Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
GORZYCE reggae festiwal
Autor Wiadomość
ali
Gość
Wysłany: 2006-07-20, 22:58   

http://www.reggae.gorzyce.net/

Może zrobić by jakiś zlocik albo spot i tam sie pokazać? Ja tam i tak będe a 15zł to myśle jest do przetrawienia :-) Jeżeli będą chętni to postaram sie coś dla nas załatwić u orgznizatorów dlatego wpiszcie kto byłby chętny na zlot albo wogule kto ma zamiar na impreze sie pojawić muzyki posłuchać.

Placik
Gość
Wysłany: 2006-07-21, 17:37   

Kurcze pojawił bym sie nawet, tylko że ide w tym czasie na wesele:]

peeter
Gość
Wysłany: 2006-07-21, 21:52   

no widze ze muzyka reggae staje sie popularna wsród trabanciarzy:)tak dalej chłopaki!!!! pozytywne wibracje to jest to!!!!!! ja bym sie pojawił ale dla mnie to troszke za daleko, moze ktoś bedzie sie bawił w Ostródzie na festiwalu?? Pozdrawiam

misza
Gość
Wysłany: 2006-07-22, 00:41   

ostatnio było bliżej do Płocka,: paprika corps, wawamuffin, i jeszcze coś z zagramanicy. mój wyrażnie oznaczony 601 (tablicą z literą K ) był jedynym.. kto zgadnie co oznaczała duża / wielka litera K?
a to że w zach polsce są najlepsze imp. ? daleko, a znajomych na włóczęgę coraz mnie albo nikogo..w sobotę rano mogę ruszyć na woodstok, ale czy ktoś tam będzie, oprócz ekipy TV, która mnie zaprasza?
pozdr.
Jah jest prezydentem, Jah jest kierownikiem, Jah jest trenerem, ja jestem jego zawodnikiem...

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-07-22, 13:47   

Ja tylko w sobotę bym podjachał jak już. Postaram się

peeter
Gość
Wysłany: 2006-07-22, 14:26   

A w Płocku byłem:) impreza zajebista, tylko niestety nie trabikiem ale toyotą corollą:( A Trabika zadnego nie widzialem, ciekawe czemu:P.... Pozdrawiam

misza
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 22:04   

proponuję odgrzewać ten wątek, ilekroć (trudne słowo) coś się bedzie działo..

alan-p
Gość
Wysłany: 2006-07-30, 22:29   

jak na razie 3 do 5 trabów to jeszcze troche mało by z organizatorem rozmawiać o czym kolwiek, najwyżej tak prywatnie se spota zrobimy

alan-p
Gość
Wysłany: 2006-08-06, 13:45   

No i przyjechały 2 traby ale za to jaka ekipa !!! :-)

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-08-06, 16:16   

Mój odmówił posłuszeństwa niestety. Nie mam pojęcia co się stało. Kręci kręci ale nie odpala :/. Jestem wkurzony bo zaś nigdzie nie jechałem. Zawsze jak mam gdzieś jechać to coś nawali. Fuck

Karola
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 08:48   

Przez przypadek tam się znaleźliśmy,ale było nieźle, szkoda tylko, że tak mocno padało. Alan: gratuluje lakieru!!- rewelacja!!

Dysiek
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 12:04   

To teraz pora do Bielawy na Regałowisko :-)

alan-p
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 15:29   

Dzięki tylko szkoda że tak późno sie pojawiliście bo mielibyście okazje zobaczyć go w świetle dziennym... ale pewnie niedługo znowu sie ten tego ....... zobaczymy :-)

peeter
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 13:42   

ja sie do Bielawy wybieram:) ale wcześniej do Ostródy na najlepszy Reggae festiwal w Polsce:) Zapraszam i Pozdrawiam

misza
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 23:09   

adres ostróda http://www.positive.pl/festiwal/program.html
drogawo ale bliskawo c:
wybieram się z wawy ale chyba pociągiem, bo z płocka to trudno było wrócic, jak znajomi w drodze powrotnej , na tylnym fotelu, piwkami sobie drogę umilali. wypatrujmy się, tel. jeszcze zdążymy się wymienić.,DOZO

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi