Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zloty 2006
Autor Wiadomość
Buder79
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 19:09   

a pozatym boje sie ze mi moj sliczny czarny mat odleci jak go uruchomie

DZIONAS
Gość
Wysłany: 2005-12-16, 19:33   

WITKA dla wszystkich! chce zorganizować zlot w Gnieźnie ( 1 stolica Polski)! Kiedyś w Gnieźnie były słynne Zloty Garbów i wiem, że były super bo miałem Garba i śmigałem na takie też zloty! Mam tylko pytanie czy CARTOON TRABANT byłby chętny na taką impreze...?? Właśnie jestem na etapie tworzenia klubu w Gnieźnie i tak nawiasem chciałem żeby nazywał się CARTOON TRABANT GNIEZNO ale nie moge doczekać się na odpowiedź o PREZESA... Jeśli są osoby chętne na ten zlot i jeśli są osoby chętne by pomóc mi w organizacji tego przedsięwzięcia prosze o kontakt. A i jak można to jakieś wskazówki możecie mi dawać! Co zrobić zęby wypalił jeśli mam problem z sponsorem!? Już Zapraszam Do Gniezna na zlot! Jeśli odbędzie się było by to pod koniec czerwca... pozdrawiam Dzionas z Gniezna i jesli będzie to czytać prezes plis niech pan odpisze... dzioneks2lpb@o2.pl badz chicco_dzion_ziom@wp.pl

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 16:17   

a co do zlotu w Lublinie to mógłby ktos w koncu się za to zabrac.ja w miare mozliwosci moge pomoc.co prawda juz 3razy w chelmie robilismy "zlocik"ale duzo chatnych nie bylo wiec chyba sobei w tym roku dam spokój.

James
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 18:36   

Myślałem o tym, ale postawa większośći trabanciarzy w Lublinie jest raczej bierna:/ Nie raz słyszałem że organizowanie tutaj zlotu nie ma sensu... Poza tym ciężko z dobrym terminem i miejscem... No i nie widadomo jak dużo byłoby chetnych na taki zlot... Razem z Kubsonem i Kędziorem myśleliśmy o zorganizowaniu zlotu pojazdów komunistycznych, ale jak znam życie to nic z tego nie bedzie:( Pogadam jeszcze z ludźmi od zabytków z automobilklubu, może ktoś się zainteresuje.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-02-08, 21:26   

Skoro inni wykorzystuja czas antenowy to i ja napisze:

Na Trabi-Expo IV - Zlot w Krakowie /Miedzynarodowy :)/ zaprosimy Was w dniach 13-15 pazdziernika 2006 (tak wynika ze strony kalendarza z Trabantem w gorach) :-)

Tym razem bedzie zmieniona formula zlotu, ale o tym to pozniej, zespol projektowy juz pracuje!!!

Nie zabraknie:
- oprozniania gasnic (na pamiatke Trabi-Expo II)
- projekcji video (w zwiazku z ich brakiem na Expo III)
- Trabi Strip-Tease (inspirowane Trabi-Expo I)

Oprocz tego jazda, spiew i piwo, oraz strawa tresciwo!

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-02-08, 23:10   

I ja się przypomnę, podam więcej szczegółów i zaproszę wszystkich:)
Termin: 2-4 czerwca 2006r.
Miejsce: Staszów i okolice
Szczegóły: baza w ośrodku "Wilga" w Golejowie położonym 3 km od centrum miasta nad jeziorami w lasach golejowskich. W planach m.in. wyjazd do Zespołu Pałacowego w Kurozwękach (pałac, bizony itp -więcej na stronie www), koncert, występy, konkursy...
Więcej szczegółów wkrótce:)

klakson
Gość
Wysłany: 2006-02-09, 09:44   

i ja tez dorzuce swoje 2 grosze:
trampkowiska 2006 28.04-03.05.2006, satnic harcerska patyki w zelowie, w planach ... sie zobaczy ;)

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2006-03-03, 15:50   

Helou :)
nie zapominajcie o srazach u naszych południowych sąsiadów
12.-14.5.2006 1.Trabisraz - Český Ráj
19.-21.5.2006 3.Evropský sraz Trabantklubů ČR a zemského svazu AICE
1.-4.6.2006 5.AERO RALLY TRABI 2006
2. - 4.6.2006 II. TRABANT SRAZ MORAVA & Mistrovství ČR v Trabant tuningu
16.-18.6.2006 Internationales Trabant Fahrer-Trefen in Zwickau
30.6-2.7.2006 V. celoslovenský sraz majitelů vozů Trabant
18.-20.8.2006 V.ročník místního minimaxi srazu - Trabi show Jívka
1.-3.9.2006 10.Trabant sraz V&Z Motorsport
8.-10.9.2006 4.setkání majitelů a příznivců legendární značky Trabant
8.-10.9.2006 13.mezinárodní setkání A.I.C.E.
22.-24.9.2006 2.posezóní sraz vozů Trabant
21.10.2006 8.Podzimní Trabantiáda

Szczególnie polecam zlot we Frydku Mistku bo to bardzo dobry zlot i jest bardzo blisko granicy (z Katowic do Frydka jest 100km)
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlotach

Wiecej informacji na temat zlotów na południu
http://www.trabi.me.cz/trabi.php?id=4

Kristoff
Gość
Wysłany: 2006-03-04, 02:32   

Bolek - pieknie wladasz czeskim i slowackim a do tego ta niesamowita fotka w miniaturce, ps co zrobiles potem aparatowi hehehehe pozdrawiam:)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-03-09, 18:10   

Bartek napisal:

Zapraszam na Zlot:
http://www.sbs.piwko.pl/D..._K_O_N_2006.doc
http://www.sbs.piwko.pl/t...astikon2006.htm

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-03-11, 20:42   

Witam!Tu Bartez!Dzięki Grzegorz za zamieszczenie tych linków do plakatu:)Próbowałem sam ale coś nie wychodziło mi:)Tak jest:ZAPRASZAM na DUROPLASTIKON 206!!
PozDDRo-Bartez

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-03-11, 20:43   

Sorry!DUROPLASTIKON 2006:)))

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-04-17, 09:42   

Dla przypomnienia dla tych co wiedzą, dla informacji dla tych co nie wiedzą:) Dla zachęty dla niezdecydowanych, a dla zdecydowanych na przyjazd dla utwierdzenia w tej decyzji kilka linków do zdjęć miejsc do których planuję Was zabrać:)
Golejów -miejsce gdzie będziemy mieszkać
kilka zdjęć ze Staszowa
Golejów zimą
zamek Krzyżtopór w Ujeździe
strona o zamku Krzyżtopór

Dużo więcej zdjęć z miasta i okolic można obejrzeć w galeriach stron www.staszow.pl i www.staszow.com

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-04-17, 16:19   

zlot o ktorym juz raz mowilem...czyli G-no odbedzie sie na 100% jesli przyjedziecie heheh 22/24Września i coz wiem ze skierniewice maja jakos podobny termin ale dyskusja dopiero na ten temat ruszyla nie dawno jak ja zaczolem juz...konczyc organizacje wiec ja terminu nie zmienie!! 22/24Września Gniezno TRABI SZOŁ 2006 !! ZAPRASZAM bedzie groobasnie... wrazie pytan lub osoby chetne zapraszam do pisania maili john-ek_ct@o2.pl www.ct.gniezno.prv.pl

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-04-17, 21:51   

OHOHO . NIe wiedziałem że GOLEJÓW to siedziba trampkarzy , byłem na wakacjach tam , normalnie cuD MaLyna . Piany sie leją , woda głęboka . SIe pojedzie :)))

No ZŁOTY mysle że sie wyrobimy i pojedziemy odmalowanymi maszynami . Mielec nie może za dziadów robić :)) Troche sie lękam przed Bełchatowem :)jak sie bydło zjedzie z Mielca :D:D
POZdro.
Bełchatów tuż ...tuż...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi