Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[DNI MOSINY] Już po, są zdjęcia.
Autor Wiadomość
Alan
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 12:23   

Cześć.

I juz po spotkaniu Wielkopolskich Trabanciarzy. Było 9 Trabciów, 1 Fiat 125p, Stary Citroen z lat chyba trzydziestych, Warszawa, stare motocykle, i wojskowe łaziki. Syrenki nie było żadnej :( . Ogólnie było miło, fajnie i przyjemnie, pogoda dopisała (dopiero pod wieczór zaczęło padać). Po części "oficjalnej" pojechali wszyscy poszaleć na quadzie na terenach prywatnych, coś zjeść i niektórzy pozostali na noc; Ci co pozostali, niech ew. dopiszą tu coś od siebie jak było dalej - inni opczywiście tez niech dopisują. Nie obyło się bez awarii 601 - wydmuchnięta uszczelka spod głowicy, ale prychając i psikając, trabi kulał się z nami aż mu sił zabrakło i wzięty został na hol - więc w ostatnim wyniku było 8 Trabów na chodzie + 1 Trab "jako przyczepka" na holu :-D
Zdjęć ludziska pstrykali dużo, ja podaję adres gdzie sa fotki zrobione przeze mnie ---> FOTKI.

Poznaniak
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 14:59   

laCo tu duzo pisac IMPREZA SIE UDALA NA MAXA!!!!!
Znalezlismy bardzo centrum gdzie mozna spedzic bardzo milo i nie nudzac sie czas:P:P:P:P:P
wypisc piwko wlasnej produkcji, poszalec czterokolowcem --- odwrotnie (do gory Kołami) :P:P:P Nic dziwnego jak masz 44 konie pod nogami :P:P:P

Serdecznie zapraszam 28 Maja o godzinie 11 pod krzyzami spotkanie i wyjazd razem na imprezke JAK WLASCICIEL MOWI JEDEN DZIEN ZA FRREE
Pozdrawiam i chetnych prosze o wiadomosc bo musze zarezerwowac miejsce i palcu kolo sceny
PAweł 600-377-317

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 16:25   

Ja uważam, że dni Mosiny były super :) nie ma to jak przywieźć puchar :D Mój Otto - Champion ;) hehehe
Ja fotki też porobiłem, i wysłałem do administratora wielkopolskiego forum te fotki.. moooże się pojawią ;)

Chyba, że na jakiś serwer je wrzuce... hmmm :)

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 17:18   

No i jest:

KLIK

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 18:59   

Impreza faktycznie "bordo" sympatyczna :-) Miejmy nadzieję że Korzonkowo zobaczy więcej Trabantów :-)

Chłopaki fajne zdjęcia!!! Aleksander a panoramka będzie? obiecałeś :-P Ja swoje jutro z wieczora zapodam na serwer.

pozDDRo chłopaki i dziewczyny

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 21:16   

A! ten puchar to za jazdę na czas między słupkami :D tylko jakiś gupi citroen mnie o pół sekundy wyprzedził ;P

Trabi Power! hehehe

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-05-22, 15:56   

ZZIPOWANE ZDJĘCIA

Dwóch Kubów i pół Kasi jeszcze raz dziękują za zajedwabistą zabawę :-) ... i oczywiście czekamy na JEEEESZCZEEEEEE !!!

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-05-22, 21:03   

pewnie, że jeszcze!!

też chce jeszcze :D

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-05-22, 21:45   

Kto ma odpowiednio szeroki monitor niech klika:

Panoramka

Aha, jak ktoś ma w explorerze ustawione dopasowywanie wielkości obrazka do okna to.. niech żałuje :D

PozDDRo!

Oceniajcie :D

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 10:52   

Tak, tak... potwierdzam, impreza pierwsza klasa! Postaram sie byc w niedziele w Korzonkowie, ale nic nie moge obiecac.

Panowie, a czy tych zdjec nie bylo wiecej? ;>, gdzie foty z remontu polowego Białego trupa?? :D

pozdro
Lord

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 12:40   

Nie BIAŁEGO TRUPA ale raczej NIEBIESKIEGO TRUPA BIAŁEGO :-P A tak wogóle to Biały poznał już swoje nowe auto?

Paweł a na temat niedzieli, to wiesz coś więcej? Jakoś się przygotować? wiem że mówiłeś w Korzonkowie ale jakoś tak nie wiem dlaczego niepamiętam ;-) Acha! i jeszcze wiem co wziąć - STÓWKĘ !!!

Ja w niedzielę będę na 100% ale ok 14 będę musiał wracać...

Aleksander - panoramka jak zawsze erste klasse!

pozDDR i dozobaczyska pod krzyżem

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-05-24, 20:39   

Aaahahahahah

Quadzik - stówka
Tipi - stówka

Mina pani za stowke bezcenna

:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi