|
WOŚP Mysłowice |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 15:48
|
|
|
Zenek chcialbym cie poprawic nazbieraliśmy 1215 zloty i 100 euro :P
A mianowicie :P
600 za maske
432 za miski
i 183 zlote z mojej skarbonki :P |
|
|
|
 |
Zenek Wołoszyn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 15:59
|
|
|
dzięki za dokładne podliczenie ( miałem zawsze kłopoty z matematyka dlatego skończyłem studia humanistyczne)
http://wiadomosci.wp.pl/g...?G%5Bpage%5D=13
link do strony Owsiaka z naszyn zdjęciem |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 16:59
|
|
|
NIema za co panie Zenku:PP
A ja wrzucam zdjecia z W.O.Ś.P
wykonane przez AsieWystarczy kliknąć tutaj |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 20:34
|
|
|
| dajcie link gdzie można poczytać o tym dużym czerwonym misiu. W końcu mieszkał u mnie jakiś czas :P |
|
|
|
 |
Asia
Gość
|
Wysłany: 2006-01-16, 15:23
|
|
|
Witam teraz moja kolej na podziekowanie za przybycie na WOSP szkoda ze niektorzy jednak nie dojechali bo chcialem z nim(i)pogadac.Mam nadzieje ze kiedys w koncu nic nie stanie na drodze do spotkania.VOO DOO dzieki za tytul "mistrza".Szkoda ze nie bylo zajetego kompletu zarezerwowanych miejsc na noclegi ale ci co byli to bawili sie zajefajnie.Niestety niedziela okazala sie od poczatku "pechowa"bo na miejsce spotkania przycholowalem 1 traba a na miejcu okazalo sie ze potrzebna chlodnica.....a potem lina....Parada byla ok. mimo ze gliny daly "pupy"ale slalomy na paradzie mi sie podobaly mimo ze w drodze powrotnej jechali przed nami,reszte juz wiecie wiec sie nie powtarzam.Dzieki za pomoc...PS.ZENEK DALISMY RADE!!!!PS2.od poczatku zalatwiania calej imprezy do niedzielnego powrotu do domu przejechalem ponad 900km.Gdzie?Kiedy?Sam nie
wiem.PozDDRawiam babelki Andrzej |
|
|
|
 |
Zenek Wołoszyn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-16, 19:14
|
|
|
Dołanczam sie do podziękowań Andrzeja dla wszystkich przybyłych na spotkanie. Przepraszam za niedociągnięcia.Dzięki Andrzeju za współprace.Chciałbym się wytłumaczyć z jednej sprawy a mianowicie że nie byłem z Wami do końca (a wypadało)powody były dwa
1) moja żona z dzieciakami zbierała pieniądze na WOŚP na Brzęczkowicach musiałem dowieść prowiant i jechać sie rozliczyć do sztabu w Katowicach.zebralismy 2,5 tyś złotych
2)mam 1,5 roczna córke która też tęskni za tatą
nie mozna wykorzystywać dziatków bez końca - Emilka już wie jakim autem jeździ tata to Trabant.
JESZCZE RAZ WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI.
P.S wymyście jakąś ksywe dla mnie mam dość posługiawnia sie nazwiskiem. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-16, 20:36
|
|
|
hehe a w ile osob te 2,5 tysiaka bo ja mialem w skarbonce tylko 180 zloty :PP
A ja tez sie przylączam wysmyslcie mi jakas ksywe juz mnie troche znac wiec wiece jaki jestem :PP |
|
|
|
 |
Zenek Wołoszyn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-16, 21:16
|
|
|
| puszek było 6 |