|
[SPOT] Bytom 11 czerwca |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-09, 19:56
|
|
|
| PO wielu prośbach osób które odezwały się do mnie na Gadu przenosimy spotkanie do Katowic o 10 robimy zbiórke pod SCC i tam zostajemy Tuning Show trwa tam do 15 i potem pojedziemy tak jak ostatnio na 3 stawy na grilla chyba ze bedzie zla pogoda to grilla |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-06-11, 08:12
|
|
|
Rozumiem, że na górnym parkingu od strony Tesco, tam, gdzie ostatnio ...
|
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-11, 20:15
|
|
|
Dziękuje wszystkim za przybycie na spot i z niecierpliwością czekam na fotki =D
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-11, 20:41
|
|
|
Spot Był Super ale Ubaw mieliśmy z Min ludzi słyszących Serene Jak Jechaliśmy hihihi
Hania Miło się z Tobą Jeździło a także Dziękuję
Koledze z Kombika Bo Woził Mnie Cały Czas
a Ogulnie to Dziękuję wszystkim z Przybycie na Spot. Ja Niebawem Dołącze do Was Moim Wozem.
Do Następnego DDR |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-11, 20:58
|
|
|
| Kolega z kombika to Ali czyli Alan Syper gość i Całkiem Przyjemna muza Dzięki DDR |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 00:28
|
|
|
Zabawa była super, a plan tej zabawy to był totalny spontan, tego by nikt nie był w stanie tak dobrze zaplanować bardzo podobał mi sie pomysł odgrodzenia sie trabami od reszty parkingu. A większość nie wie że poprzedzone to było sobotnim ogniskiem na łonie natury hihi. Koniecznie trzeba to powtórzyć !!!
Jak obiecałem daje fotki, jest tam kilka fajnych tuningów z imprezy ale i tak nasze były lepsze, w końcu trabant 2 miejsce zajął (chyba 2)
http://155.158.56.162/~alan/melina.zip |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 06:47
|
|
|
Masz racje nasz kolega z Bielska Białej zajął
DRUGIE !!!!! na ok 1000 aut ktore tam byly
miejsce w kategorii na
NAJPIEKNIEJSZE AUTO ZLOTU !!!!!!
TO jest ten pomarańczowy trampek z Walizkami na dachu |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 11:11
|
|
|
| hehe no z Czechowic to raz a dwa że ja bym sie tam 1000 raczej nie doliczył... chyba że były ewidencjonowane :) |
|
|
|
 |
Placik
Gość
|
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 12:11
|
|
|
| Nooo podobało sie a jak mogło być inaczej troche mało trabow ale liczy sie to jak to sie skończyło było super niech żałóją Ci których nie było... Apropo w sobote było tylko spotkanie zeby sie dogadac o której wyjeżdzamy (haha-ha) a ze tak sie skonczyło to super takie imprezy są najlepsze a tym bardziej w takim gronie. PozDDRooo |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 12:45
|
|
|
No Tak Zapomniał Bym ... więc Gratulacje za zajęcie 2go Miejsca w konkursie na najpiękniejsze Auto Zlotu Dla Właściciela
Pomarańczowo-Kremowego Trabiego z Numerem 23 z Bielska SBI 64ME Auto Super pozDDRawiam |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 17:08
|
|
|
Właściciela
Pomarańczowo-Kremowego Trabiego z Numerem 23 z Bielska SBI 64ME
Nie mowcie ze nie wiecie czyj to Trabant...
Nikt na spotkaniu nie wiedzial?? |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 18:01
|
|
|
| Wielu Wiedziało Tylko Ja Niewiedziem od niedawna Się z Wami "Spotyklam" ale miło By Było Jak bymnie Poinformowano Dzięki DDR |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 18:52
|
|
|
| Grzegorzu nie masz racji sorki paweł że cie opiernicze numerów jego wozu mogłeś nie podawać ale Ty Grzegorz nie bądź taki mądry bo sam napewno połowy trabanciarzy nie znasz |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-12, 19:14
|
|
|
| ok Mateusz ... |