Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CT śląsk
Autor Wiadomość
Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 14:34   

Z uwagi że CT Polska jest zarejestrowany w sądzie może zorganizujemy oddział na Śąsku. Ułatwiło by to organizacje imprez- chętniej władze rozmawiają z formalną organizacją.

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 15:44   

A ja mam pytanko mozna byc czlonkiem CT bez trabanta :D

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 15:55   

jasne to towarzystwo posiadaczy i sympatyków samochodów marki Trabant

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 19:09   

Hehe spoko ale za rok juz bede posiadaczem mam przynajmniej takie plany :PP

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 20:36   

No tak tylko że wtedy musimy zrobić wybory prawnego prezesa klubu który będzie za nas odpowiedzialny jak tata za dzieci :D

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 20:55   

ma to pewne plusy i minusy. Plusy sa takie że łatwiej załatwiać sprawy urzędowe. Łatwiej sie rozmawia z urzednikami i nawiazuje współprace z ewentualnymi sponsorami.Mamy wtedy osobowość prawna.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 21:43   

no ja nie twierdze że to zły pomysł tylko kto sie tego podejmie o to chodzi. Wiadomo że będzie nas więcej do pomocy ale jak coś sie stanie to będą pytać sie jego(jej) w pierwszej kolejności i własnie o tym też należy pomyśleć. Mamy kolejny temat do przeanalizowania dosyć poważnie. Bo jeżeli zarejestrujemy klub moze my zarejestrowac nasze logo no i stworzyć formalną liste członków a to już jest kilka dużych i fundamentalnych kroków dla nas i naszego CT Śląsk.

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-01-15, 21:55   

A ja mam inne pytanko co sie dzieje ze stronom WWW CT Śląsk rzekomo byla robiona ale skonczyl ja ktos czy co ??

A tym szefem to sie zgodze z VooDoo
No a lista klubowiczów sląska hmm....
Proponuje od zaraz zacząc zbierac konkretne dane tylko jakie ?? :D

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2006-01-16, 19:20   

jeśli chodzi o dane to proponuje
1) imie i mazwisko(ewentualnie ksywa)
2) posiadany Trabant(wersja i rocznik)
3) miejscowość
4) jakiś kontakt nr komurki lub gg lub emej

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-01-16, 20:41   

No to Ja pierwszy :P
Mateusz Weintritt (ksywa czeka na was):P
Trabant hm.... narazie brak
Siemianowice Śląskie
kom:+48600525953
gg:4375388
e-mail pisac na GG bo mam ich kilka:P

Lokata
Gość
Wysłany: 2006-01-16, 21:15   

Jeśli chodzi o listę to jest. Dopisywane są kolejni członkowie, Ci chętni oczywiście do pozostawienie swoich danych. Na każdym spotkaniu będzie aktualizowana o nowe osoby i dane. Nie wpsisujcie już proszę po raz kolejny swoich danych bo i tak nie wszyscy się tu wpiszą, tylko najprawdopodobniej Ci co już są.
Proszę nie róbcie z tą listą kolejnego zamieszania. Kilka osób zaraz wpisze że juz kilka razy się gdzieś wpisywało. Ustalimy to sobie na spotkaniu.
Pozdrowienia :)

morti
Gość
Wysłany: 2006-01-16, 21:51   

poraz setny to samo

a zeby zrobic spot nie potrzebujesz chyba pozwolenia wladz raz do roku albo i dwa jest okazja zeby z jakimis wladzami pogadac wiec po co zamieszanie robic
pozatym u nas byl problem zeby spota zrobic a tu takie rzeczy...narazie odpukac jakos zaczelo sie krecic pozDDRo 1300 :D

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-01-16, 22:32   

No lista niepotrzebna po raz xx to racja. Co do rejestracji jest ten plus że skoro bedziemy zarejestrowani to mozna na to spojrzeć z tej strony ze wtedy wiedzą ze mamy coś takiego i równie dobrze oni sami mogą nas zaprosić na jakąś prestiżową impreze. Pamiętam że swego czasu były okazje np zdiagnozować sobie auto za free itp. haha a potem urośniemy w siłe i zrobimy sobie siedzibe potem otworzymy własne zakłady restaurowania trabantów a potem wypuścimy akcje hehehe. No ale tak na serio i tak uważam to za dobry pomysł. Zobaczymy co z teog wyjdzie:D

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2006-01-17, 13:59   

mysle że sprawa jest do obgadania na jakimś spocie w knajpce przy piwie lub koli

STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-01-18, 16:34   

To kidy mały spocik ja jestem otwarty na wszelki propozycje?? :D:D:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi