę na 1000%. Nie wiem tylko czy sam, czy w kilka osób.
Od tygodnia "odmaczam" trabika coby się domył. To już tylko 3 tygodnie.
Pozddro-K

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-06, 12:17   

Ja będe starał się jechać moim ale czeka go przed wyjazdem lakierka wiec nie moge objecać, że nim wrazie co albo pożycze od znajomego lub pojade z naszą jedną z klubowiczek jej 1,1:D hehe ale tez chce bardzo jechać!! pozdro mnie tam mozecie oczekiwac bede sie starac

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 09:02   

Witam!!Ha ha ha - w kulki sobie lece tak?:))
Ok ok!Podaje program!!

IV Ogólnopolski Zlot Trabantów „DUROPLASTIKON 2006”

Termin: 25 – 27 sierpnia 2006
Miejsce: Aleksandrów Kujawski – park przy Miejskim Centrum Kultury (ul. Parkowa)
Kontakt: Bartosz Gołębiowski – tel.:503-48-98-73; e-mail: bartez601@o2.pl
Program:
Piątek – 25 sierpnia
Dzień ten jest przeznaczony, jak to na każdym zlocie, na przyjazd i rejestracje uczestników. Nocleg jest w tym samym miejscu co zawsze tj. w Internacie Zespołu Szkół nr 1 Centrum Kształcenia Praktycznego ( w potocznie zwanym „Ogrodniku”) przy ul. Wyspiańskiego. Koszt to 15 zł. od osoby za dobę (bez rozgraniczania na śpiących w pościeli bądź w swoich śpiworach – kto był rok temu to wie o co chodzi:). W tej cenie zapewnione jest miejsce do spania z full opcją pościelową, dostęp do WC i prysznica z ciepłą wodą oraz oczywiście elektrycznością w pokojach:) Także wszystko jest na miejscu. Internat jest w parku, gdzie mamy miejsce na samochody, grila bądź ognisko! Każdy z uczestników po zarejestrowaniu otrzyma pamiątkową naklejkę, broszkę, identyfikator oraz kartę wozu do Trabika. Koszt rejestracji w tym roku to 10 zł od osoby na cały zlot bez względu na ilość dni. Proszę o zgłaszanie uczestnictwa na liście (mile widziana pomoc podczas zlotu:)

Sobota – 26 sierpnia
10:00 – pobudka,
10:30 – tradycyjny alkomacik przed defiladą (rekordy czekają do pobicia:)
11:00 – wyjazd na defiladę ulicami miasta Aleksandrowa Kujawskiego pod eskortą policji,
11:30 – powrót do Internatu i Trabi Bazar:) W tym roku coś nowego. Spotkałem pewnego Pana, który niegdyś miał chyba 5 Trabantów albo i więcej. Zostało mu po nich mnóstwo części a nawet zachowały się 2 Traby, z których można by cos wykręcić! Zaprosiłem go do nas i przyjedzie załadowany po brzegi częściami abyście mogli cos sobie kupić. Myślę, że brzmi zachęcająco. Jeżeli macie jakieś części to przywieźcie – pohandlujemy! Po szaleństwach zakupowych proponuje wspólny obiad lub wypad za miasto – do uzgodnienia!
16:00 – początek tradycyjnego już festynu na pożegnanie lata, w którym bierzemy udział. W tym roku festyn i zlot będzie połączony ze zbiórką kasy na dwóch chorych na zanik mięsni braci Kamińskich – Damiana (lat 10) i Kacpra (lat 6). Bardzo Was proszę o pomoc w przeprowadzeniu tej zbiórki abyśmy zaprezentowali nasz klub od jak najlepszej strony (szczegóły dotyczące zbiórki podam na forum). Oczywiście będą różnego rodzaju konkurencję i coroczny wyścig na tzw. ¼ mili z nagrodami:) Festyn trwa do północy ale my możemy wymknąć się wcześniej i urządzić sobie ognisko połączone jak zwykle z ożywionymi dyskusjami o życiu:)

Niedziela 27 sierpnia
Pobudka. Możemy rozjechać się od razu do domów albo zmajstrować coś wspólnie – do uzgodnienia:)

To tyle. Pytania i przemyślenia proszę kierować na forum.
Zapraszam serdecznie, do zobaczenia, pozDDRawiam – Bartez!

ZADOWOLENI?:)))

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 14:48   

Jeśli chodzi o pomoc w zlocie to dzwoń. Numer znasz.
Na chwilę obecną jedzie nas 2+1, ale może być 1+1, jak moja pani będzie musiała iść do pracy:(
Być może pojedzie ze mną jeszcze kadett D z załogą (2+1). Jak widać dużo u mnie tych +1 więc może napisz jak to będzie finansowo, cobyśmy się nie zdziwili.
Pozddro-K

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 16:33   

uprasza sie organizatora o telefon w piatek rano, zebym nie musial pozniej leciec jak wariat zeby zdazyc na cokolwiek;)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 18:57   

hmmm... czemu z Krakowa mamy bliżej na Węgry? ;))

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-08-08, 11:03   

Powitać!!Zadzwonie po Jaśnie Pana!!!:))Tylko obyś był!!!
PozDDRo-Bartez.
PROSZĘ O WPISYWANIE SIE NA LIOSTE NA GŁÓWNEJ STRONIE.TAM JEST PODANY PROGRAM I OPŁATY:)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-08-08, 11:23   

Wyjaśniam w sprawie zbiórki pieniędzy na festynie.
W tym roku mamy cel: zbiórka pieniędzy na rzecz Damiana (lat 10) i Kacpra (lat 6) Kamińskich – braci, którzy od kilku lat walczą ze stale postępującą chorobą o nazwie Dystrofia Mięśniowa typu Duchenne’a (Dystrophine Mascularium) zwaną potocznie „zanikiem mięśni”. Środki finansowe, jakie posiadają rodzice wyżej wymienionych braci, nie wystarczają na kosztowne rehabilitacje i zabiegi. Jedynym sposobem wyleczenia chorych chłopców jest przeprowadzenie kosztownej operacji przeszczepu komórek. Koszt takiego zabiegu to 40 tyś. euro na osobę. Rodzina nie posiada takiej kwoty, więc ratując życie swoich pociech zawraca się do ludzi dobrego serca o wsparcie finansowe.

Chodzi o to aby zorganizować np.przejażdżki po krótkiej trasie po Aleksandrowie Trabantem dla ludzi za co bedą wrzucać kase do puszek.Kiedyś proponowałem aby ktoś chętny albo kilku chętnych przewieźli kogoś za kaske.Ten ktoś wrzuca do puszki i ma za to rundke po mieście.Kasa z tych puszek idzie na tych braci.Czy np.przeciąganie liny Trabanciarze kontra mieszkańcy miasta.Warunkiem wzięcia udziałyu jest wrzucenie do puszki.Drużyna wygrywa skrzynkę piwa:)
Tak to widze.Co Wy na to?Jakieś pomysły?sugestie?uwagi?

PozDDRo-B.

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-08, 15:24   

Jeśli dotre na zlot to możesz na mnie liczyć i przeciąganie liny i przewozenie za hajs...zbieralem juz na takigo chlopaka tylko zabraklo troche czasu...i chlopak nie dotrwal...ludzie nie rozumieli celu i olewali nas jak zbieralismy...chlopak dodatkowo mial oslabiony organizm i zmarl ale na co nie wiem wiec kasa uzbierana poszla na innych potrzebujacych:) przynajmniej komus pomoglismy heh i tak powinno byc. rozumiem cie i szacunek for you jak bede pamietaj pomoc z Gniezna masz!!a dojade na 90%zalezy od urlopu w pracy:(

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 23:26   

3 osoby na 100%, a moze nawet lepiej? pozdro

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 13:05   

Dzięki za zrozumienie:)Proszę o wpisywanie się na liste:))
PozDDRo-Bartez.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-08-14, 12:17   

Witam!!Nie wiem jak bedzie z drzewem bo pogoda deszczowa także zabierzcie grile ok:)

PozDDRo-Bartez

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 18:00   

hm powiem tak muzyczke nagrywamy na cd juz na wyjazd tylko kwestia czy wjade w piatek kolo 17 czy kolo 23 trudno mi powiedziec po wracam z niemiec i wsiadam w traba i bzyk w droge:P heheh wiec dziewczyny i chlopaki do zo:D www.trabrygada.gniezno.org.pl

Ye
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 18:26   

pytanie za 100 pkt [;
a jak ktos spi w aucie :) to tez placi 15 zł :>

pytalem o to na 3m forum ale nie uzyskalem odpowiedzi ;)

DDR

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi