|
[Śląsk] 17-18.06. Nocka nad jeziorkiem |
| Autor |
Wiadomość |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-06-16, 04:03
|
|
|
Zapraszamy wszystkich chętnych na nockę przy ognisku nad jeziorem Pławniowickim z 17-tego na 18-ty czerwca tegoż roku.
Spotkamy się na małym parkinku Przy TESCO w Gliwicach w sobotę o 13.30 i po zakupach wyjazd o 14-tej.
Dla chętnych przyjechać później, dojazd autostradą A-4, za Gliwicami w kierunku Wrocławia, po jakichś 10 km, zjazd na "Kędzierzyn-Koźle, Pyskowice", następnie w prawo na Pyskowice. Po ok 1,5 km zjazd w pole w prawo (na przeciw zjazdu po lewj str. jest betonowy biały krzyż wys. ok 1,5 m). W razie czego wisimy na tel. 604 519 452 (Jakim) lub 608 367 108 (Lokata).
Wziąć trzeba nocleg, jedzonko, pićku, papier do pupy i kilka desek.
Serdecznie zapraszamy |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-06-16, 18:18
|
|
|
| Nareszcie!!!!!Drzewo to przez 3 tygodnie wynosilem.....!! |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-06-16, 18:32
|
|
|
| No to będzie ognicho, już się nie mogę doczekać :):):). Rzeczywiście nareszcie, w zeszłym roku to już dawno sezon mieliśmy rozpoczęty, ale myślę że teraz się rozpocznie na dobre. Do zobaczenia:) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-06-16, 18:45
|
|
|
| Postaram się przyjecheć ze wszystkich sił ale zależy to od tego czy w niedzielę będę pracował czy nie :/ |
|
|
|
 |
KRIS
Gość
|
Wysłany: 2006-06-18, 02:56
|
|
|
| Witam Lokate i Jakima.Wlecialbym do was z wielka checia,ale niestety.Dopiero jak czlowiek jest tak daleko,zdaje sobie sprawe,ze w polsce wszedzie jest blisko i wierze ze sie jeszcze na jakims zlocie sie zobaczymy.Pozdrowienia z UK. |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-06-19, 10:18
|
|
|
Mimo że byliśmy tylko chwilkę, bylo fajnie. Miejsce, pogoda no i towarzystwo |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-06-20, 15:46
|
|
|
Było prześwietnie, wieczorem w sobotę krótka burza, w niedzielę od rana upał. Ekipa dopisała dziękujemy wszystkim że przyjechali nawet na parę godzin. Jak tylko pogoda dopisze i zalew Pławniowicki czeka :)
Kris mam nadzieję że kiedyś do nas dołączysz :) i że niedługo spotkamy się na jakimś zlociku :):) Pozdrów UK od nas Trabanciarzy. |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2006-06-20, 19:09
|
|
|
| No to widze że śląsk zaczął wreszcie plenerowe wyjazdy :) .Mam nadzieje że frekwencja dopisała i dołączam sie do tęsknoty krisa :( |
|
|
|
 |
|
|