Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Prezenty :-)
Autor Wiadomość
Jakim
Gość
Wysłany: 2005-01-25, 15:34   

Mieszkam Ci ja sobie w duuużym bloku na praterze, razu pewnego wracając z roboty zobaczyłem oparte o drzwi mojego mieszkania - nówkę nadkole do Trabanta - Jakiś miły człowiek opróżniając zapewne piwnice całkowicie bezintersownie zrobił prezent. Jak tu nie wierzyć w świętego Mikołaja.
Czy i Wam coś podobnego się przytrafiło?
Pozdrowienia.

twe
Gość
Wysłany: 2005-01-26, 09:01   

Mi się przytrafiło, tylko, że odwrotnie.
Schodzę sobie z rana do samochodu, próbuję zapalić, ale nawet kontrolki się nie zaświeciły. Zima, więc pewnie akumulator szlag rafił. Podnoszę maskę, a tu... brak akumulaora. Do kogoś Św. Mikołaj nie przyszedł, więc postanowił sam się o siebie zatroszczyć.
pozdr.

James
Gość
Wysłany: 2005-01-26, 12:21   

A mi się trafił cały worek c częściami:)))
Był tam zregenerowany wał starego typu, gril starego typu, kilka znaczków, pompa jednostopniowa, jakieś łożyska, stary budzik i jeszcze sporo innych części części nowych i używanych:))) Sąsiad powiedział, że chciał to wyrzucic na śmietnik, ale może mi się coś przyda:) I jak tu nie wierzyć w szczęście!!! Szczególnie jestem zadowolony z tego grila, bo wygląda jak nowy i ciężko taki zdobyć. Oczywiście jest już założony w moim autku.

Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-01-26, 13:11   

.
A mnie się trafił zakup za 200,- dawcy (tylko wał klęknięty), który miał na liczniku 17 000 km. Te 200,- to gość chciał za nówkę układ wydechowy CAŁY. To dopiero szczęście!
.

Placik
Gość
Wysłany: 2005-01-26, 17:00   

A mnie sie trafił wogóle Trabi za darmo którym aktualnie jeżdze sobie było troszke pracy przy nim ale warto było.
Dwa razy już mi się trafiło że dostałem cześci za darmo mogłem sobie z trabów wykręcic co tylko chciałem jak by się trafiła zdrowa rama to mógł bym z tych cęści poskładać trabanta wyglądał by jak nowy i jeszcze by części zostało:)
No to się pochwaliłem

2em
Gość
Wysłany: 2005-01-26, 19:09   

Ja dostalem worek czesci od jakiegos starszego Pana :)))

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-01-26, 21:17   

Ja sam kiedyś rozdawałem części... teraz troche żałuje :P

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 18:13   

Też się dzielę, jak mam coś potrzebnego dla kogoś i nie żałuję, bo też dostaję od innych :-)

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 22:01   

najwiekszym przenetem jaki dostalem (a w zasadzie moj brat) to ten zlociutki Trabi :D

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 17:49   

ja dostałem prezent prawie 2 lata temu. Co prawda musiałem pojechać po niego do Wrocławia i miał połamane dwa duroplasty, ale był za friko i to od pierwszego właściciela. Dawcę duroplastów kupiłem na Jelonkach bez papierów za 50 zł i po zdemontowaniu tychże podarowałem jakiemuś koleżce. Teraz bym go tak prędko nie oddał, ale nie żałuję.

James
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 20:20   

Jak dobrze pójdzie, to może jutro dostanę dwa następne prezenty:))) A mianowicie wujek powiedział mi, że jego znajomy chce oddać dwa traby na złom, więc może ja bym je chciał przygarnąć. Jak myślicie co odpowiedziałem???:)

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 21:33   

Mam znajomego który zawsze coś tam znajdzie... poza tym kumpel z Łodzi chciał mi dać 601.
A co do okazji którym pomogłem to kupiłem za połowę ceny stos nowych części z likwidowanego sklepu :)

Newwer
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 00:18   

ja dostałęm od starszego pana nowe półosie i kilka drobiazgów;d

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 10:13   

ja dostawalem prezenty od takiego starszego pana ktory kiedys mial trabanty a teraz zostaly mu tylko czesci .. np kupilem od niego nowe oryginalne bebny 4 sztuki za 40 zl to gratis dostalem nowa pompe chamulcowa,i cala rure wydechowa!!to sa dopiero zakupy oczywiscie to bylo jak mialem jeszcze 601,bo do polowki to jeszcze nic nie dostlem za darmo albo nawet tak tanio:-(heh pzdr

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 20:21   

A ja dostałem owiewkę do mojego trabanta 600 za jedyne 50 pln od kolegów z lublina i chwała im za to :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi