Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[spot] Śląsk - Gliwice 12.02.2006
Autor Wiadomość
STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-02-06, 17:06   

Spookoo narzędzia jeżdzą cały czas w wozie tak że jak co to wspólnymi siłami zawsze coś zrobimy. A że sie popsuje to tylko żywemu może sie przytrafic bo co niektóży to wogóle swoimi nie jeżdzą... :D:D:D
No to do niedzieli PozDDRoo

Karola
Gość
Wysłany: 2006-02-06, 20:54   

To dobrze że mogę na Was liczyć! Mam na dzieję że tym razem bedzie bez awarii. Ciekawe czy Dj Kasica ze mna pojedzie... jeszcze jej o tym nie mówilam.

Jakim
Gość
Wysłany: 2006-02-06, 21:11   

Tak, więc po spotkanku na parkingu Minimalna o 14.30. przy ulicy Rybnickiej w Gliwicach (wylotowa w kierunku Rybnika, Knurowa i A-4) dnia 12.02.2006r (niedziela), zapraszamy do skromnej, ale swojskiej „Oberży pod Krukiem” (tam, gdzie przeszło rok temu), zwanym też „Krukiem”. Wyjazd ok. 15-tej. Dla tych, którzy się spóźnią: aby dojechać z parkingu, trzeba wyjechać z niego wyjazdem wzdłuż sklepu w lewo (kierunek osiedle Sikornik), na końcu (jakieś 100 m) w prawo, po ok. 30 metrach w lewo i od razu znowu w lewo na zryty lodem parking. Widać będzie plastikowe cudeńka.
W razie czego tel. 604 519 452 (Jakim), lub 608 367 108 (Lokata).

Salvadore Dali ze swoimi wizjami wysiada przy tej mapce 
Kreska czerwona, to dojazd Trabantem (lub pojazdem zastępczym),
Kreska niebieska, to trasa z kamasza 

Jest herbatka z cytryną, kawcia ze śmietanką w cenie 3 zeta, jedzonko: bigos, bogracz, gulasz, żurek itp. w cenie 4-6 złotówek.
Wedle życzenia, możemy potem pojechać niedaleko na lotnisko i tam trochę poszaleć po śniegu.
Zapraszamy Serdecznie.

Jakim
Gość
Wysłany: 2006-02-06, 21:15   

Łiiii, ta wspaniała mapka nie weszła :-( Łiiii tam, można znaleźć na stronie www.pf.pl w zakładce "mapa" wpisując Gliwice i ul. Czajki w zasięgu 2 km.
Pozdrówka :-)

Syl
Gość
Wysłany: 2006-02-07, 13:50   

postaram się wpaść w miarę możliwości - chwilowo mam ciut dalej :-)

Syl
Gość
Wysłany: 2006-02-07, 13:51   

To pisałem ja - Wojtek

:-)

Adam 79
Gość
Wysłany: 2006-02-08, 09:32   

Witam wszystkich postaram sie pojawic na spocie jak kupie zimowki i naprawie wydech ale wszystko idzie w dobrą strone

morti
Gość
Wysłany: 2006-02-08, 19:19   

no to widzimy sie w niedziele :D

Goofy
Gość
Wysłany: 2006-02-09, 20:45   

No i znowu do Was nie dojadę... :( Jak nie choroba, to sesja. Do tego Trabi mocy nie ma... Użyłem magicznej opcji "szukaj", i wychodzi na to że muszę tłumik tylny zmienić, a nie mam kiedy, i przed 12 nie zdąże:/...

Ale miejmy nadzieje, że w marcu mi się w końcu uda :). Będzie jakieś spotkanie w marcu prawda?..

Pozddrawiam i miłego spotu życzę :)

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-02-09, 23:16   

z tego co wiem to beda robione co miesiac spoty w roznych czesciach slaska zeby nikt sie nieczul urazony
:P
:D
Wiec nieprzejmuj sie na nastepny spot napewno dojedziesz

shardac
Gość
Wysłany: 2006-02-11, 00:10   

Przepraszam, kalam sie, ale Helmut midzisal dal popalic... :( Zlikwidowano mi przedni zderzak, mam kapcia i nie mam czasu polatac detki, msuze sprawdzic elektryke bo chyba zayczna wariowac...

Bawcie sie dobrze :)

Dominik
Gość
Wysłany: 2006-02-11, 07:40   

Spoko, tez sie pojawie :)

Marcin Palenta
Gość
Wysłany: 2006-02-11, 15:42   

No witam:) Jesli uda mi sie jutro z arturem naprawic gaznik w ciagu 3 godzin tak zeby jezdzil to napewno oboje sie pojawimy:) a jak nie to i tak pewnie sie pojawimy artura autem:)Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje juz jutro:):):)

cizik
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 10:42   

Szkoda że ja do was nie moge dołączyć.I widze ze zaczyna sie wkoncu coś dziać na tym śląsku i zagłębiu.Mam nadzieje że jak przyjade do polski spotkania bedą już z prawdziwego zdażenia.Pozdrawiam wszystkich miłośników trabików .Aha jak ktoś wie kto z trabanciarzy siedzi w Londynie to prosze o kontakt ze mną.Tutaj bedziemy promować nasz klub :)

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-02-12, 20:32   

Jak wasze wrązenia ??:D
JA zaczne pierszy spocik zorganizowany byl dobrze nawet bardzo dobrze:D
Ekipa jak zawsze dopisała :D
Karolinie naszczescia nic sie nie zepsulo :P a zo to chyba kupiła sobie nową torebke po tym jak po spocie pojechalismy do SCC w Katowicach :D

Jak z wykle czekam na wasze foteczqi :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi