|
[ZLOT] Staszów 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Ally
Gość
|
Wysłany: 2006-05-15, 13:40
|
|
|
wartborgini napisał:
"a na mieście to - bez urazy - ale raczej trabanty zachwytu nie wzbudzą...
pare osób popatrzy, reszta będzie omijać z daleka i tyle...
"
oj myslisz się przykładem mogą byc parady w Karkowie (np. październik 2005), a także teraz w Zelowie.
Ludzie patrzyli się, uśmiechali, machali.
Wiem z własnego przykładu, jak organizowane są u nas spoty pod hipermarketem, i stają tam nie tylko Trabiki ale i inne zabytki, ludzie podchodzą, pytaja się, i po ilości ludzi zatrzymujących sie koło naszych autek, mozna wywnioskować że jednek wzbudzaja one zainteresowanie :) |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-05-15, 20:27
|
|
|
| No nareszcie cos blisko :) I mam nadzieje że trabanty i ich własciciele stawią sie w licznym gronie!!!! |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-05-16, 23:12
|
|
|
ja tu boże broń nie chcę nikogo urazić pisząc że ludzie się nadmiernie trabantami nie podniecają.
Owszem. wzbudza to zainteresowanie, ale najbardziej na początku, kiedy jest "parada" a później kiedy auta stoją to juz jakoś tak wszystko zanika... ludzie gapią się w scenę jak sroka w kość, albo patrzą gdzie jest
"parasol" z piwem :)
tak czy siak mam nadzieję że pogoda (i zdrowie) dopisze, i że będzie miło !!!! |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2006-05-17, 11:40
|
|
|
e tam , a ja będe mało skromny i powiem, że moje autko na takich imprezkach zawsze przykuwa uwage zwykłych przechodniów :)
co do zlotu to ja nigdy nie zapewniam itp. bo róznie bywa przed samym zlotem
w dzisiejszych czasach pogoń za pieniądzem czasem przysłania miłą zabawe :(
dlatego wole nie obiecywac przyjazdu
pozdrawiam |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2006-05-17, 13:42
|
|
|
| coz,tym razem blisko-moze sie uda... |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2006-05-17, 21:22
|
|
|
| ludzie!!!ruszcie sie niech TŁUM TRABANTOWY zawładnie Staszowem:)Zróbmy sobie DZIEN DZIECKA:) |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2006-05-18, 15:32
|
|
|
| Ja rusze cztery litery zza baru i tez przyjade zobaczyc na wlasne oczy co tam organizator wymyslil. |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-05-18, 15:50
|
|
|
| Brak kasy, brak czasu a pozatym mój Trabi coś ostatnio zaczoł wariować i za często mi się psuję tekrze mam stracha jechać nim w tak daleką podróż :(. A szkoda |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-05-18, 18:57
|
|
|
no ale co dwie głowy to nie jedna... może się jakies drobne naprawy porobi komuś jak trzabedzie...
więc chyba warto zawitać :P |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2006-05-19, 12:18
|
|
|
Odpowiadając na pytanie zadane niedawno -proszę przywieźć śpiworki ze sobą.
Koszty zlotu: noclegi 10zł/doba/osoba
opłata zlotowa 17zł (członkowie Klubu 12zł)
W sobotę po wizycie w Kurozwękach wracamy trasą widokową do Staszowa, później troszkę zamieszania zrobimy w mieście. Na miejscu imprezy dla każdego uczestnika obiadek a potem do wieczora zabawa:) Na koniec zagra zespół Project Zion
Dla osób, które prześlą na mój adres e-mail lub na sms swoje zgłoszenie na miejscu mała niespodzianka:) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2006-05-20, 16:23
|
|
|
| a tak sobie wątek podciagam:) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-05-20, 22:55
|
|
|
| a po co? ;) |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2006-05-21, 03:19
|
|
|
zeby był na wierzchu:)
będziemy oczywiście:) |
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
Wysłany: 2006-05-22, 11:22
|
|
|
| Noi juz niedługo lecimy na Golejów :) , myśle że zjedzie sie całą wiara jak bełchatowie :D pozdr. |
|
|
|
 |
Kuba Depa
Gość
|
Wysłany: 2006-05-22, 16:00
|
|
|
| w bełchatowie niestety nie byłem, bo miałem mature 4 maja, a teraz jest juz po maturach wiec sie pojawie;-) |
|
|
|
 |
|
|