Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[spot] Śląsk - Gliwice 12.02.2006
Autor Wiadomość
Arthas
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 21:42   

ja również uważam że spocik był udany. Nie byliśmy z Hanią tam za długo ale mimo wszystko fajnie było was zobaczyć znowu. Ekipa też dość spora nei powiem. Oby tak dalej. Pozdrówka

Moody
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 22:02   

No było bardzo fajnie, a nawet na koniec zwiedziliśmy sobie centrum handlowe. Wycieczka do Gliwic była całkiem udana:)i jakoś odyboło sie bez awarii :D

Karola
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 23:25   

Jeśli o mnie chodzi to było bardzo O.K.!
A to mi się kiedyś coś popsuło w aucie? Dziwne, nie pamiętam. Co do torebki to niestety zapomniałam gdzie mi się podobała i nie kupiłam. Za to nabyłam śliczny pasek. Dziękuję niektórym Panom za wytrwałość przy wyborze :)

Michael
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 23:44   

Witam , :)

Więc stwierdzam, że spocik super, zresztą jak wszystkie ostatnio organizowane, knajpka dość ciekawa, na stacji benz. też bywa miło:):):) Miało mnie nie być, lecz jednak dotarłem. Cieszę się z tego, gdyż ujrzeć Was było miło;) Wycieczka do Katowic, zajmowanie 2 pasów na autostradzie (małe blokowanie ruchu) też oki, naszczęście bezproblemowo. Troszkę niedogadania i pogoni na A4 za kolumną Trabów zakończona sukcesem. Nieoczekiwana parada ;) przez Katowice, celem odwiedzin w Silesii i udane zakupy ;P (Rzecz całkiem spontaniczna i pomysłowa).

Teraz już pytanie następuje: gdzie kolejny, marcowy spocik oganizujemy ?? ktoś chętny się znajdzie??

Gorące pozdrowienia i życzenia powrotu do zdrowia dla przybysza z Małopolski - Grzegorz , zdrowiej szybko:)

PozDDRawiam
(sam idę antybiotyki zarzucić i spać;P)

Niech MIxol Będzie Z Wami :):):)

Syl
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 00:14   

Zapewne spot był udany i bardzo mi przykro, że nie puściłam Wojtka, ale to jego wina, bo nie wyrzucił śmieci i nie pozmywał po obiedzie. Na dodatek ubrudził podłogę w przedpokoju i nie odrobił lekcji, więc mu nie pozwoliłam.

Jak Wojtek będzie grzeczny, to pozwolę warunkowo jechać na następny, a jak nie, to pozostają mu co najwyżej spoty w Warszawie. Moim samochodem. Na siedzieniu pasażera oczywiście :-P

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 00:26   

Ale solennie obiecuję poprawę i na pewno pojawię się wobec powyższego na następnym spocie.

Podłogi umyję, obiadek jakiś ugotuję...

:-)

Hania Gierszewska &am
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 14:41   

A ja jadę dziś do knajpki pogadać z szefem w sprawie wbicia się tam na marcowym spocie który mam zamiar zorganizować w Rybniku. Jak miejscówa będzie ugadana to dam posta na forum. Narazisko

Jakim
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 14:57   

Miło przeczytać tyle pozytywów, mimo, że w ostatniej chwili zmieniliśmy punkt docelowy, czyli knajpkę (z powodu zaśnieżonego osiedla i pozostawionych prez tubylców samochodów gdzie popadnie).
Do zobaczonka być może w Rybniku marcową porą :-)

STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 16:28   

Mnie się też podobało. Fakt zakupy do końca sie nieudały i lodzików zabrakóło a tak poza tym to wszystko OK.:P Fajnie było znowu was zobaczyć. Już się nie umię doczekać nastepnego spociku.
PozDDRawiam

Hania & Arthas
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 16:46   

witam wszystkich,miło było spedzic z wami czas, choc bylismy z Arturem dosyc krótko, bo wynikła pewna sprawa do załatwienia w urzedzie(Andrzej wie w jakim ;))
pozDDRawiam i do nastepnego spociku czy zlociku(mam nadzieje ze uda mi sie dojechac ;)
pozdrawiam jeszcze raz
Hania :)

Adam 79
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 20:51   

Było naprawde SUPER juz czekam na nastepny POZDRAWIAM

Dominik
Gość
Wysłany: 2006-02-14, 10:56   

Mnie sie tez bardzo podobało oraz mojej zonie. Pozdrawiam. Czekamy na nastepny!

Marcin Palenta
Gość
Wysłany: 2006-02-14, 23:29   

No jak dla mnie bylo bomba mimo iz bladzilem troche i 3 razy jechalem ta sama droga bo caly czas mi kazali zawracac:)spocik BOMBA, pasazer tez dopisal w ukojeniu nerwow:)Pozdrowionka i cmoki dla eweliny:)nie znalem polowy ludzi ale bylo zajefajnie:)czekam na nastepny mam nadzieje ze dokrece klemy i naprawie drzwi:)a tak a propo kto ma uszczelke do tylnej szyby traba na zbyciu???pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi