Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
spotkanie rzeszowskich trabanciarzy i trabanciarek
Autor Wiadomość
Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 20:39   

Witam, ostatnio zauwazylem, ze po Rzeszowie jezdzi coraz wiecej trabantow i strasznie mnie to cieszy;-) Moze bysmy kiedys zrobili jakies spotkanie wszystkich chetnych trabanciarzy z Rzeszowa i okolic? Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 21:36   

popieram :-) może i ja się tam na takie spotkanko wybiorę...
tyle że wartburgiem :-) o ile mnie nie przegonicie na cztery wiatry :P

Krzysiek & Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 22:55   

ja również jestem jak najbardziej za =] tyle trabów w okolicy a "zycia klubowego" jakby nie bylo =\ no i czas to chyba zmienic =] Pozdrawiam./.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 23:26   

no właśnie... czas ruszyć TYŁKI na wiosnę i coś zaszaleć. Daleko nie ma to sie można spotykać co miesiąc, zapalić ogień, żeżreć coś, wychlać :-) ...

nie ma co na TYŁKU robić odgniatów :)

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-12-31, 18:05   

hej spoko
tez rusze tyłka
ogólnie kiestem kiepskim organizatorem bo mam nienormowany czas pracy, wiec podepne się pod termin :)

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-01-01, 13:25   

no ja mysle, ze cala mielecka ekipa by sie na to pisala... nasze zycie klubowe jest codziennoscią (jedna wielka rodzina). Tak ze jak bedzie tylko termin, to my sie zjawimy

pozdrawiam

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2006-01-01, 18:15   

cieszy mnie to ze jest zainteresowanie takim spotkaniem;-) co do terminu to wiadomo ze wszystkim sie nie dogodzi, wiec napiscie jakies propozycje odnosnie terminu i wybierzemy taki ktory bedzie pasowal wiekszosci. moze na WOSP?
Pozdrawiam

macq
Gość
Wysłany: 2006-01-01, 22:02   

Czego nie, pomysł dobry. O ile bede miał czas to się pojawie, niestety nie autem z dwoch zasadniczych powodów czyli remont auta i prafko:PP Ale mam nadzieje że w rzeszowie coś ruszy, bo trabantów jest jeszcze dosyć dużo :)

Krzysiek & Asia
Gość
Wysłany: 2006-01-01, 22:45   

mi niestety nie specjalnie pasuje ten termin, gdyz w tym roku zostalem wrobiony w chodzenie z puszką i zbieranie kasy, ale mysle ze im blizej wiosny tym wiecej będzie terminów kiedy można by się spotkac.Pozdrawiam..

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-01-02, 11:28   

WOŚP to nie jest dobry temat/termin, bo wtedy jest spore zamieszanie i sporo ludzi a tu nie chodzi o to żeby był zamęt i widowisko, tylko żeby się spotkać w gronie i spokojnie coś "zadziałać"...

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2006-01-02, 22:15   

masz racje wartborgini ;-) ustalmy jakis inny termin. czekam na wasze propozycje!

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 00:23   

Na WOSP zapraszam do TBG

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 09:03   

8 stycznia 2006 /niedziela: godz. 11:45 start "kawalkady pojazdów wszelakich" - plac Bartosza Głowackiego. Zapraszamy do Tarnobrzega na ciekawą paradę ulicami miasta dla WOŚP . Pytania mój numer . 696 064 489 lub pisz . 600tka@wp.pl

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 15:54   

narazie jest zima, zimno, ciemno ślisko i mokro a to mało "zlotowa" pora roku :-) .
Najlepsze "manewry" będziemy mieli na wiosnę... - KWIECIEŃ, MAJ... daleko nie ma to się można spotkać / umówić nawet z dnia na dzień...

a póki co to zobaczymy. Można się spotkać gdzieś np. pod tesco albo coś, na chwilkę, pogadać, ale co tu dużo medytować... Ogniska w zimie raczej nie ma gdzie zapalić, zarazciemno się robi, zimno więc kiepsko to wygląda...

Chyba że spotkanie w barze... to TAAAK, ale znowu, - nie każdy sobie łyknie browca :(

picia353
Gość
Wysłany: 2006-01-05, 23:10   

OOOOOOOOOoooOOOOoOOO ile nagle trabancików w rzeszowie sie znalazło :) spoko ze ktoś jeszcze jest oprócz mnie z arkiem.....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi