Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
23WRZEŚNIA ZAPRASZA GNIEZNO
Autor Wiadomość
John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-03, 23:00   

Zapraszam na zlot w Gnieźnie!! 22/24Wrzesien odbędzie się zlot TRABANT'ów i wszystkich chętnych prosze o kontakt mailowy bo mniej więcej musze już zbierać chętnych!! Wjazd będzie kosztować koło20pln w tym będą gadzety-ci co garbusami przyjezdzali wiedza co to moze byc!!postaramy sie by zlot byl najlepszym w swoim rodzaju!!zlot odbywac sie bedzie w ostatni dzien lata wiec...bedzie na bank odpowiedni klimat!!pozdro i zapraszam

Buder79
Gość
Wysłany: 2006-04-04, 16:57   

Bez obrazy ale w tym termine odbywa sie zlot w skierniewicech i jesli dojdzie do skutku to bedzie to chyba 5 edycia tego spotu a wiec nie wiem czy jest sens organizacji tego zlotu chyba ze traby se na przyczepke.

Alan
Gość
Wysłany: 2006-04-04, 17:47   

Ja w Gnieźnie dawno nie byłem, a że do Gniezna mi bliżej niż do SKierniewic.... :-) Jak by się odbywało to się pojawię.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-04-04, 21:03   

John`ek, internet to sila, ale czy byles juz na jakims zlocie? Czy zapisales sie do Klubu? Czy porozmawiales z kims czy nie ma wtedy jakis imprez klubowych?

Grzegorz Pawlak
Gość
Wysłany: 2006-04-04, 21:47   

Witam. Ja akurat jestem z Gniezna i na 100 % pojawie się na zlocie, jeżeli ten bedzie organizowany. Tylko muszę jeszcze skonczyć Traba do tego czasu, bo robie generalke blachy i bede kładł nowy lakier. Ale jeżeli spocik się odbędzie to będę miał większą motywacje do robienia. Pozdrawiam wszytskich Trabanciarzy i Trabanciarki :-)

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 19:27   

hm zlot w skierniewicach nigdzie nie jest reklamowany i jak do tej pory moj jest rozreklamowany chyba bardziej przynajmniej tylko widze reklamowki mojego zlotu!! jezeli ruszamy temat klubu to powstal klub i nie wiem czy to bedzie oddzial klubu cartoon trabant bo nie wiem czy nasi czlonkowie beda mieli mozliwosc co rocznego uiszczania oplaty ktorej nie wykorzystaja bo maja zazwyczaj 2 auto na czesci wiec na czesci nic nie pojdzie a na zloty zadko jezdza choc mam nadzieje ze sie to zmieni za moja pomoca!! a czy ja na zlotach kiedys bylem hm pomagalem przy organizacji chyba 4zlotow garbusow w gnizenie i uwazam ze na tyle mam pojecie!! u nas na zlocie jesli sponsor odpowie ze tak bedzie grac gwiazda czyli Kochankowie Gwiezdnych Przestrzeni nie wiem czy to nie jest dobra zacheta!! i szczerze ZAPRASZAM na TRABI SHOW GNIEZNO 2006

Grzegorz Pawlak
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 19:39   

Mam jeszcze pytanko, gdzie wstepnie bedzie organizowany ten zlocik w Gnieźnie? Rynek, poligon, strumykowa czy jakies inne miejsce?

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 23:19   

skontaktuj sie ze mna bo przydasz sie...wszystkich z gniezna jeszcze nie zaprzyjaznionych z naszym klubem zapraszam kontakt 1451637 gg badz john-ek_ct@o2.pl tu ogólne zaproszenie www.ct.gniezno.prv.pl

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 12:26   

Mam wielka prośbe!! Od górne zarządzenie dostałem, że do dnia 20 czerwca musze mieć wstępną liczbe członków podaną!! Więc prosze wysztstkich zainteresowanych aby przysyłali mi na maila informacje czy są zainteresowani i ja będę odsyłać plan zlotu oraz Karte zgłoszeniową. Pozdrawiam i zapraszam!! Adres to john-ek_ct@o2.pl a i wszelkie pytania prosze zgłaszać na maila bądź na gg 1451637 pozdrawiam!!

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 14:04   

ja sie zjawie na pewno :D mam zamiar kupic trabanta pod koniec wakacji, a jak nie to sie zjawie chocby pociagiem ;] ale bede..

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 14:15   

no ok... dzieki spider ze można na ciebie liczyć prawdziwy Trabo maniak :) masz juz piwo u mnie!! wiesz jak nie kupisz traba u siebie to wez hajs ze soba!! poszukamy coś na miejscu!!
TRABI SZOŁ Gniezno ZAPRASZA

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 14:55   

Jak tylko we wrześniu będe w Poznaniu to skocze na ten zlot do Gniezna :) blisko stąd i wogóle :D

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 15:06   

Kolejny poządny...pozdro otto!! i zapewniam bedzie groobo!!

Buder79
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 15:36   

chyba w gnieznie jest rozreklamowany bo ja słysze o nim poraz pierwszy a pomoc w organizacji a zorganizowanie to dwa rozne tematy i mysle ze lepiej porozumiec sie z chlopakami ze skierniewic czy organizuja impreze a nie wcinac im sie ze zlotem taka moja rada

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-06, 21:03   

hm...ale oni nigdzie informacji nie dali!! a prosze o kontakt bo nie znam tej osoby i przyda sie przy samym szykowaniu terenu ciekawe czy ty znasz wszystkich trabanciazy z miasta!! to nie moja wina rozreklamowane jest dobrze!!a jesli chodzi o skierniewice to strona im nie dziala i nigdzie nie ma nic o zlocie i jak...hm rozmawialem z prezesem to tez nic nie wiedzial...i trojmiasto tak samo!!dzieki za uwagi...ale pewnie tylko klub skierniewice wie o zlocie...a o moim wie juz pol polski!! nie wiem ile osob przyjedzie ale rozreklamowany jest dobrze! a napewno hm proponuje duzo wiecej niz...inne miasta...bo kto bedzie na tym zlocie to sam powie ze zlot byl nie zly!! bez wiekszych komentarzy bo tu sa ukryte nie spodzianki dla przyjednych!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi