Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
LISTA SZCZECIN (i okolice)
Autor Wiadomość
Michał Kamiński
Gość
Wysłany: 2006-01-08, 20:03   

Witam

Odzidziczylem trabanta w spadku po ojcu , włożył on w niego sporo pracy więc i ja też postaram coś w nim ulepszyć. A skoro go posiadam i nie zamierzam sprzedac moge sie dopisać do tej listy :P.Napewno wiecie o który trabant ze szczecina chodzi.

gg:5959321

KRZYSIEK & ULI P.
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 20:39   

Ja niestety zostanę z Wami trabanciarze duchem... Mój trabi wędruje do szopy a jego pan na kilka lat opuszcza nasz piekny kraj... Ale będziemy w kontakcie:)

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 20:50   

Powitac :) Mam nadzieje ze i ja swojego do kwietnia zrobie :)

Waldemar
Gość
Wysłany: 2006-01-12, 19:37   

No tak, dopadł mnie pesymizm,
jedni "włuczą" się gdzieś po świecie, inni remontują Traby więc na spot pewnie nie ma co liczyć w najbliższym czasie ???

Gość
Wysłany: 2006-01-13, 06:56   

najpierw trzeba wyremotnowac traba zeby miec czym na spot pojechac ;) o ile wiem to sie narazie nie zanosi... tym bardziej ze w lutym sesja :(

Waldemar
Gość
Wysłany: 2006-03-25, 12:42   

Minął styczeń, minął luty, mija i marzec a tu nic się nie dzieje, nawet nikt tu nie zagląda,
HALO, HALO !!!
czy wszyscy stąd wyjechali???
czy został tu ktoś jeszcze???
czy ktoś ma tu ochotę jeszcze zrobić coś ???
L U D Z I E obudźcie się !!!
W I O S N A przyszła !!!

Gość
Wysłany: 2006-03-25, 16:17   

Wiosna.. chociaz cieplejszego wiatru nie widac, tak jak jakichkolwiek prac zwiazanych z moim trabim. Wszystkie czesci juz mam, "tylko" wymienic, ale to tez trzeb amiec za co no i niech sie troche ociepli.

KRZYSIEK & ULI P.
Gość
Wysłany: 2006-03-27, 11:54   

Pozdrawiam Wszystkich i chcialem tylko powiedziec ze nawet w Dublinie jest jeden trabant :) Jeszcze troche i z Newwerem bedziemy tu spoty robic, co prawda narazie bez swoich trabow:)

Janznaj
Gość
Wysłany: 2006-03-28, 19:26   

Ja juz jestem zwarty i gotowy, dzisiaj przeglad zaliczylem.Ino matura niedlugo i moze byc z czasem kiepsko...jest ktos dobry z symboliki scen pieknego umierania?

Alan
Gość
Wysłany: 2006-03-28, 21:46   

Co jest chłopy z północno-zachodniej części Polski? 3.XI.2005 o 21:10:59 pojawił się wpis, że jest stronka, zajrzałem i... pojawi się tam "coś" poza stroną główną a linkiem do forum CT? ;-) Toć to już niedługo minie 5 miechów od ogłoszenia stronki... Już bym sobie chętnie pooglądał co tam u Was :-)

Gość
Wysłany: 2006-03-28, 23:09   

Alan.. juz tyle osob mialo robic ta stronke ale zawsze konczylo sie tak jak widac. Dodam tylko ze osoba ktora ja robila po dwoch miesiaca stracila zapal do Trabantow i kupila sobie cos innego i stronka stoi a materialow nie moge odebrac. Juz raz robilem strone o oddziale zachpomale wtedy si enie wszystkim podobala. Pozatym mialem problemy z materialem. Teraz moglbym sie znow za to zabrac ale nie mam kiedy :( Jezeli chodzi o region to nie dzieje sie tu NIC. Duzo osob wyjechalo, kilka osob robilo autka no i zima.. Fajnie by bylo cos ruszyc.

Alan
Gość
Wysłany: 2006-03-31, 20:28   

No włąśnie, zróbta jakiś mały zlocik, choć na jeden dzień. Nigdy u Was nie byłem, mam w Szczecinie koleżankę i jakoś nie mam motywacji na wybranie się w taką drogę. A tak... i Wy, i kumpela... Jest po co jechać ;-)

Gość
Wysłany: 2006-03-31, 21:04   

sie jeszcze bardziej ociepli, autka si ezrobi to ognisko murowane :)

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2006-04-05, 22:06   

nawet starzy trabanciarze przegladaj forum ;)
a kto wie czy juz nie powrocili do korzeni??
i czy przypadkiem w ich garazu nie stoi nowiutki trabant i nie czeka na drodne przerobki??
pozdro
psik

KRZYSIEK & ULI P.
Gość
Wysłany: 2006-05-08, 12:45   

Witam wszystkich! Psiku pochwal sie swoim cackiem :) Z Newwerem planujemy spot w Dublinie... Moze ktos wpadnie?? Pozdrowienia od trabanciarzy z zielonej wyspy:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi