|
GO TRABI GO napisy |
| Autor |
Wiadomość |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2005-12-09, 23:13
|
|
|
| WItam:)poszukuje napisowdo filmu go trabi go:) z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-12-09, 23:42
|
|
|
| co to za film?? |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 01:02
|
|
|
po co napisy... przecie prawie wszystko idzie zrozumieć... a i tak, najważniejsza jest.... ŻAKLIN... |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 12:02
|
|
|
| wiesz no mniej wiecej cosik rozumie, a z niemieckim nie mialem nigdy nic wspolnego, oprocz kilku wizyt w tym dziwnym kraju:)a napisy by sie i tak mimo wszystko przydały:)A ZAKlim......:)masz racje...Pozdrawiam |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 13:00
|
|
|
haha... no ja z niemieckiego to znam tylko "Aj Cfaj Draj" i "butemwmorde" ale po oglądnięciu całości wiem dobrze o co chodziło
A przy okazji - nie mam skąd ściągnąć drugiej części... ma ktoś może bezpośredni link do muła ???? |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 17:18
|
|
|
| ludzie ja mam 2 czesci i nie mam napisów :D ale moze kogos poprosze o zrobienie napisów :D hihihiih |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 17:49
|
|
|
chlopy.... napiszcie mi co to za filmik... o czym to jest?? i skad go mozna sciagnac...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
vader
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 18:53
|
|
|
| czy to jest ten film w ktorym gosc jedzie trabantem na wakacje a na koncu dostaje w prezencie bude z blachy?? :) kiedys taki w tv widzialem, w tamtym wieku |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 21:25
|
|
|
| tak, to ten film... Kolego BaseBall, może mi prześlesz płytke z tym filmem (2-ga część). Zapłacę oczywiście... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 22:49
|
|
|
Go Trabi Go to najslynniejszy film z Trabantem w roli glownej
Tez uwazam ze napisy nie sa potrzebne!
Jaka byla moja radosc jak moglem zobaczyc film w wersji oryginalnej, a nie z wegierskim dubbingiem, jaki mialem wczesniej.
Czy ktos na swojego Traba tez wola "dżordż"? ;)))
A napisy to ktos musi zrobic, same sie nie zrobia i nie sciagna... kiedys ktos cos obiecywal...
A teraz juz sa dwie czesci do opisania.
Chociaz druga czesc to juz nie to samo co pierwsza :( |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 15:50
|
|
|
| "Dżordż"... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 15:57
|
|
|
| A wie kotś skąd można pobrać GO TRABI GO 2?? vo pierwszą część mam i jest fajna:) |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-22, 15:33
|
|
|
| gdzieś swego czasu na forum ktoś podawał bedzpośredni link do muła, ale jakoś nie mogę znaleźć.... :( |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-22, 16:21
|
|
|
| Ja ściągłem przez emule 1 część, poproru wipisz w programie emule tytuł filmy i ściągnij. A co do 2 częście to niegdzie nie ma:( |
|
|
|
 |
Michał Z-ski
Gość
|
Wysłany: 2005-12-29, 00:26
|
|
|
Witam i pozdrawiam z Zakopanego:)
Piszę w sprawie imienia "dżordż". Jeszcze zanim ten film oglądnąłem,a teraz to już mogę go recytować na pamięć:),swojego Trabanta nazywam Horch (Szorsz). To właśnie też tak się nazywał ten niebieski Trabi Udo Strutza w filmie.. |
|
|
|
 |
|
|