|
Zwickau 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-06-13, 18:38
|
|
|
| jesteśmy w unii, oc na auto wykupione w Polsce jest ważne za granicą. My nic dodatkowego nie wykupujemy. A granicę, jak już zostało napisane wcześniej, to na dowód przekoroczysz. |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-06-13, 18:44
|
|
|
ze strony MSZ :" Obywatele polscy podróżujący samochodem są obowiązani mieć ważny dowód krajowego ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej na samochód (a dodatkowo na przyczepę, jeśli z nią podróżują).Polisy polskich towarzystw ubezpieczeniowych w zakresie ubezpieczeń komunikacyjnych są w Niemczech w pełni uznawane"
a to chyba dla trabanciarzy ważne: " Podobne konsekwencje mogą spotkać kierowcę za samodzielnie wykonywaną naprawę pojazdu w miejscu, gdzie nie jest to dozwolone (np. na autostradach). Naprawy należy dokonywać tylko w miejscach do tego wyznaczonych, tzn. w warsztatach. Z uwagi na ograniczone możliwości samodzielnego wykonywania napraw pojazdu oraz wysokie koszty napraw w specjalistycznych warsztatach zaleca się wykupienie stosownej polisy ubezpieczeniowej oraz książeczki MPS (Międzynarodowej Pomocy Samochodowej)."
hmmmm ??? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-06-13, 20:31
|
|
|
ooł
No to bedziemy sie chowac po lasach z naprawami, jak cos tfu tfu padnie nagle.
Zawsze mozna jeszcze mowic ze robisz usprawnienie/tuning a nie wykonujesz naprawe pojazdu :-p |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-06-13, 20:52
|
|
|
tam zaraz naprawy... wszyscy dojadą bezawaryjnie tak mysle
ja wsadzilem przedwczoraj silnik "nowy" i jade
jescze trzeba jakies kolka łądne zalozyc zeby sie nikt nie doczepił i w droge |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-06-13, 23:33
|
|
|
Witam.
Niestety , ale nie wyrobie się Więc w tym roku Zwickau wypuszczamy.
Pozdrowienia i przyjemnej zabawy :)
A ja w tym czasie będe ciężko pracowac przy Trabie...
Obiecuje, że w Sztumie już się pojawie... |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2006-06-14, 08:04
|
|
|
Łeeee. Miałeś brać udział w konkursie supertrabi, i co??
Ja wczoraj caly dzien pod trabem w kanale siedziałem, i wkoncu zrobiłem brzęczący wydech, teraz mam tylko jeden tłumik :):):). Ja już dziś zaczynam swoją podróż do Zwickau. Najpierw do Elbląga, a jutro Łódz, i dalej. Do zobaczenia w czwartek, niektórzy w łodzi niektórzy w Zwickau. Szerokiej drogi. |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2006-06-14, 17:32
|
|
|
| witam po dluzszej ciszy z mojej strony. ja co prawda nie jade ale sie tylko pochwale ze maszt od flagi z zwickau z 2004 o ktorej pisal w tym topicu Kamil uroczyscie zabralem ze sobą do Polski. zwrot relikwi niemozliwy gdyz wozilem na nim swoją flage i w rzymie kijaszek pcv djabli wzieli;) zycze milego wyjazdu, szczegolnie pozdrawiam tych co sie tam wybieraja 1szy raz, hehe po tym swiat jest calkiem inny |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2006-06-14, 23:04
|
|
|
| cholera KAMIL ON nawet telefon nie pomógł cie namówić,wygląda na to że sam na supertrabi stanę,chyba ze jak zawsze przyjedzie kubel spod poznania...a mój mieniecki olaboga-kamil stawiasz mi za to!! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-06-14, 23:30
|
|
|
jedziemy jupi |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 07:08
|
|
|
| jupi jej! :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 10:40
|
|
|
Do zobaczenia na miejscu Wyjeżdżamy z Kosmą w piątek o 4.00 z Warszawy. Niestety a może stety Leganzą . |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 11:10
|
|
|
| jupi jupiii jedziemyyy za pare godzineeek tralalala |
|
|
|
 |
stachu4ever
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 11:44
|
|
|
| jeszcze kilka godzin i ruszamy! mam nadzieje ze bedzie sie dzialo! ciekawe czego zapomnialem zabrac! |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 22:47
|
|
|
OJ postawie......... Nie ma problemu Szampanik zacny napój.....
Dzisiaj sie dowiedziałem , że 24 w Bydgoszczy jest Festiwal Motoryzacji....
Niestety niezdążyłem na ZWICKAU , ale w Bydgoszczy będzie premiera Traba....
W innym temacie napisze o imprezie w Bydgoszczy ....
PozDDRawiam Was. I strasznie żałuje, że nas nie ma tam z Wami..... :-[ |
|
|
|
 |
|
|