Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ZLOT] Staszów 2006
Autor Wiadomość
Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-05-12, 18:28   

Termin: 2-4 czerwca 2006
Miejsce: Staszów (woj. świętokrzyskie -ok 60km od Kielc, 120km od Krakowa, 100km od Rzeszowa, 220km od Warszawy, 50km od Tarnobrzegu)
Baza zlotu: Ośrodek Wypoczynkowy Wilga w Golejowie -ośrodek położony nad jeziorem w lesie ok 5 km od centrum Staszowa, tuż obok znajduje się kilkanaście małych jeziorek.
Przybliżony program:
piątek 2.06.2006
15.00 - 21.00 rejestracja uczestników
20.30 ognisko, karaoke
sobota 03.06.2006
10.00 wyjazd do Zespołu Pałacowego w Kurozwękach gdzie jedną z atrakcji jest hodowla bizonów
13.30 przejazd do Staszowa, parada ulicami miasta, obiad
16.00 festyn (konkursy, pokazy, koncerty)
22.00 powrót do ośrodka, ognisko
niedziela 04.06.2006
wyjazd do zamku Krzyżtopór w Ujeździe

Noclegi w domkach 2, 3, 4 i 6-osobowych (124 miejsca) w cenie 10zł od osoby. Mile widziane zgłoszenia na e-mail piotrs@WYTNIJTO.cartoontrabant.pl wraz z rezerwacją domków.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-12, 22:13   

to mnie tam zapisuj śmiało... trza jakie przedpłaty czy wszystko się będzie regulowac na miejscu ??

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 10:03   

witam.NO ja się pisze też na ten zlocik , wreszcie coś blisko :)))
Fajne miejsce na zlocik , powinno być wesoło :D:D
To pewnie do zobaczyska na zlocie :]POZDRO

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 10:27   

Wszystkie opłaty podczas rejestracji na miejscu. W e-mailach prosiłbym o podanie ilości osób:)

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 12:12   

Znaczy będzie Dzień Dziecka dla Trabanciarzy :)

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 14:42   

jedyne przeprawy na wiśle to: za Szczucinem (od strony tarnowa) i Łążek / Nagajnów od strony Rzeszowa ??? Czy może są gdzieś "pośrodku", bo trzabedzie kupe drogi nadgonić, a jak by była jakaś przeprawa na wysokości Połańca to by była gitara !

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 21:18   

Tarnobrzeg sie wybiera?? postarm sie wpasc choc na chwile

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 21:23   

PROM

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-13, 23:30   

ooo super jest prom... a to sie jedzie na "Gliny Małe" czy na "Ostrówek" ??

to w takim układzie bym się mógł "ppodłączyć" do grupy mieleckiej i z nimi kawałek pojechać :)

i jeszcze pytanko do organizatora, bo po przeglądnięciu strony tego ośrodka agroturystycznego czy jak mu tam... mam pytania:
pościel trza brać swoją czy będzie jakaś ??
i moje 5 groszy co do programu sobotniego...
ja osobiście wolał bym usunąć ten "festyn" i w to miesce zrobić imprezę mocno "integracyją" na terenie ośrodka wczasowego, gdzie to każdy by mógł sobie popić do woli i poszaleć, a tak to trzabedzie tkwić jak kołek w płocie trzeźwy na jakimś nudnym festynie, o suchym pysku i czekać zmiłowania do godziny 22-giej...
ja osobiście - jak tam będę - to na festyn nie jadę, tylko wracam do ośrodka i choć bym tam miał sam siedzieć to będę siedział...

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-05-14, 09:50   

Wartborgini - co do promu i trasy przejazdu :
trasa1
inne informacje.
gdzie to każdy by mógł sobie popić do woli i poszaleć, a tak to trzabedzie tkwić jak kołek w płocie trzeźwy na jakimś nudnym festynie, o suchym pysku i czekać zmiłowania - podejrzewam, ze PiotrS nie bedzie uzbrojony i nie bedzie Cie trzymał pod pistoletem...Chociaz Twoja wypowiedz swiadczy o tym,ze jedyną motywacją by przybyć na zlot jest możliwość uchlania się. smutne.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-14, 12:14   

Twoja wypowiedz swiadczy o tym,ze jedyną motywacją by przybyć na zlot jest możliwość uchlania się.

BZDURA !!!

Ja nie piję więcej jak 2 browary na dzień (bo mi szkodzi) więc źle mnie zrozumiałeś...
Ale będąc gdzieś tam w terenie nawet jednego nie będzie można wypić bo trzabedzie jechać potem autem...

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-05-14, 20:32   

sorki Wartborghini, ale tak to zabrzmiało

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-14, 23:35   

nie ma sprawy :) ja już swoje wypiłem :) teraz piję cudze hehe
zresztą, jak by o picie chodziło to mogę pić do woli u siebie w domu, nikt mi nie zabroni... to nie te lata co się patrzyło tylko żeby się z domu wyrwać... teraz jestem na swoim, piję za swoje i nikt mi nic nie powie ehheh

ale tak na poważnie to moim zdaniem fajnie by się było dłużej ZINTEGROWAĆ...

ostatnio jak byłem na zlocie wartburga to przez 3 dni był tylko jeden wyjazd na jakieś 3 godziny...
i było SUPER...
najlepsze atrakcje będą w ośrodku, kiedy każdy się ośmieli, będzie na swoim i będzie gitara.
przez miasto można (i trzeba) zrobić paradę, ale potem (ja) proponuję wrócić na swoje "śmieci" i bawić się we własnym sprawdzonym trabanciarskim gronie...
Koncerty będą car-audio i bedzie git.
a na mieście to - bez urazy - ale raczej trabanty zachwytu nie wzbudzą...
pare osób popatrzy, reszta będzie omijać z daleka i tyle...
szkoda tracić czasu

to oczywiście moje skromne zdanie co o tym sądzę...
nie jestem organizatorem i nie mam nic do gadania...
zresztą nie przyjadę trabantem bo go nie mam, przyjadę wartburgiem... (może 353 żeby było klimatycznie i z miksolem :) )

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-05-15, 00:26   

prom borowa i jest sie w połańcu a tam już rzut beretem do staszowa i dobra dróżka :)

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-05-15, 00:33   

Jak cos to sie ugadamy , jeszcze zobaczymy w który dzień bedziemy jechać .Tak to spoko.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi