|
juz niebawem nie kawaler |
| Autor |
Wiadomość |
robak
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 18:40
|
|
|
| 29 lipca roku obecnego zakanczam swoj kawalerski zywot i zostaje zakajdank... eee... zaobroczkowany przez kasie na wieki wiekow amen. ceremonia zaslubin odbedzie sie w kosciele przy ul.wittiga (taki fazowy drewniany kosciolek / Wroclaw) o godzinie 16.00. zapraszam zatem wypucowanymi furami w celu zrobienia malej parady DDR Maschines do miejsca gdzie bedzie wesele. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 18:44
|
|
|
juz niebawem nie kawaler
Robak! To się w głowie nie mieści!
Gratulacje |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 18:49
|
|
|
wiele rzeczy sie w glowie nie miesci. to chyba przez to powietrze wroclawskie takie cos wyczyniam hehe.
Zapraszam rowniez na moje malusie kawalerskie. Odbedzie sie ono w nieszkowicach (jakies 50km od wrocka). Wiecej info u mnie mailem. |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 18:50
|
|
|
| aa.. imprezabedzie w nocy z piatku na niedziele :D |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 22:13
|
|
|
| heh tak sie sklada ze mam dwa ostatnie weekendy wolne :) jak trabi dopisze i nie wyskoczy nic innego to powinienem sie pojawic :) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 22:21
|
|
|
| Gratulacje. Ja się nadal bronię. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-07-17, 13:18
|
|
|
no to udzielam błogosławieństa pod warunkiem spowiedzi mejlowej. izmierz odległość każdej z dłoni położonych wzdłuż ciała od podłoża - to taki wskaźnik - jeśli po ślubie dłoń z obrączką znajdzie się bliżej ziemi to znak że ci małżeństwo ciąży i czas na poważną rozmowę :) - to tak z 7-letniego doświadczenia małżeńskiego :) a przy okazji pytanko: ślub zaplanowany a rozwój społeczny klubu? znaczy się dzieci...
postrofizga i do przeczytania również na innym forum... |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2006-07-19, 02:38
|
|
|
| dzieci to za jakis dluzszy czas, ale jakies tam dzieciwe plany sa, chyba ze sie kiedys trafi planowane ale przedwczesne, to predzej bedzie ;) |
|
|
|
 |
|
|