Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlotowisko-Zimowisko 2007 ;)
Autor Wiadomość
Złoty
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 14:48   

Słuchajcie! Ostatnio padł w naszej mieleckiej ekipie pomysł na zorganizowanie jakiegos małego, np: dwu dniowego spotu (a moze i malego zlotu) w okresie zimowym. Moglo by to byc np: na przelomie stycznia i lutego, w jakims osrodku rekreacyjnym.

Problemem jest u nas to, ze nie wiemy czy to w ogole by wypalilo i czy ktos by sie na to pisał. Wiadomo zima nie jest zbyt przyjazną pora roku do robienia tego typu imprez ale doszlismy do wniosku ze warto sprobowac. Kolejnym "bolem" jest to, ze nie mamy w naszym regionie osrodka ktory w okresie letnim spełnil by wymagania takiego zlotu. Turysci i takie tam (zimą ich poprostu nie ma).

Naszym zdaniem sa tez dobre strony takiego zlotu. Miedzy innymi to, ze zlotowicze praktycznie od pazdziernika do konca marca siedza w domu i nie mają zbyt wiele planow na spedzenie krotkich zimowych dni. Innym plusem moze byc tez roznorodnosc konkurencji zlotowych ktorych bez sniegu i lodu nie da sie wykonac (jeszcze nic konkretnego nie wymyslilismy, ale damy sobie z tym rade).

I teraz prosba do was... Do tych co juz organizowali zloty i mogli by sluzyc jakimis radami i uwagami na ten temat. I do tych ktorym poprostu podoba lub nie podoba sie taki pomysł. Podzielcie sie swoimi uwagami, bo przeciez to od was zalezy czy takie zlotowe zimowisko wypali.

pozdrawiam

ciotka_lilka
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 15:39   

mi sie podoba

I Qbie pewnie też....

ja/my jesteśmy zdecydowanie ZA

do dzieła Chłopaky i Dziewczyny

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 16:52   

a może poprostu zarezerwować w jednym miejscu kwatery i tyle....

Po kłopocie

Ważne żeby określić miejsce date
A ludzie niech sami na własną rękę wpłacają za nocleg.....

Kto pierwszy ten lepszy

a na świniaka i inne atrakcje zrzucimy się na miejscu.

My się piszemy czyli 2 osoby Marta i KamiL_ON

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 19:12   

Złoty pomysł niezły, pamietam zlot zimowy w bełchatowie było fajnie ,chętnie przyjedziemy i chętnie pomożemy

Lokata
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 19:23   

Na Śląsku rok temu 11 listopada odbył się taki właśnie spot z noclegiem.No może nie była to zima ale późna jesień. Trabanciarze dopisali, bawiliśmy się świetnie. Może w tym roku zrobimy coś podobnego, to się jeszcze zobaczy. Ale zachęcam jak najbardziej. Co do organizacji żaden problem. Tak jak napisał Kamil zarezerwować ośrodek i ogłosić. Może ewentualnie zrobić jakąś listę chętnych żeby wiedzieć ile łóżek rezerwować.
POzdrawiam.

zajace
Gość
Wysłany: 2006-08-17, 22:44   

Ja jestem za...
Nikt po naszym lutowy zlocie w belchatowie sie na to nie odwazyl :P A impreza byla naprawde zaje.....

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-08-18, 00:06   

Jestem niesamowicie zaskoczony... Nie spodziewalem sie tak szybkiej reakcji, szczegolnie ze strony tych "najstarszych" najbardziej zlotowych ludzi. Dziekuje wam juz w tym momecie...

Zając mozesz mi mniej wiecej napisac co bylo na waszym zimowym zlocie... tzn chodzi mi o konkurencje, i o inne atrakcje związane z zimą...

Pomysł Kamila jest ciekawym rozwiązaniem, kwatery i jakies jedzonko kazdy moze sobie oplacic we wlasnym zakresie, ale jakies atrakcje i drobne upominki warto zapewnic. Zawsze to bedzie juz jakas organizacja...

Hehe Czajnik... Jezeli chodzi o wasza ekipe, to na samym poczatku, jak wpadlismy na ten pomysł, wiedzielismy ze wy na to pojdziecie ;)

Ps. Jak macie jakies pomysły lub uwagi, ktore moglyby pomoc w organizacji, piszcie bo to naprawde pomaga; im wiecej pomyslow tym moze byc fajniej...

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-08-18, 12:03   

Może by Złoty zrobił coś w Rzemieniu , tylko nie wiem jak tam jest z domkami itp. czy to jest w zimie wolne. Pasowałoby napewno jakieś miejsce znaleźć z kawałkiem parkingu.
Do zimy jeszcze troche coś sie wymysli.
POMYSŁ PORZĄDNY.pozdr.

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2006-08-18, 14:14   

Ja sie pisze i zwerbuje kogo sie tylko da!!!

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-08-18, 20:36   

Ja tez jestem za...
PS Zajac Zlot w Łodzi ostatni tez byl iscie zimowy...:)

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-08-19, 10:52   

Zapowiada się ciekawie... mimo ze swoim trabikiem nigdy w zime nie wyjżdżałem z garażu ale na zlocik chętnie bym pojechał:D Jeśli tylko trabi będzie chciał jechać, będzie kasa na paliwo i czas wolny to bankowo pojade:D:D Pozdro601

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-08-19, 17:53   

Konkurencje to nasypywanie jak najwiekszej ilosci sniegu do auta deptaka, zakopywanie w nocy trabanta deptaka, nalanie do baku jak najwiekszej ilosci mixolu-czyli jak zrobic mgle w okolicy :-)
Konkurencje sie same znajduja jak jest glupawka :-p

klakson
Gość
Wysłany: 2006-08-21, 09:50   

pogratulować i brać się do roboty

zazwyczaj na zlot zimowy są dwa wyjścia:

1. tzw, zlot słoni - środek zimy, zaklepać kawałek działki, postawić kibelek i nawieść drewna - wersja dla twardzieli, frekfencja słaba :)
2. znaleźć hotel robotniczy (wiem że u was takowe są, a na weekend są zazwyczaj wolne) gdzie będzie ciepło i po wyrku na osobe, do tego w takich "pensjonatach" zazwyczaj są stołówki, czyli jest miejsce do imprezki, a wszystko to w rozsądnej walucie

konkurencje można wymyśleć na poczekaniu, napewno takie żeby się rozgrzać i ewentualnie jeżeli się nie boicie to mała paradka i już jest super zlocik

na zimowym w bełchatowie np. była konkretna impreza jako atrakcja :)

pozdrawiam

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-08-21, 12:13   

No to dobra... Bierzemy sie do roboty. Raczej pozostaniemy przy hotelu, bo jednak to dobra opcja na zime...

Jezeli chodzi o atrakcje, to juz mamy pare ciekawych pomyslow, Ale czesc z nich zalezy od tego jaka bedzie zima (ilosc sniegu, temperatura i takie tam)...a konkretna impreza bedzie napewno... ;)

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-09-11, 10:33   

Macie już jakieś pomysły ???

Może trzeba Wam pomóc i podzwonić po ośrodkach.....

Dajcie znać jakby co ...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi