Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
spot ŁÓDŹ juz jutro 17.04.2006
Autor Wiadomość
wnuq
Gość
Wysłany: 2006-04-16, 13:25   

tak jak w temacie jutro o 12tej spotykamy sie na pl.Wolnosci kto może zapraszam dawno sie nie widzielismy a trzeba sie spotkac pogadać obgadac co i jak itp itd.

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-04-17, 16:31   

było miło sami zobzczcie...
tu_1
tu_2
tu_3
tu_4
tu_5

jak linki nie wyjdą to sory podam ręcznie.
P.S. lany poniedziałek.

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-04-20, 14:05   

A może jakiś kolejny spocik? Może cos bardziej regularnego? Niestety z przyczyn od siebie niezależnych, nie mogłem się pojawić na pierwszym, a szkoda...

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 08:20   

No no i nawet mialem lany poniedzialek w pracy.. Dzieki..ze mnie cala grupka odwiedziliscie..dostalem troszke ochrzan za zorany parking przez Deptakowa rajdowke ..ale i tak bylo warto:)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 12:36   

Dawac nastepny termin bo mnie akurat w lodzi nie bylo :-)

krzysztof_k
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 13:44   

a ja na ten przykład nic o spotkaniu nie wiedziałem a zajrzałbym... kiedy następne?????

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-04-23, 12:37   

następne spotkanie myslę że trzeba zrobić w tygodniu.Musimy się umówic kto i kiedy jedzie do bełchatowa.Ja planuje w sobote rano ze wzgledów
a)finansowych
b)z tego co się orientuje to silna grupa by była....więc musimy dogadać szczegóły.prosze o kontaktowanie się lub pisanie tutaj kiedy komu pasuje.
Zrobimy jakis kompromis, a że w tygodniu to myślę że tak koło 17tej.
pozdrawiam i czekam na info co i jak

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-04-23, 14:57   

O 17 to ja mam zajęcia na uczelni! I jak mam się pojawić?
A na zlot jadę... sam nie wiem kiedy. Mimo wszystko planuję w piątek. Po obiedzie jakoś. A tak w ogóle którędy najlepiej do Zelowa? Wg mapy chyba wypada przez Pabianice, a dalej na Bełchatów. Jakieś inne propozycje?

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-04-23, 22:32   

Ja proponuje pore raczej późniejszą kolo 19. To jest godzina ok bo juz ludzie powracaja ze swoich rutynowo tygodniowych zajęć i teraz jest jeszcze jasno w miare i robi sie coraz jaśniej. W tym tyg to nie ma co bo zaraz sie w Zelowie spotkamy a tam mozna o tym pogadac.
Ja jade w Niedzielę rano do Zelowa i jak ktos tez ma takie plany to zapraszam do skromnego konwoju. A co do trasy to ten link moze pomoc:

http://www.odleglosci.pl/mapa-polski-trasy.php

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-04-25, 09:00   

Dobra dobra, to kto w końcu jedzie w piątek do Zelowa? Smutno tak samemu tłuc sie po szosie...
Mnie godzina w zasadzie odpowiada każda, pod warunkiem, że nie za późno. W kupie zawsze raźniej, bo śmierdzi. Czy jakoś tak ;)

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-05-04, 19:29   

Po zlocie już... Może by tak jakiś spocik w przyszłym tygodniu? Zostało parę niezałatwionych i niedokończonych spraw :)

Moch
Gość
Wysłany: 2006-05-06, 10:29   

Witam serdecznie.
Mam 126p, aczkolwiek Trabanty uwielbiam.

Mam pomysł jutro - czyli w niedzielę (8.05.2006), o 17stej, na stacji SHELL na ul. Dąbrowskiego spotykamy się, że sobie zrobić kryterium - POJEŻDŻAWKĘ, zapraszam wszystkich łódzkich Trabanciarzy, nawierzchnia jest świetnia w sumie na tej miejscówce niedaleko, więc, czemu by się nie zmierzyć, w jakiejś czasówce.

Serdecznie pozdrawiam
Michał.

Moch
Gość
Wysłany: 2006-05-06, 10:34   

W treści wiadomości powinien być 7.05.2006

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi