|
Miejscówki do ślizgania czyli gdzie zima zaskoczyła drogofcu |
| Autor |
Wiadomość |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2005-01-19, 23:34
|
|
|
| 80% krakowskich ulic... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 08:10
|
|
|
Władzio ma rację - wczoraj na własnej skórze odczułem "jak zima potrafi zaskoczyć drogofcuuf".
Wracałem do domu z pracy 2,5h wczoraj - dla uściślenia z pracy do domu mam jakieś 15km przez całe miasto... Piaskarki stały w korkach, samochody w rowach, a autobusy jeździły puste bo ludzi szli na piechotę, raz po raz wywijając orły na chodnikach...
Dobrze, że chociaż radyjko dawało po garach, bo z nuduf bym zdechnął.
A Ty Władzio jak? Jaki czas z Wieliczki? |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 18:03
|
|
|
Wczoraj rano jechalem do pracy 7min, wracalem 35min - i tak mialem sporo szczescia bo udalo mi sie wyminac blokujacego caly ruch zsuwajacego sie z gorki w tyl na awaryjnych swiatlach mercedesa S-Klasse...
a w kronice TVP-Krakow wlasnie dyrektor zarzadu drog mowi ze wczoraj nie bylo paralizu komunikacyjnego w miescie !!!!!!! |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 19:50
|
|
|
A Ty Władzio jak? Jaki czas z Wieliczki?
niestety do wieliczki chwilowo nie jeżdżę bo jest przestój w interesie ale za to do teszko 1,5 godziny jechałem a wracałem 40 minut... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2005-01-21, 15:59
|
|
|
Władziu!
Ty uważaj na ten "zastój w interesie", bo ponoć organ nieużywany zanika :)
Zastój mówisz? To oznacza że w zimie się autka nie psują? Ja bym Wam i w tej Wieliczce ruch zrobił, ale kasy ni ma... |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-01-28, 11:05
|
|
|
Ja polecam w Bydgoszczy parking przed komenda glowna policji :) w mysl zasady ze najciemniej jest pod latarnia :P
przed marketami juz odsniezone.... |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-01-28, 12:35
|
|
|
| Polecam cały Lublin... Zima znów zaskoczyła drogowców:))) |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2005-01-28, 12:41
|
|
|
| W Nowym Sączu dziś nie dało sie spod skrzyżowań ruszyć poprostu lód i tyle od rana 0 piaskarek nic!! Samochody zderzały sie jak resorówki, chyba otwoże legalny zakjład Lakierniczo-Blacharski, ale im teraz kaski przybędzie!! |
|
|
|
 |
Narwaniec
Gość
|
Wysłany: 2005-01-28, 16:27
|
|
|
taaa właśnie w czwartek wracaliśmy z Chełma.droga do Lublina i nawet kawałek dalej do Kurowa prawie byłaby idealną ślizgawką,że o samym Lublinie nie wspomne :)
Pozdrowienia dla Lubliniaków :) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-01-28, 17:10
|
|
|
| Dzięki za pozdrowienia i zapraszamy na lodowisko do Lublina:))) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-01-29, 22:03
|
|
|
| w lublinie spoko można sie poślizgać (pomijając normalne drogi)parking pod realem. Tam odśnieżają tylko kilka placów i zawsze jest się gdzie poslizgać. Sam testowałem :) Ochrona siem mnie nie przyczepiła. |
|
|
|
 |
|
|