|
spotkanie rzeszowskich trabanciarzy i trabanciarek |
| Autor |
Wiadomość |
Kuba Depa
Gość
|
Wysłany: 2005-12-30, 20:39
|
|
|
Witam, ostatnio zauwazylem, ze po Rzeszowie jezdzi coraz wiecej trabantow i strasznie mnie to cieszy;-) Moze bysmy kiedys zrobili jakies spotkanie wszystkich chetnych trabanciarzy z Rzeszowa i okolic? Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-30, 21:36
|
|
|
popieram może i ja się tam na takie spotkanko wybiorę...
tyle że wartburgiem o ile mnie nie przegonicie na cztery wiatry :P |
|
|
|
 |
Krzysiek & Asia
Gość
|
Wysłany: 2005-12-30, 22:55
|
|
|
| ja również jestem jak najbardziej za =] tyle trabów w okolicy a "zycia klubowego" jakby nie bylo =\ no i czas to chyba zmienic =] Pozdrawiam./. |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-30, 23:26
|
|
|
no właśnie... czas ruszyć TYŁKI na wiosnę i coś zaszaleć. Daleko nie ma to sie można spotykać co miesiąc, zapalić ogień, żeżreć coś, wychlać ...
nie ma co na TYŁKU robić odgniatów :) |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-12-31, 18:05
|
|
|
hej spoko
tez rusze tyłka
ogólnie kiestem kiepskim organizatorem bo mam nienormowany czas pracy, wiec podepne się pod termin :) |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-01-01, 13:25
|
|
|
no ja mysle, ze cala mielecka ekipa by sie na to pisala... nasze zycie klubowe jest codziennoscią (jedna wielka rodzina). Tak ze jak bedzie tylko termin, to my sie zjawimy
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kuba Depa
Gość
|
Wysłany: 2006-01-01, 18:15
|
|
|
cieszy mnie to ze jest zainteresowanie takim spotkaniem;-) co do terminu to wiadomo ze wszystkim sie nie dogodzi, wiec napiscie jakies propozycje odnosnie terminu i wybierzemy taki ktory bedzie pasowal wiekszosci. moze na WOSP?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-01-01, 22:02
|
|
|
| Czego nie, pomysł dobry. O ile bede miał czas to się pojawie, niestety nie autem z dwoch zasadniczych powodów czyli remont auta i prafko:PP Ale mam nadzieje że w rzeszowie coś ruszy, bo trabantów jest jeszcze dosyć dużo :) |
|
|
|
 |
Krzysiek & Asia
Gość
|
Wysłany: 2006-01-01, 22:45
|
|
|
| mi niestety nie specjalnie pasuje ten termin, gdyz w tym roku zostalem wrobiony w chodzenie z puszką i zbieranie kasy, ale mysle ze im blizej wiosny tym wiecej będzie terminów kiedy można by się spotkac.Pozdrawiam.. |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-01-02, 11:28
|
|
|
| WOŚP to nie jest dobry temat/termin, bo wtedy jest spore zamieszanie i sporo ludzi a tu nie chodzi o to żeby był zamęt i widowisko, tylko żeby się spotkać w gronie i spokojnie coś "zadziałać"... |
|
|
|
 |
Kuba Depa
Gość
|
Wysłany: 2006-01-02, 22:15
|
|
|
masz racje wartborgini ustalmy jakis inny termin. czekam na wasze propozycje! |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 00:23
|
|
|
| Na WOSP zapraszam do TBG |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 09:03
|
|
|
| 8 stycznia 2006 /niedziela: godz. 11:45 start "kawalkady pojazdów wszelakich" - plac Bartosza Głowackiego. Zapraszamy do Tarnobrzega na ciekawą paradę ulicami miasta dla WOŚP . Pytania mój numer . 696 064 489 lub pisz . 600tka@wp.pl |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 15:54
|
|
|
narazie jest zima, zimno, ciemno ślisko i mokro a to mało "zlotowa" pora roku .
Najlepsze "manewry" będziemy mieli na wiosnę... - KWIECIEŃ, MAJ... daleko nie ma to się można spotkać / umówić nawet z dnia na dzień...
a póki co to zobaczymy. Można się spotkać gdzieś np. pod tesco albo coś, na chwilkę, pogadać, ale co tu dużo medytować... Ogniska w zimie raczej nie ma gdzie zapalić, zarazciemno się robi, zimno więc kiepsko to wygląda...
Chyba że spotkanie w barze... to TAAAK, ale znowu, - nie każdy sobie łyknie browca :( |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-01-05, 23:10
|
|
|
| OOOOOOOOOoooOOOOoOOO ile nagle trabancików w rzeszowie sie znalazło :) spoko ze ktoś jeszcze jest oprócz mnie z arkiem..... |
|
|
|
 |
|
|