|
Spot w Siemianowicach Śląskich |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 21:42
|
|
|
Hej Trampkarze i Tamparki jak wam sie podoał zlot z organizowany w Siemianowicach Śląskich przez Andrzeja
Byłbym wdzięczny gdybyście mi wysłali na maila zdjecia
mateusz_weintritt@o2.pl |
|
|
|
 |
Sandaczyk
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 21:54
|
|
|
| Wprawdzie niedojechalem swoim trabem ale bylo fajnie:) |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 21:58
|
|
|
Widziałam Widziałam!!!!!!!!!!! Trabanty w TV :):):)
Spotkanie super, frekwencja na medal, lokal także. Oby tak dalej :)
Pozdrawiam Lokata & Jakim. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 22:10
|
|
|
A ja niewidziałem ;(;(;(;(;(;(;
;/ Kurde ze o przegapiłem a na jakim to w koncu kanale laciało i o której ?? |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 22:56
|
|
|
| nagrywałem na karcie tv i na video na kracie nie weszło bo dopiero testuje ale mam na VHS wiec pokombiunuje i wrzuce jak zadziała. Ale mam nadzieje że będzie jutro powtórka a tak przy okazji to każde aktualności są archwizowane na stronie tvp3 i mozna sobie pobrać:D |
|
|
|
 |
radek panicz
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 23:18
|
|
|
| czesc i pozdrawiam milosnikow mojej ukochanej marki z agata chcielismy przyjechac ale niestety dowiedzialem sie za pozno mialem zdemontowany alternator i nie zakupiony jeszcze nowy regulator napiecia szczerze ubolewam bo tesknie wiaro za wami dziekuje za telefon Lokata i Jahym niestety as staram sie zawyzac frekwencje szrokiej drogi zycze trampkarzom do konca roku oraz w nastepnym uwazajcie na swoje cuda techniki |
|
|
|
 |
Wołoszyn
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 06:01
|
|
|
| co z WOŚP czy coś ustaliliście ja niestety musiałem jechać wcześniej (uśpić dziecko -rola ojca) |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 10:09
|
|
|
| Co do WOŚP to jeżeli wpisałeś swoje dane na karteczce to zostaniesz poinformowany dokladne informacje znajdziesz u Andrzeja :P |
|
|
|
 |
Asia
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 13:32
|
|
|
| Witam i dziekuje wszystkim za przybycie.Wiem ze bylo kilka osob ktore nie mogly dojechac ale i tak frekfencja byla duza(przed wyjazdem na "parade"29 trabantow)Mam nadzieje ze miejce spotkania przy tym co kto mogl pic czyli restauracja Farao spodobala sie wszystkim.Dziekuje tez tym co po calym spocie pojechali zapalic znicz w miejce gdzie zginal nasz kolega Irek....Mam nadzieje ze wiekszosc z was widziala relacje w Aktualnosciach o 21.45 niestety krotka ale i te wydanie bylo 5min.PozDDRawiam Andrzej |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 13:45
|
|
|
Hej ludziska
Aktualnosci niewidzialem ale wlasnie w tej chwili sciagam z neta nagranie tych aktualnosci ok godziny 16 wrzuce tutaj link do tego filmiku to pujdzie se zassac :P:P:P PozDDRawiam wszystkich :D:D |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 18:28
|
|
|
Ja też nie widziałem... I do tego na spota się trochę spóźniłem ( jak się jeździ tak że z Zabrza do Siemianowic wychodzi ponad 100 km to niema się czemu dziwić...;) W drodze do Was pół Śląska odwiedziłem;D )
Ale to na co zdążyłem i tak mi się bardzo podobało. Wielkie podzękowania dla organizatorów za kawał naprawdę dobrej roboty :D
P.S.
Czy Wam też nie chce się zassać ten filmik ze strony TVP3 ??
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 20:07
|
|
|
Filmik mi sie zassal tylko ze niema w nim ani slowa o nas
Chcialem poruszyc sprawe WWW
CT śląska moglbym sie niom zajac od jutra biore sie do pracy
Potrzbne mi beda dane czlonkow ze slaska, i jakies fajne focie ze zlotu w siemianowicach i wogle
Dane te wysylajcie na trabi_1989@wp.pl
:P:P |
|
|
|
 |
Asia
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 20:25
|
|
|
| Bo sciagles aktualnosci te o 18.00 a nie z 21.45 |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 20:34
|
|
|
| to skad mam wziąść te wiadomości co lecialy o 21 |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 23:39
|
|
|
Co do WOŚP.
Drogi Wołoszynie, zdecydowaliśmy, iż to właśnie w Mysłowicach będziemy na najbliższym WOŚPie, więc organizacja spoczywać będzie na Twoich barkach (serdecznie służymy wszelaką radą i pomocą). Podobnoż w tym tygodniu skontaktujesz się z Andree w tej sprawie.
Co do strony www CT Śląsk.
Jak nie było, to trudno było kogoś kumatego w tej kwestii zmobilizować do założenia jej. Teraz już drugi się deklaruje. Proponuję, by pozostawić dokończenie rozpoczętej już Michasiowi 2M. Wkrótce premiera !!!
Pozdro |
|
|
|
 |
|
|