|
Kujawsko-pomorskie na Bełchatów!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 21:25
|
|
|
| Oj ludzie powien Wam że już mi mózg nie pracuje:))Pudełko to "u" a w przydarzy zjadłem "r" i wyszło samo "ż".Człowiek sie starzeje:)) |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 21:57
|
|
|
no a moze hmm jakies 1h 30 minetek wczesniej :D by tak wiecie dojechac do Zelowa kimanc sie z godzinke i bedziemy jak nowonarodzeni ;) i cala sobota do przebalowania :D
to co 3m jedzie o 3 dzieś najpozniej potem bedziemy jakos musieli sie ustawic z Gregami i Emiami :D potem Friztem i potem Bartek :)
kto wie jak to czasowo wyjdzie wypeuzajac okolo 3 z gdyni :) ?
pamietac ze adas jedzie swoim 2taktem :D a to zawrotnych predkosci nie osiaga :D |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 22:53
|
|
|
| Ok tylko nie bądzcie u mnie za wcześnie bo nie wstane:p.To juz lepiej połozyć sie wcześniej spać w piatek i pospać dłuzej a nie zrywać sie a potem odsypiać w Zelowie.Tak mi sie wydaje:)) |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 08:29
|
|
|
Hmmm...
Bartku.... Nie mam zamiaru wtrącać się w Wasze plany i wogóle.... ale jeśli chcesz przyjechać się wyspać na zlot to nie ma sensu.... po pierwsze nie dadzą się Tobie wyspać... po drugie zlot nie jest od spania..... tylko od zabawy....
moje zdanie jest takie że na zlot to nawet o 2 w nocy można przyjechac..... A jeśli chce cie wyjechać z Ciechocinka o 9 rano w sobote .... to będziecie na zlocie po godzinie 11.....
I w ten sposób Macie pół dnia a 1/4 doby w plecy.... :)))))
W przeliczeniu na browary ... to jakies 3 sztuki.... wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...... (rekordzista KASZUB)
PozDDRawiam i obiecuję że będe Was witać na bramie zlotowej...... :P |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 21:38
|
|
|
Ja nie jade na zlot aby sie wyspać tylko odpowiadam na tekst autorstwa ba:no a moze hmm jakies 1h 30 minetek wczesniej, by tak wiecie dojechac do Zelowa kimanc sie z godzinke i bedziemy jak nowonarodzeni ;)
Dobra nie ważne bo znając życie to zaraz z tego wyjdzie jakaś sprzeczka a tego bardzo nie lubie gdy ktoś kto nie jest w temacie dorzuca swoje trzy grosze(tu nie do Ciebie Kamilu).Myslę tu o ogółu bo wiele było takich sytuacji gdy ktoś coś powie i zaczyna się jazda!!!
PozDDRo-czekam na info w sprawie Aleksandrowa:) |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 21:50
|
|
|
A ja w sumie to czekam na Was w AleksanDDRowie:)Myślę ze miejsce spotkanie to miejsce zlotu aleksandrowskiego.Plac przed Miejskim Centrum Kultury na ul.Parkowej bedzie ok.No wiecie dokładnie gdzie-tam gdzie zawsze są u mnie zloty:))A godzina?To może ustalmy dokładnie!!!
PozDDRo-B. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-04-25, 07:18
|
|
|
No to jak mówisz że i plany się zmieniają to zmieniamy troszeczke......
Wyjazd piątek
Bydgoszcz tesco 18:30
Ciechocinek ( za przejazym kolejowym na drodze nr 1) 19:15
Włocławek koło hali Anwil-u 19:45.....
dalej to już do bełchatowa mykamy bez zatrzmymań ... no chyba że nagły wypadek.......
łódź
Pabianice
Bełchatów
zelów
Planowany przyjazd do bełchatowa 22:00
CB #19
GSM poniżej w stopce....
Gdyby ktoś chciał się podłączyć to zapraszam ..... |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2006-04-25, 11:15
|
|
|
| Bartek mi bardziej chodzilo o to ze np ja sie kimne bo mam ciut dluzsza tarse a wiem ze nawet godzinka snu poprawia samopoczucie :D i ma sie lepsza wytrzymaloas na pozniejsza zabawe ;) |
|
|
|
 |
|
|