|
[spot] Śląsk - Gliwice 12.02.2006 |
| Autor |
Wiadomość |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2006-02-06, 17:06
|
|
|
Spookoo narzędzia jeżdzą cały czas w wozie tak że jak co to wspólnymi siłami zawsze coś zrobimy. A że sie popsuje to tylko żywemu może sie przytrafic bo co niektóży to wogóle swoimi nie jeżdzą... :D:D:D
No to do niedzieli PozDDRoo |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2006-02-06, 20:54
|
|
|
| To dobrze że mogę na Was liczyć! Mam na dzieję że tym razem bedzie bez awarii. Ciekawe czy Dj Kasica ze mna pojedzie... jeszcze jej o tym nie mówilam. |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-02-06, 21:11
|
|
|
Tak, więc po spotkanku na parkingu Minimalna o 14.30. przy ulicy Rybnickiej w Gliwicach (wylotowa w kierunku Rybnika, Knurowa i A-4) dnia 12.02.2006r (niedziela), zapraszamy do skromnej, ale swojskiej „Oberży pod Krukiem” (tam, gdzie przeszło rok temu), zwanym też „Krukiem”. Wyjazd ok. 15-tej. Dla tych, którzy się spóźnią: aby dojechać z parkingu, trzeba wyjechać z niego wyjazdem wzdłuż sklepu w lewo (kierunek osiedle Sikornik), na końcu (jakieś 100 m) w prawo, po ok. 30 metrach w lewo i od razu znowu w lewo na zryty lodem parking. Widać będzie plastikowe cudeńka.
W razie czego tel. 604 519 452 (Jakim), lub 608 367 108 (Lokata).
Salvadore Dali ze swoimi wizjami wysiada przy tej mapce
Kreska czerwona, to dojazd Trabantem (lub pojazdem zastępczym),
Kreska niebieska, to trasa z kamasza
Jest herbatka z cytryną, kawcia ze śmietanką w cenie 3 zeta, jedzonko: bigos, bogracz, gulasz, żurek itp. w cenie 4-6 złotówek.
Wedle życzenia, możemy potem pojechać niedaleko na lotnisko i tam trochę poszaleć po śniegu.
Zapraszamy Serdecznie. |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-02-06, 21:15
|
|
|
Łiiii, ta wspaniała mapka nie weszła Łiiii tam, można znaleźć na stronie www.pf.pl w zakładce "mapa" wpisując Gliwice i ul. Czajki w zasięgu 2 km.
Pozdrówka |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2006-02-07, 13:50
|
|
|
postaram się wpaść w miarę możliwości - chwilowo mam ciut dalej |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2006-02-07, 13:51
|
|
|
To pisałem ja - Wojtek
|
|
|
|
 |
Adam 79
Gość
|
Wysłany: 2006-02-08, 09:32
|
|
|
| Witam wszystkich postaram sie pojawic na spocie jak kupie zimowki i naprawie wydech ale wszystko idzie w dobrą strone |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2006-02-08, 19:19
|
|
|
| no to widzimy sie w niedziele :D |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-02-09, 20:45
|
|
|
No i znowu do Was nie dojadę... :( Jak nie choroba, to sesja. Do tego Trabi mocy nie ma... Użyłem magicznej opcji "szukaj", i wychodzi na to że muszę tłumik tylny zmienić, a nie mam kiedy, i przed 12 nie zdąże:/...
Ale miejmy nadzieje, że w marcu mi się w końcu uda :). Będzie jakieś spotkanie w marcu prawda?..
Pozddrawiam i miłego spotu życzę :) |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-02-09, 23:16
|
|
|
z tego co wiem to beda robione co miesiac spoty w roznych czesciach slaska zeby nikt sie nieczul urazony
:P
:D
Wiec nieprzejmuj sie na nastepny spot napewno dojedziesz |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 00:10
|
|
|
Przepraszam, kalam sie, ale Helmut midzisal dal popalic... :( Zlikwidowano mi przedni zderzak, mam kapcia i nie mam czasu polatac detki, msuze sprawdzic elektryke bo chyba zayczna wariowac...
Bawcie sie dobrze :) |
|
|
|
 |
Dominik
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 07:40
|
|
|
| Spoko, tez sie pojawie :) |
|
|
|
 |
Marcin Palenta
Gość
|
Wysłany: 2006-02-11, 15:42
|
|
|
| No witam:) Jesli uda mi sie jutro z arturem naprawic gaznik w ciagu 3 godzin tak zeby jezdzil to napewno oboje sie pojawimy:) a jak nie to i tak pewnie sie pojawimy artura autem:)Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje juz jutro:):):) |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 10:42
|
|
|
| Szkoda że ja do was nie moge dołączyć.I widze ze zaczyna sie wkoncu coś dziać na tym śląsku i zagłębiu.Mam nadzieje że jak przyjade do polski spotkania bedą już z prawdziwego zdażenia.Pozdrawiam wszystkich miłośników trabików .Aha jak ktoś wie kto z trabanciarzy siedzi w Londynie to prosze o kontakt ze mną.Tutaj bedziemy promować nasz klub :) |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-02-12, 20:32
|
|
|
Jak wasze wrązenia ??:D
JA zaczne pierszy spocik zorganizowany byl dobrze nawet bardzo dobrze:D
Ekipa jak zawsze dopisała :D
Karolinie naszczescia nic sie nie zepsulo :P a zo to chyba kupiła sobie nową torebke po tym jak po spocie pojechalismy do SCC w Katowicach :D
Jak z wykle czekam na wasze foteczqi :D |
|
|
|
 |
|
|