|
LISTA SZCZECIN (i okolice) |
| Autor |
Wiadomość |
Michał Kamiński
Gość
|
Wysłany: 2006-01-08, 20:03
|
|
|
Witam
Odzidziczylem trabanta w spadku po ojcu , włożył on w niego sporo pracy więc i ja też postaram coś w nim ulepszyć. A skoro go posiadam i nie zamierzam sprzedac moge sie dopisać do tej listy :P.Napewno wiecie o który trabant ze szczecina chodzi.
gg:5959321 |
|
|
|
 |
KRZYSIEK & ULI P.
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 20:39
|
|
|
| Ja niestety zostanę z Wami trabanciarze duchem... Mój trabi wędruje do szopy a jego pan na kilka lat opuszcza nasz piekny kraj... Ale będziemy w kontakcie:) |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2006-01-10, 20:50
|
|
|
| Powitac :) Mam nadzieje ze i ja swojego do kwietnia zrobie :) |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2006-01-12, 19:37
|
|
|
No tak, dopadł mnie pesymizm,
jedni "włuczą" się gdzieś po świecie, inni remontują Traby więc na spot pewnie nie ma co liczyć w najbliższym czasie ??? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006-01-13, 06:56
|
|
|
| najpierw trzeba wyremotnowac traba zeby miec czym na spot pojechac ;) o ile wiem to sie narazie nie zanosi... tym bardziej ze w lutym sesja :( |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2006-03-25, 12:42
|
|
|
Minął styczeń, minął luty, mija i marzec a tu nic się nie dzieje, nawet nikt tu nie zagląda,
HALO, HALO !!!
czy wszyscy stąd wyjechali???
czy został tu ktoś jeszcze???
czy ktoś ma tu ochotę jeszcze zrobić coś ???
L U D Z I E obudźcie się !!!
W I O S N A przyszła !!! |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006-03-25, 16:17
|
|
|
| Wiosna.. chociaz cieplejszego wiatru nie widac, tak jak jakichkolwiek prac zwiazanych z moim trabim. Wszystkie czesci juz mam, "tylko" wymienic, ale to tez trzeb amiec za co no i niech sie troche ociepli. |
|
|
|
 |
KRZYSIEK & ULI P.
Gość
|
Wysłany: 2006-03-27, 11:54
|
|
|
| Pozdrawiam Wszystkich i chcialem tylko powiedziec ze nawet w Dublinie jest jeden trabant :) Jeszcze troche i z Newwerem bedziemy tu spoty robic, co prawda narazie bez swoich trabow:) |
|
|
|
 |
Janznaj
Gość
|
Wysłany: 2006-03-28, 19:26
|
|
|
| Ja juz jestem zwarty i gotowy, dzisiaj przeglad zaliczylem.Ino matura niedlugo i moze byc z czasem kiepsko...jest ktos dobry z symboliki scen pieknego umierania? |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2006-03-28, 21:46
|
|
|
Co jest chłopy z północno-zachodniej części Polski? 3.XI.2005 o 21:10:59 pojawił się wpis, że jest stronka, zajrzałem i... pojawi się tam "coś" poza stroną główną a linkiem do forum CT? Toć to już niedługo minie 5 miechów od ogłoszenia stronki... Już bym sobie chętnie pooglądał co tam u Was |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006-03-28, 23:09
|
|
|
| Alan.. juz tyle osob mialo robic ta stronke ale zawsze konczylo sie tak jak widac. Dodam tylko ze osoba ktora ja robila po dwoch miesiaca stracila zapal do Trabantow i kupila sobie cos innego i stronka stoi a materialow nie moge odebrac. Juz raz robilem strone o oddziale zachpomale wtedy si enie wszystkim podobala. Pozatym mialem problemy z materialem. Teraz moglbym sie znow za to zabrac ale nie mam kiedy :( Jezeli chodzi o region to nie dzieje sie tu NIC. Duzo osob wyjechalo, kilka osob robilo autka no i zima.. Fajnie by bylo cos ruszyc. |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2006-03-31, 20:28
|
|
|
No włąśnie, zróbta jakiś mały zlocik, choć na jeden dzień. Nigdy u Was nie byłem, mam w Szczecinie koleżankę i jakoś nie mam motywacji na wybranie się w taką drogę. A tak... i Wy, i kumpela... Jest po co jechać |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006-03-31, 21:04
|
|
|
| sie jeszcze bardziej ociepli, autka si ezrobi to ognisko murowane :) |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2006-04-05, 22:06
|
|
|
nawet starzy trabanciarze przegladaj forum ;)
a kto wie czy juz nie powrocili do korzeni??
i czy przypadkiem w ich garazu nie stoi nowiutki trabant i nie czeka na drodne przerobki??
pozdro
psik |
|
|
|
 |
KRZYSIEK & ULI P.
Gość
|
Wysłany: 2006-05-08, 12:45
|
|
|
| Witam wszystkich! Psiku pochwal sie swoim cackiem :) Z Newwerem planujemy spot w Dublinie... Moze ktos wpadnie?? Pozdrowienia od trabanciarzy z zielonej wyspy:) |
|
|
|
 |
|
|