Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[spot] Śląsk - Gliwice 12.02.2006
Autor Wiadomość
Lokata
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 23:36   

Zapraszam wszystkich trabanciarzy i trabanciarki na spotkanie.
Miejsce: Gliwice - Parking sklepu Minimal przy ulicy Rybnickiej
data: 12 luty 2006
godzina: 14.30
Na spóźnialskich poczekamy do 15.00, dłużej nie będziemy czekać bo zima jest. :)Potem jedziemy do knajpki, później napiszę do jakiej jakby ktoś chciał dojechać.
Jakieś pytania, sugestie lub cokolwiek innego - piszcie.
Pozdrawiam :)

Lokata
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 00:01   

Ale byka walnęłam w temacie. Chodzi oczywiście o Gliwice, mam nadzieję że ten błąd nikogo nie zniechęci. :)Do przybycia oczywiście, na spot oczywiście no.
Nara.

Łukasz Bruch
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 00:13   

Ja byde na pywno:) przyda z domku w lackach:P Będę na newno...chyba ze prędzej mnie jaskółka wyprzedzi:( pozdrawiam!

Placik
Gość
Wysłany: 2006-02-03, 17:59   

Ja przybende ale nie Trabem ale wreszcie musze zacząć uczestniczyć ciałem w spotach i zlotach!!!
Mam nadzieje że krzywo na mnie nie będziecie patrzeć

Lokata
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 12:00   

Nie ważne czym dojedziesz, ważne że będziesz. Wiadomo, że nasze kochane autka czasem strajkują.
Przyjeżdżajcie rowerami, na sankach, łyżwach co kto ma...:):), komunikacja miejska też działa ;):).

morti
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 12:12   

14.30 ?? Dziewczynko ??a moze tak o 16 bardziej ludzka godzina jak dla mnie pozdro postaram sie dokulac jakos :P

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 14:25   

I zaś się czepiacie. Spot ma być na 14:30 i będzie qrde. Dajcie spokój z tym czepianiem się. Czy niedziela godzina 14:30 nie jest ludzka? Taka sama jak inna qrde.
Ja nie wiem czy się zjawię swoim bo zaś mnie wqrwia że się tak brzydko wyrażę. Jak Hania pojedzie swoim to się z nią zabiorę a jak nie to nie wiem. Chyba że naprawię do tego czasu swojego. Pisssssssss

morti
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 20:18   

spoko juz bez larma poprostu ja tam sie przywyczailem do spotow 21-23 no ale nie kazdemu sie dogodzi :P

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 02:23   

heheheh

Moody
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 07:49   

Stary Ty jak nie pijesz to wiecej słów używasz :D

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 15:56   

Hahahaha wtedy nie piłem. A w tych Gliwicach też robimy jakieś psuede tuning melanże czy idziemy potem poprostu posiedzieć do knajpy?? Wogóle ktoś jedzie z k-ce bo bym sie ustawił chętnie z kimś. Moody my se na gg musimy pogadac o moim poprzednim poście :D

Placik
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 21:14   

Z leksza też bym był zadowolony jeśli ten spod odbył by się godzinke puźniej gdyż niektórzy pracuja nawet i w niedziele;/ albo ewentualnie narysować jakomś mapke dojazdu do lokalu w którym będziecie przesiadywać. No a ja spróbuje się wcześniej z pracy wyrwać

Karola
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 22:18   

W czym widzicie problem? Przecież jeśli ktoś przyjedzie później to napewno znajdą się ludzie z Gliwic ktorzy gdzieś po Was przyjadą (lub poprowadzą przez tel). Mi ta godzina odpowiada bo przynajmniej nie będę wracać w nocy a jednak mam kawałek i nie całkiem sprawne auto. Do zobaczenia w niedzielę!!!

shardac
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 22:40   

psotaram sie wpasc. o ile zdaze zaploon :)

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-02-06, 10:20   

No wlaśnie Karolina chłopcy już mają szykować skrzynki z narzędziami czy nie ?? :D :P

A tak wogle to fajnie ze bedziesz ja ci życze żeby sie nic nie popsulo :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi