|
[SPOT] Bytom 11 czerwca |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-05-29, 08:55
|
|
|
Siema ludziska jest pomysł żeby zrobić spot
w Bytomiu 11 czerwca to jest niedziela odbyl by sie on równolegle z organizowanym w tym czasie Tuning Show
Co wy na to ???
Piszcie czy wogle Ktoś by przyjechał
PS.Szukam chętnego do pomocy przy tym spocie |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-05-29, 09:59
|
|
|
| Ja bym schecią przyjechał ale niestety mam aż 110km:( Bo tuning show by mnie zaciekawił:D |
|
|
|
 |
Krzysiek Witczak
Gość
|
Wysłany: 2006-05-29, 15:31
|
|
|
| ja przyjade hehe::P:PP |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2006-05-30, 08:53
|
|
|
| witam ja jestem za.. zjawimy sie tam ale niewiem którym wozem bo prace nadal trwają. PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-05-30, 09:00
|
|
|
| Jakby jechał ktoś przez Wieluń i mógłby mnie zabrać to by było fajnie:D oczywiście zżuta na paliwko:) |
|
|
|
 |
Kuba ROZPRUWACZ
Gość
|
Wysłany: 2006-05-30, 22:26
|
|
|
| A ten spot to bedzie gdzie?? Moze TESCO?? łatwo trafic |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-05-31, 06:16
|
|
|
Co do miejsca to od 12 godzinie na rynku w BYtomiu odbywa się Tuning Show więc proponuje sie spotkać na któryms tesco o godzinie 11 i z pod tesco pojechalibyśmy na Rynek :D
A pózniej morzemy na nie wrocić jak bedziecie chcieli ??
Tylko które TESCO wolicie te z Obi w BYtomiu zaraz przy Chorzowie czy M1 w radzionkowie ?? |
|
|
|
 |
Placik
Gość
|
Wysłany: 2006-06-05, 17:36
|
|
|
| są juz jakies bliższe informacje co do tego spotu?? |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-05, 21:47
|
|
|
| Szczególowe informacje postaram sie zamiesći na forum w czwartek jak sie wyrobie wiecie koniec roku szkolnego i straszny mlyn mam ale postaram sie w czwartek dac dokladne info a spragnionych jakiego sinfo wczesnie zapraszam na gadu 4375388 |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-07, 21:09
|
|
|
Info
Data: 11 czerwiec 2006
MIejsce: Bytom
Witam chciałem zaprosić wszystkich na spot w wyżej wymienionym dniu i miejscu
Plan:
10.00 Zbiórka pod Silesią City Center dla tych którzy mają do niej bliżej niż do Bytomia albo koło niej przejeżdzają :D
Mapka dojazdowa do Silesi
do 10:30 czekamy na ludzi potem odjazd do BYtomia
11.00 zbiórka w BYtomiu na Dworcu PKP zbiórka ta jest dla tych którzy skolei mają bliżej do Bytomia niż do Silesi :D
Interaktywna mapa bytomia
11.30 odjazd z dworca na rynek w bytomiu gdzie spróbujemy pod jechac jak najbliżej imprezy odbywającej się tam czyli Tuning Show miejsca jest dużo sprawdzałem w niedziele jest ono bezpłatne
jeżeli by nie było to mam inne miejsce na parking naszych autek jest on zaraz kolo rynku najwyżej przejdziemy piechotą
PO tuning Show czekam na propozycje gdzie chcecie jechac i co robic byla propozycja zeby przejechac sie nad Chehło na grilla ale to zależy już od was mozemy równie dobrze jechac na parking jakiegoś supermarketu i se tam zrobić jakieś zawody ale zezwolenia na takie cos juznie załatwiłem :P :P
Proponuje M1 bo jest duzy parking :PP
PS. Dzonić jakby sie kto miał spóźnić
Kontak:
Komurka: 600525953
Gadu-Gadu: 4375388
E-mail: mateusz_weintritt@o2.pl |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-07, 21:18
|
|
|
Post Scriptum
Zapomniałem dodać jeżeli pogoda nie dopisze to bedziemy sie starali zrobic spot bo są do tego chętni :D |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-08, 19:01
|
|
|
Ja Przyjdę bo Brak Kasy na Paliwo. Brat też chciał ale musi być w pracy. (Gdybym ja miał jakąś prace...)
Oj przyjechał Bym Na 100% bo Poto Mam traba By nim Jeździć a Nie Stać (zły bo żaglówka) |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-06-08, 21:29
|
|
|
Mam Prośbę do Wszystkich Organizatora i Uczestników Spotu czy można by przenieść miejsce Spotkania na Silesie City Center Katowice ponieważ w tym samym dniu na terenie tego obiektu jest organizwany tam SCC Tuning Show
przeczytałem na
SILESIA CITY CENTER TUNING SHOW PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-08, 21:37
|
|
|
Organizator niema nic przeciwka a nawet jest na duze ZAA
BEdziemy mieli duzo miejsca i kazdy napewno trafii |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-06-09, 11:06
|
|
|
Plan imprezy w Bytomiu
Dalej nie wiem gdzie wolicie jechac pod SCC czy zostaje ten bytom ??
Jezeli jest chociaż jedna osoba co bedzie czekała w bytomiu to niech sie do mnie odezwie |
|
|
|
 |
|
|