Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Noworoczny prezencik
Autor Wiadomość
szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 12:36   

popatrzcie jaki ładny prezencik nam szykują na nowy roczek

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 12:57   

hehe i zapomniales o oc drozszym

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 21:53   

"Resort finansów poszukuje dodatkowych wpływów do budżetu, więc zaproponował też podniesienie z 239 zł do 1139 zł stawki akcyzy na tonę oleju opałowego" Trzęsie mnie jak coś takiego czytam! I juz nawet pisanie, że to czyste skur*&%$#stwo to chyba za mało! jezcze wiecej trzeba wydawać na prezydenckie wille w pięciu kurortach w Polsce, rządowe limuzyny i podróże służbowe! to sie dziura zrobi wieksza w budżecie. Najlepiej zabrać ludziom. rety! nie mam słów i tylko sie niepotrzebnie wkurzam. I tak jest bez względu na to kto jest prezydentem i kto rządzi! Jesteśmy ciągle zadupiem unii i będziemy jeszcze większym jeśli tak dalej pójdzie. jak społeczeństwo ma sie rozwiajć jak każdy tylko kombinuje jak zwiazać koniec z końcem? Dzieci się nie rodzą, chyba nikogo to nie dziwi. A ta j%&*^#$a akcyza to tylko wierzchołek góry lodowej! Słyszeliście o pomyśle na Vat dla osób pracujących twórczo i nie mających zwierzchnika (w roumieniu kodeksu pracy)?

Goofy
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 10:26   

Ha, kolejny bonus: Projekt akcyzy na płyn do spryskiwaczy ;)
5l płynu =ok 100zł ;)

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 13:20   

to dlatego ze w plynie jest alkohol:) zaczynam sie zastanawiac po ile beda moje ulubione "beczułki z likierem" :(

robak
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 16:17   

ta.a.. to ciekawe tylko kiedy wprowadza akcyze na szmatki do szyb, miotly i plyny do mycia naczyn, bo przeciez jak dodatkowe wplywy to na maxa, prawda? trzymam sie w tym kraju rekami i nogami, ale jak widze takie debilizmy to po prostu wstydze sie ze jestem polakiem. czekam na podatek od posadzonych w kgrodzie kwiatow - potem wyjezdzam. a dzieci?? niech batmany zapomna, a prezydenty i inne klony tak samo. musza poczekac i to tez na mala ilosc, bo w tym kraju utrzymac wiecej niz jedno/dwoje dzieci to przesrana sprawa. lekarze kroja, a panstwowi nie lecza/zabijaja. wprowadzmy jeszcze podatek od posiadania komputera (albo cos w rodzaju abonamentu) i koniecznie abonament za internet. najlepiej jakis taki 100pln od kompa, bo po co sie rozdrabniac. bedziemy mieli wtedy tu na naszej ziemi nie polske, a ciemnogrod, choc w sumie to co jest to juz pod ciemnogrod podchodzi.

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 17:05   

robak - nie na czasie jestes!!! juz był pomysł zebys musiał płacić abonament RTV jak masz gniazdko 220V w domu :) jak rowniez dyskusja na temat czy nie powinno sie placic jak masz komorke i kompa:) bo tak tez mozesz ogladac TVP

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 17:45   

emi- zapomnialas ze tez za gaz sie wzieli. Ma byc po 3zl za litr. fajnie, nie?
Pamietacie jeszcze 8gr od litra paliwa na drogi? Ta kasa wogule na drogi nie idzie, bo jakis tam papierow brakuje (przynajmniej kiedys tak mowili). Ale co tam... rydzyk jezdzi maybachem, poslowie sie chwala kasa a ja dalej przy swoim trabancie o! i mam w dupie wszystkie rozporzadzenia :]

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 18:18   

a najlepsze, ze Maly w UK za litr LPG płaci w przeliczeniu na zlotowki 1,8 -1,9 zł za litr

robak
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 14:12   

i tam zrabia w ciagu godziny na caly bak. polska to popieprzony kraj.

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 18:23   

NIECH JASNY SZLAK TRAFI TYCH P....... ZŁODZIEJI

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 21:12   

Kurde, nie piszą nic o oleju uniwersalnym z Biedronki... Skoro z tym jeszcze nic nie wykombinowali, a gaz faktycznie będzie po 3 zł, to ja kupuję starego diesla. Tylko co zrobimy, jak i to opodatkują? Może zrobimy ściepę na jakiś secret rurociąg od Malego z UK?

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 22:12   

i to jest myśl:)

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-08-16, 00:50   

tu gdzie mieszkam płacę za litr benzyny prawie 6pln. I W DUPIE MAM ILE MÓJ FORD PALI. Dlaczego? bo polityka państwa jest taka, żeby każdy obywatel miał jak najwięcej. Jak przyjeżdżam do pOLSKI i tankuję 600-tkę to się tylko jednym zastanawiam: jak Wy chłopaki jeszcze jeździcie tymi autami i ile procent wypłat wydajecie na paliwo????????

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-08-16, 10:13   

chyba pojebało tych wszystkich typow w sejmie itp...
...Dlaczego oni robia z naszego chorego kraju jeszcze wieksze bagno...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi