Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ŚLĄSK] Spot w Rybniku
Autor Wiadomość
ali
Gość
Wysłany: 2006-02-22, 07:29   

ale co ze świadkiem? świadka bym musiał mieć a sam byłem :-( ale dzięki tej przygodzie trab dostanie nowe całe zawieszenie, twardsze i obniżone... tylko kase musze szybko naruchać...

shardac
Gość
Wysłany: 2006-02-22, 17:53   

jesli na mejscu byc zasiwadomilem ,z tego co wiem, nie musailbys miec swiadka.

drogowcy naprawde placa.

ali
Gość
Wysłany: 2006-02-22, 18:18   

no teraz to już niestety za późno :-(

Monia & Szpyrol
Gość
Wysłany: 2006-03-06, 19:24   

no to dziewczyny i chopaki do niedzieli:]mam nadzieje ze pogoda dopisze.nara

ali
Gość
Wysłany: 2006-03-06, 20:50   

Dzięki nieocenionej pracy Bolka pojawie sie w rybniku :-) Zawieszenie jest bajka - nie wiedziałem że trab może nie trzeszczeć podczas jazdy teraz taka cisza że w uszach dzwoni :-) Do zobaczenia w Rybniku

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-03-07, 11:13   

Ja na dzień dzisiejszy znowu odpadam. Zainteresowani wiedzą z jakich przyczyn :-)

Hania & Arthas
Gość
Wysłany: 2006-03-09, 12:55   

Spot się odbędzie mimo że bezemnie ( zapalenie oksrzeli i zatok :/ ). Szpyrol się wszystkim zajmie chociaż może się spóźnić jakieś 10 minut ale da radę. Więc rzyczę udanego spotkania Pozdrowienia

Monia & Szpyrol
Gość
Wysłany: 2006-03-10, 10:22   

spoko. Arthasowi zyczymy szybkiego powroto do zdrowia. a ja was zaprowadze z parkingu do pubu. i tam spokojnie pogadamy i sie napijemy.nara pozdrawiam cześć.

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2006-03-11, 15:49   

Zachęcamy wszystkich, którzy będą jechali przez Mikołów do spotkania się na parkingu Auchan o godzinie 14:00 (przy przystanku autobusowym). Do zobaczenia :)

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-03-12, 17:00   

Siema prosze was podeslijcioe jak zawsze jakies fotki ja niestet niemoge byc z wami bo jestem sobie w szczyrku ale zaluje milej zabawy

ali
Gość
Wysłany: 2006-03-12, 20:03   

Poprysze o zdjecia na meila :-)

STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-03-12, 21:46   

No kolejny spocik się udał :) Super było miła atmoswera zresztą kto był ten wie a kto nie tio mozze sie domyślac. Do zobaczyska na następnym. Czekam na fotki i pozDDRawiam

Monia & Szpyrol
Gość
Wysłany: 2006-03-12, 23:16   

hejo. co tu duzo pisać było miło ale sie niestety skończyło. pozdrawiamy wszystkich i jeśli zechcecie nam przesłać jakieś foty to bylibyśmy bardzo wdzieczni. prosze foty przesłac na mojego maila szpyrol@poczta.fm z góry wielkie dzienki.czesc

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-03-13, 20:37   

no kto robił wrzućcie na rapidshare.de z tamtego serwa ładnie wszystko idzie pobrać szybko a ja bardzo chętnie obejrze jak sie bawiliście. No a jeżeli nie ma chętnych na kwiecieć to ja tu moge nakręcić miejsówke w K-ce mysle że nie byłby to duży problem. Pozdrawiam

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2006-03-15, 00:07   

spotkanie bylo fajne a co do kwietnia to TYCHY ale wiecej po 20.03.2006..........

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi