Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ŚLĄSK] 21.05 spot K-CE
Autor Wiadomość
STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-05-20, 16:40   

Witam my sie zjawimy. Tym razem kanarkiem....

marian1,1
Gość
Wysłany: 2006-05-20, 20:55   

Cze jestem tu nowy, dokladnie 2 dni temu zostalem wlascicielem super samochodzika o jakim tylko pomarzyc trabant 1,1 sedan. jestem z katowic, ale niestety jeszcze w tym miesiacu jak i najblizszym nie dolacze do was chociaz bardzo bym chcial (prawko tuz tuz, jeszcze pare godzin jazd i smigam na egzamin) pisaliscie ze jak dopisze pogoda to bedziecie na 3stawach czesto tam jestem na rowerze i jakbyscie dali mniej wiecej namiary bo chcialbym zobaczyc jak wygladaja wasze fury. pozdrowienia

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 00:06   

Witam wkoncu na koniec przed spotem ja cos napisze....Na dzis kto ma i moze niech wezmie grila,jakas podpalke bo pogode zamowilem.Mam miejsce zajete na 3 stawach ale je jeszcze jutro sprawdze by niebylo niespodzianek.Wiec czekam na wszyskich dzis o 15.00 na gornym parkingu tesco [chyba to jest d1 albo e1)najlepiej wjechac od strony stacji SHEL (cena z dnia dzisiejszego to pb95 4.01 za litr.PozDDRawiam Andrzej

Kuba ROZPRUWACZ
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 10:06   

ja mam trampka troszke rozebranego ale i tak sie zjawie:)

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 22:21   

u nas tez było duzo trabów dzis pod pizzerią i sporo trabanciarzy :)

STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-05-21, 23:26   

No to czas na podsumowanie. Mnie sie podobało. Dużo trabow ludzi. Było miło. PozDDRawiam

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-05-22, 00:24   

Ja również dziękuje za miłego spota szczególne podziękowania dla Michaela za to że miał grilla dzięki czemu zrealizowaliśmy drugi punkt programu. A tak w skrócie dla tych co nie było na 3 stawach w relacji foto jest m. in. dlaczego na rondzie w k-ce zrobił sie mały korek i "nasz nowy trabanciarz", któremu żona powiedziała o spocie niewiadomo kiedy w sumie.
Jednym słowem zdjęcia tradycyjnie http://rapidshare.de/file....05.06.zip.html oraz pozdrowienia.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi