Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WRAZENIA PO TRAMPOWISKU!!!!!
Autor Wiadomość
picia353
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 13:18   

Witam ja juz przyjechałem ( niestety musze przygotować autko na zawody w środe )
ale impreza w Bełchatowie wciąz trwa . Mi sie podobało chociaz w kiosku mrówki spadochroniary troche niedawały nam spać:P EKIPA W KIOSKU SUPER!!!! hehehe , ogólnie impreza spoko jak zawsze , wielkie gratki dla organizatorów !!!!!!!!!!!
A jeszcze jedno następnym razem panowie z baru niech przywiązą dobrze butle z gazem ..... hehehhehe Arek ty dewastatoze :P
A i 353 mnie miło zaskoczyło prawie 800km na 50 L!!!!!!!!!
podr wszystkich tych których widziałem i nie widziałem :P
KUZYN następnym razem napewno cie przewioze :) bedziesz miał powód zeby przyjechać na następny zlot!! heheh
NIEMA CO NA BEŁCHATOWIE TRZEBA ZAWSZE BYC!!!!!!!!!!

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 14:05   

ooo widze że kolo bedzie startował w wyścigach równoległych...
klasa JUNIOR ?? czy może spróbujesz sie z MINI ??
Ja może też będę... "jako WIC / WIDZ" :-)

picia353
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 14:13   

hehehehehe w mini kręci sie 16 stki 15 stki więc niewiem poco tam miał bym stawać ???????? jak ja wale niziutkie 18, wiec niewiem poco miał bym przeskakiwać klase wyzej ??????
SORKI za OFF TOPIC

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 14:35   

Warto było jechać na ten zlocik, nie żałuje ani złotówki:D Bankowo jade na ten zlocik za rok.

Krzysiek,Ula i Marcinek
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 18:04   

Zaje... zimno i mokro, ale wart było. Słowz uznania dla organizatorów. Do zobaczenia za rok w Zelowie.

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 18:24   

Dokladnie, to byl jeden z mankamentow mokro i zimno, niestety musial sie szybko zmyc, a po dojechaniu na Poznania okazalo sie, ze jestem chory :/. Ogolnie zlocik bede wspominal beeeerdzo pozytywnie, piwo muzyka, ciagle tematy o trampach i pokrewne. Gdyby nie jedna bardzo denerwujaca osoba, z ktora mialem "lekkie" starcie, to bylo by wogole cudwnie!
Jednak nawet taki czlowiek nie moze popsuc mi dobrych wspomnien.

Wielkie podziekowania dla organizatorow za przepiekna zabawe!

pozdro
Lord

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 20:01   

Ja też juz jestem w domku .Było zajefajnie jaak co roku ,extra imprzeka i za rok tez jade.Własnei pogoda do bani ,ale super ludzie wiec nie bylo nudno....pozdro dla wszystkich

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 20:10   

Te Kuzynku masz talon na piaskowanie auta do odebrania za zwycięstwo w "Trabnmenie zlotu" :-D

Ally
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 20:56   

Zlocik zarabisty ludzie tez, mam nadzieje ze za rok zamówicie lepsza pogode :). wielkie dzieki :)

Dawid Szejn
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 21:09   

Siemka było zejebiscie mimo pieknej pogody hehe.Pierwszy zlocik i jestem bardzo zadowolony teraz wszyscy odliczamy do nastepnego.Pozdrawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 22:23   

po czersku trafiłem do domu w stanie kwitnącym (kac morderca) ale po powrocie z bełtachowa jeszcze jestem pijany :) pozdro dla wszystkich. Imprezka była nieprzeciętna. Karolino i Kaśko następnym razem obiecuję że nie zapomne cycków, może naewt nimi pomajtam na scenie. po wypiciu flaszki w pociągu niutuś stal sie bogatszy o popielniczkę i śmietniczkę z takim ladnym napisem PKP. Ogólnie zlot zajebisty :) pozdro.
ps. Sylwia następnym razem zachowamy pion do rana :D

Galant
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 23:27   

Yo! Ekipa WLKP po trudach dotarła do celu. Po drodze naszym towarzyszom z silikonem na dachu pękło ucho od resora i koło wężykiem sobie jechało tylko na zawleczce (teraz wiemy poco je montowali hehe :D ) 2 godzinna przeróbka mocowania zwrotnicy i 250 km do zrobienia na jakis patentach (co 3 glowy to niejedna) Od Kalisza piękne słońce i była "plaża" Respect hihii. Zlot po byku, a to że padało... na pyrkomaniii też lało. Pozdro

Galant
Gość
Wysłany: 2006-05-02, 00:25   

OK. Godzinka późna choć w Zelowie pewnie jeszcze balują - pierwsze fotki kliknij_mnie :o

ba
Gość
Wysłany: 2006-05-02, 02:08   

no a 3miasto wlasnie dotarlo do domu iidzie spoac ;)

jutro tzn dzis sie dopisze co i jak :D

cze ol :D

magik
Gość
Wysłany: 2006-05-02, 08:36   

Było super !!! Gdyby nie ta zgniła pogoda zostałbym do końca. Wielkie gratulacje dla organizatorów za przebieg imprezy. miałem okazję być po raz pierwszy na trampkowisku. Mam nadzieję że przyszłe będzie jeszcze fajniejsze. Duża piątka dla baru za naprawdę pyszne jedzonko.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi