|
WOŚP Mysłowice |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin Palenta
Gość
|
Wysłany: 2006-01-09, 13:08
|
|
|
| No a tak a propo to bylo wczoraj wypasnie i jeszcze lepiej. Osobiscie mi sie podobalo mimo iz policja nie dala rady a urzad miasta mogl nas wpuscic blizej bo bylo mnostwo miejsca. ale po za tym spot jak najbardziej udany. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-01-09, 14:54
|
|
|
No też powiem że było jedwabiście pogratulować tym którzy wzieli organizacje na swoje barki, podziękowac przybyłym za miłą atmosfere i liczne konkursy sprawnościowe typu wyjmowanie kluczyków czy wymiana głowicy albo ewentualnie konkurs przeciągania liny gdzie mistrzem konkurencji został oczywiście Andrzej. Pchania na lodzie nie licze bo to chyba każdy zaliczył. A zdjęcia no hmm przydałyby sie zdjęcia ale jakby co to możecie sobie zassać tradycyjnie z tego linka (jest więcej niż 3)
z tego linka (jest więcej niż 3). |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-01-09, 15:12
|
|
|
| No ja nie byłem chociaż autko było oki ale zdrowie nie dopisało. Ale Brat i Kuzyn dali radę się zjawić. Dla Brata ogromne pozdro za to że odważył się w końcu swoją bestią taki kawał przejechać. Pisssssssssssssssss |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-01-09, 23:32
|
|
|
| Zdięcia super :D |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 11:24
|
|
|
| A jeśli chodzi o nas w TV to było o nas po 22 na trójce. Wstyd się przyznac przegapiłam, może ktoś nie przegapił?? |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 12:28
|
|
|
| Mam na grane na taśmie VHS ale jak zwykle jeszcze tego na kompa nie przeniosłem. Krzysiek ma za to nagrane już na kompie ale go teraz nie ma. :) |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 12:50
|
|
|
| SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak dasz radę na kompa to świetnie, jak nie to przyjedziemy z własnym sprzętem i zgramy do archiwóm domowego. Pozdrawiam Lokata :) |
|
|
|
 |
Zenek Wołoszyn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 13:38
|
|
|
| ja też jestem chętny na ten materiał |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 14:56
|
|
|
| ja rowniez ale tylko w formacie na kompa bo niekorzystam z takich bytkow jak VhS :PPPP |
|
|
|
 |
Krzysiek Witczak
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 19:36
|
|
|
| no mam to tylko musze to skompresowac jak znajde chwilke bo mam to w formacie dvd i 2minuty materialu zajmuja 80mb hehe |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 19:50
|
|
|
| Chłopcy dostaliście wszyscy po ogromnym buziaku (a szczęściarze nawet dwa). No ale niech Wam będzie, rewanż przy następnym spotkaniu! Moje słabe autko które o dziwo dalej jeździ było dziś zmuszone holować kombika i to pod górke! Dałam radę i jestem z niego bardzo dumna, a to wszystko dzięki Wam drodzy Trabanciarze! Dziękuję. |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 20:18
|
|
|
Oka to sprawa wygląda tak:
Kto jeszcze nie ma zdjęć a chce klika w link1
Kto chce mieć filmikz wośpa wyemitowany ok.22 w niedziele klika w link2
A kto jest wytrwały i chce mieć jeszcze w ramach BONUSU film z akutalności ze zlotu w Siemianowicach klika w link3
Zasada pobierania jest taka. Z racji że to darmowy serwer mozemy naraz pobierac tylko jeden plik. Wiec nie da sie z 3 naraz... Druga kwestia to to że jeżeli po kliknięciu w przycisk FREE nie pokazuje sie zegar tzn. że ktoś już pobiera plik albo jest user z kontem Premium który korzysta z tego linka tak więc prosze o cierpliwość. Filmy może nie powalają jakością DVD ale idzie obejrzeć co nie co. No to miłego zasysania. PozDDRo. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 21:19
|
|
|
| Zdjecia są fajne a gdzie masz te zdjecia z hali sportowej ;> |
|
|
|
 |
Asia
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 14:54
|
|
|
Witam wszystkich!!! Chciałam przekazać treść e-mail'a, którego dostałam od jednego z organizatorów WOŚP, który zajął się licytacją naszych MISIÓW.
Hej!!!
Jeszcze raz dziękuję za pluszaki. Z licytacji misiów do skarbonek trafiło 432 pln oraz 100 euro za dużego czerwonego misia, którego licytowal zespół
Myslovitz do którego dołączony był plakat z ich podpisami.
A resztę, około 10 małych misiaków przekazaliśmy do domu dziecka w Mysłowicach na
ul. Żeromskiego.
Super akcja, gratulacje i trzeba by to powtórzyć!!!
Usciski wielkie,
Maciek. |
|
|
|
 |
Zenek Wołoszyn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 15:33
|
|
|
| to razem z maska mamy niezły dorobek 1000 zł i 100 euro. W życiu Mysłowic jest tylko wzmianka o naszym spotkaniu. W Dzienniku Zachodnim pisało o naszej masce. |
|
|
|
 |
|
|