Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebujemy PILNIE Trabanta na 30 kwietnia do Krakowa
Autor Wiadomość
Michał Chaciński
Gość
Wysłany: 2006-04-23, 20:50   

30 kwietnia czyli już za tydzień na Rynku Głównym w Krakowie planowana jest całodzienna impreza na której jedną z ról mają odergrać samochody z epoki PRL'u. Jako, że do mnie skierowano prośbę zorganizowania grupy samochodów kieruję prośbę, w szczególności do klubowiczów Klubu Cartoon Trabant z południa Polski, najlepiej z Krakowa o wzięcie udziału w tej imprezie. Chodzi dokładnie o jednego, nie brzydkiego - klasycznego, nie poprzerabianego Trabanta (oczywiście dwusuwa). Samochód musi być taki jaki wyjechał z bram fabryki, gdyż takie egzemplarze jeździły w epoce wody sodowej. Na dzień dzisiejszy zorganizowaliśmy Syrenę, Warszawę oraz Polskiego Fiata 125p. Potrzebujemy jeszcze Wartburga, i być może Zastawę lub Wołgę. Ale co do reszty samochodów będę kierował osobne prośby. Samochody mają stać od godziny 15-tej do godz. 21-ej i będą oglądać je ludzie, turyści (oczywiście bez dotykania a tym bardziej wsiadania). Imprezę będą transmitowały: Polsat, RMF FM, TVP2, TVP3. Dla Trabanta będzie sporządzony dokładny opis modelu przyklejony za szybą wraz z załączeniem, że samochód udostępnił klubowicz CT, więc jest to niejako promocja klubu. Za wzięcie udziału Miasto Kraków zosbowiązało się w jakiś sposób "odpłacić". Sczegóły będę znał we wtorek. Proszę poważnie podjeść do sprawy i jeżeli ktoś z Was podejmie decyzję proszę o kontakt mailowy chatami@interia.pl lub telefoniczny (0)695-431-317.

Michał Chaciński
FSO Motoklub Polska
www.fsomoto.xip.pl

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-04-23, 21:33   

Nie chce cie martwic, troche lipnie trafiles, poniewaz ta impreza odbywa sie w czasie zlotu w Belchatowie, a to troche utrudnia poszukiwania ;/

pozdro
Lord

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-04-23, 22:08   

no i podczas zlotu wartburga w srebrnej górze i podczas zlotu w kielcach, i w czasie wielu jeszcze innych zlotów :) akurat niestety - dlatego nie ma możliwości żebym tam wartburga podstawił :) bo będę na innym zlocie :)

ciekawi mnie to "odpłacenie sie" ze strony miasta...
pewnie ktoś dostanie dwie parówki i herbatę, bo na nic innego bym nie liczył...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-04-24, 06:16   

Bardzo milo ze piszesz, oczywiscie ze zadzwonie - jakies autko sie znajdzie!

Pozdrawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-04-24, 13:58   

moje jest takie jak z fabryki nie licząc kilku rys ale niestety z lublina...

Michał Chaciński
Gość
Wysłany: 2006-04-29, 12:56   

Dziękuję GrzegorzowiB za zainteresowanie się sprawą. Dzięki niemu Cartoon Trabant będzie reprezentowany godnie i napewno zyska promocję. Wraz z opisem samochodu Trabant, FSO Motoklub Polska zamieścił dwie wzmianki o klubie CT, tak więc każdy oglądający będzie wiedział skąd samochodzik jest. Od miasta Krakowa właściciel otrzyma kilka ciekawych pamiatek - a od FSO MKP klubowe polo i koszulkę Mobil 1. Może i skromnie ale od czegoś trzeba zacząć. Być może Wrtborgini kiedyś będą nam płacić za to więcej ... ale według mnie nie o to chodzi. Mnie cieszy to, że możemy nasze społeczeństwo uświadomić,że są jeszcze ludzie którzy nie dadzą zginąć dawnej motoryzacji, choćby kojarzyła się ona nieubłaganie z najpodlejszą epoką. Pozdrawiam Was wszystkich i życzę udanego zlotu.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-04-30, 12:01   

hmmm czyli dziś tą imprezę będzie można zobaczyć w TV... już lece po program...

Michał Chaciński
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 16:07   

No i troszkę zdjęć :

http://www.fsomoto.xip.pl...showpage&pid=97

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-05-01, 17:23   

a było co w TV ???
Bo jakoś nie widziałem...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-05-02, 17:55   

Super!
Trabant p. Andrzeja jest godny udzialu w takich imprezach. Fajnie ze sie to udalo :-)

Michał Chaciński
Gość
Wysłany: 2006-05-02, 20:27   

Było... a masz w domu telewizor ?

Grzegorz ... oby to nie był ostatni raz. Jesteśmy otwarci na wszelką współpracę. Wysłać Ci zdjęcia z Trabancikiem ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi