|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
ceny trabantów... |
| Autor |
Wiadomość |
gosc
Gość
|
Wysłany: 2005-01-27, 12:22
|
|
|
hmmm, ja twierdze ze trabi to jest juz COOLTOWE autko - a co niektorzy zanizaja jego ceny i to strasznie. I dla tego inni co maja autko warte na prawde swojej ceny np. 6tys. nie moga go sprzedac.
rozumiem ze kazdy cos chce, ze kazdy szybko, ale trabi 1.1 z cena 1tys. to moim zdaniem przesada.
garbusa nie chce porownywac do trabiego, ale jak by nie patrzec, mozna go bylo kupic za flaszke, a teraz trzeba sporo zabulic. Jak sprzedarz trabantow bedzie dalej wygladala tak jak wyglada to za 5lat trabant tez bedzie za flaszke.
takie jest moje zdanie
sami zanirzamy ceny- to sie nie dziwmy ze takie one sa. |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2005-01-27, 16:28
|
|
|
| Moim zdaniem nie bdzie tak, teraz nagle stało się "światło" i wszyscy zaczęli sprowadzac auta z niemic, "prawdziwi" klubowicze sprzedali auta, "królowie zlotów" (jak się określają) próbuja sprzedać swoje "cuda" za 8.000zl na allegro.. ale kto im to kupi? W niemczech trabant to 3..4...5 auto w domu z SENTYMENTU, lub hobby a kto w polsce ze starszej wiary (tej na prawde) starszej kupi trabanta? Mentalnosc zupelnie inna- ten co jezdzil trabantem a teraz jezdzi mercedesem próbóje Cie zepchnąć do rowu, bo jest "panem drogi", starsi panowie jeżdżą az do smierci, bo kiedy kupili i mają... a my młodzi.. cóż różnie to bywa, ja sie wycofałem z trabantów z wielu powodów, ale nie mówie, że kiedyś nie wróce do tego auta jako mojego drugiego.. trzeciego :D A jeśli chodzi o sprzedawanie do niemiec to panowie- ZAPOMNIJCIE, zejdźcie na ziemie, niemcy mają swoje kategorie w kupowaniu auta, albo jest to auto do remontu i wtedy cena jest bardzo niska, albo jest to auto po kapitalnym remoncie wszystkiego, wszystko musi byc na TIP TOP, nie ma półśrodków, a wiecie ile kosztuje zrobienie tak trabanta 1,1, żeby niemeic kupil go za 3000eu? W tym aucie nie może byc żadnych dziwnych patentów, wszystko musi chodzić idealnie, lakier połóżony lepiej niz idealnie... za to Czesi jak wicie mają bardzo bardzo mało polówek i są łakomi na te auta, jeśli już ktos chce wymienić POLO na 601 za przyzwoitą kasę to proponuje uderzyć do naszych południowych sąsiadów, możecie spytać Jędrka z Wisły ile mu proponowali za jego polo na zlocie :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|