|
WRAZENIA PO TRAMPOWISKU!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 17:00
|
|
|
flaga u nas, kubek też. Do odbioru osobistego bo chyba jeszcze pełen. I nawet solniczka jest... |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 18:34
|
|
|
| obadałem płytkę - i wspomnienia wróciły. Świetny pomysł, i oby doczekał się powielenia przy następnej okazji. Jak tylko rozkopię swoje archiwum i poskanuję fotki, udostępnię je do następnej edycji. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 20:04
|
|
|
Te Kuzynku masz talon na piaskowanie
Klakson mowil ze to talon na piaskowanie Trabanta! ;)))
ba - ciesze sie ze blacha na cos sie przydala, moj wydech zdal egzamin, a Jozek nie mogl narzekac ze nie wchodzil pod zadne auto podczas Trampkowiska.
Wielkie dzieki za najazdy , inwencje tworcza Jozka, opaski PiotraS i podreczne nozyce do blachy Nike`go ;)
Fajnie zobaczyc znow tyle znajomych twarzy, poznac pare nowych. Szkoda ze pogoda wygonila wczesniej czesc ludzi :( |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 20:16
|
|
|
| A ja bardzo dziekuje za miłe towarzystwo:) Wprawdzie krótko byłem ale warto było tłuc sie te 200km samemu żeby choć kilka godzin znajome, i nie tylko, twarze pooglądać. |
|
|
|
 |
Matthew1986
Gość
|
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 08:16
|
|
|
Wygrałem coś? Nie wierzę :)
Fajnie było chociaż wpadłem tylko na chwilę.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Buder79
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 12:10
|
|
|
| bajaderka bum jeszcze sie nie obudzilem |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 12:21
|
|
|
| tato nie rób mi tego... wstawaj... |
|
|
|
 |
Tomasz Suchocki
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 15:07
|
|
|
| "Bogusław Linda jest naszym idolem..." Pomysł z dokumentacja zlotów (płyta) jest the best, wreszcie bede pamiętał co się tam działo :) Na całe szczęcie następne Trampkowisko za rok... |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 20:18
|
|
|
heh
jak po ostatnim zlocie wrylo mi sie " staropolskie pozdrowienie - wypierd... "
to ten rok bedzie pod znakiem " wywal rycha "
najgorsze z tego wszystkiego ze pic nie moglem z powodow zdrowotnych niestety choc nie powiem bylo co :D
oczywiscie na liczniku nowe "pare" km bo jak wszyscy wiedza do warszawy jedzie sie z zelowa przez rzeszow :D i gdyby nie robota to bym zostal bo dzis wieczorkiem moge wreszcie sie napic
pozdrowionka dla organizatorow i tych co dotarli i do domu powrocili
w ramach prywaty :
fricu "czymam" kciuki
czajnikowi musze podziekowac za cos czego szukalem :P
gonzowi za rycha :D
i wielu wielu innym :) tyz sam nie wiem za co ale napewno cos by sie znalazlo |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 20:23
|
|
|
No wielkie dzieki dla organizatorów jak co roku dobra zabawa i piekne bale, pogoda była ok ale mogła byc lepsza ja nie narzekam ;) tylko mój trabi był niezadowolony bo woda w nim stała !!! a i malenka kraksa też mu niesprzyjała no ale tyle marudzenia już niemoge sie doczekac następnego TRAMPKOWISKA !!!
P.S Organizatorzy niezadawajcie pytan na konkursach dotyczących trabantów 600 bo mi uczestnicy telefon rozładowali ;) |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 22:24
|
|
|
| Witam to znowu ja - reszta moich fotek które mogę publicznie pokazać hihi :0 >>> duś gryzonia<<< |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 22:28
|
|
|
| poprawka zdazyla sie literowka duś gryzonia |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 22:59
|
|
|
| Julek pokaz wszystkie:):) |
|
|
|
 |
zajac
Gość
|
Wysłany: 2006-05-04, 07:34
|
|
|
| ...a identyfikatory to macje?! :D Ogon sorry, ale mi poprostu podpadles na poczatku i dla tego nie dawalem Ci spokoju, a ja jak wypije to staje sie upierdliwy... Pozdro i sorrka dla wszystkich ktorych denerwowalem... |
|
|
|
 |
|
|